Toleranta?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 31 Iul 2008, 13:28

pai mie aproape ca-mi vine sa plang.
zau.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 31 Iul 2008, 13:29

Didel, ai tu rabdare sa intri in vreo discutie cu specimene ca dilucu sau adelin si vorbim pe urma. Asa, de la distanta, si fara a cunoaste substratul problemei, iti poti face o impresie total gresita.

Michael, tu chiar nu esti in masura sa vorbesti, avand in vedere ca pe sectiunea de spinning, la topicul cu avatul pe Olt, nu ti-ai facut datoria de moderator nici macar in momentul in care dilucu a cautat vadit scandal iar eu m-am multumit sa-l ignor, pentru a nu face circ pe o arie tehnica.
Cu lacrimi Bastus!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 31 Iul 2008, 13:32

Michael, atata timp cat un asemenea exemplar, care face ce face pe toate forumurile pe unde atarna, este lasat sa-si faca numarul si aici, n-ai ce face... vrand-nevrand reactionezi.

Se vede clar motivul pt. care Gerula a mers in genunchi la danr pt. a fi reprimit pe forum si totusi nu se ia nici o masura, nici de catre admin nici de catre moderatori. Vreti curatenie si liniste, faceti! Din acest moment oricine face atac la persoana, sa fie avertizat. La urmatoarea abatere, pauza cateva zile, pana la ban. Nu mai tolerati jignirile, misto-urile exagerate, etc.
Dar nu astepta ca individul sa se agite in apa si sa nu vezi valuri...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 31 Iul 2008, 13:40

Aceasta este postarea facuta de specimenul de mai sus pe un topic tehnic, unde se discuta pescuitul la avat (pestele ala din care sarmanul dilucu prinde 2 pe an :lol:)

Adi_ scrie:Adeline, si ceilalti care nu credti, luati cu paine, avati punctabili: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1516
:lol:

Cat de tampit trebuie sa fii ca, dupa ce te-ai dat in stamba in halul asta, sa-l acuzi pe altul ca umbla dupa scandal? :roll:

Vorbim desigur de aceeasi persoana care a incercat sa triseze in concurs cu salau luat din sirag etc.

P.S. Se mira cineva ca jivina ma acuza ca am facut tambalau pe forumul AvP, unde am vreo 20-30 de postari in 5 ani? :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Iul 2008, 13:42

:lol: :lol: :lol: :lol:
deci Adi_ si Gerula
dupa ce ati scris o caruta de mesaje in care v-ati porcait, dupa ce ati stricat o gramda de topicuri cu cearta voastra, acum sunteti brusc interesati de ordine si disciplina pe forum, fara atacuri la persoana, respectarea topicurilor, etc. Fooaarte frumos, bravo
Si evident, moderatorii sunt de vina.
Si mai interesant e ca amandoi vorbiti in acelasi timp despre asta, pe acelasi topic, mesaje succesive... hmmm :roll:
Singura concluzie logica ar fi ca de fapt in spatele nickurilor voastre e una si aceeasi persoana.
Evrika!
Adi_=Gerula

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 31 Iul 2008, 13:43

tu te-ai dat in stamba si ai facut pe interesantul pe topicul respectiv ca prinzi 2-3 avati punctabili pe ora. eu n-am facut decat sa exemplific. si poate exemplifici si tu mai deprate cu altii si mai punctabili.
te-ai simtit lezat? te-am injurat? te-am jignit cu ceva? care a fost problema? explica mai clar ce nu ti-a convenit.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 31 Iul 2008, 13:47

Tavi, arata-mi si mie mesajul in care l-am porcait eu pe jerula... :roll:
pana una alta uita-te ce exprimari foloeste el, de ex. in mesajul anterior ma face "jivina" :oops:

pe langa asta, citeste-i mesajele pe care le-a postat cu nick-ul Gerula_ si vezi cum m-a atacat in fiecare din ele fara ca eu sa-i zic ceva. De ce nu l-ati tras putin de urechi? Nu era de datoria moderatorilor?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 31 Iul 2008, 13:48

Gerula scrie: Michael, tu chiar nu esti in masura sa vorbesti, avand in vedere ca pe sectiunea de spinning, la topicul cu avatul pe Olt, nu ti-ai facut datoria de moderator nici macar in momentul in care dilucu a cautat vadit scandal iar eu m-am multumit sa-l ignor, pentru a nu face circ pe o arie tehnica.
ai dreptate, eu sunt vinovat pentru problemele tale.
Adi_ scrie: Michael, atata timp cat un asemenea exemplar, care face ce face pe toate forumurile pe unde atarna, este lasat sa-si faca numarul si aici, n-ai ce face... vrand-nevrand reactionezi.
asta nu este un motiv, eu daca sunt deranjat de cineva sau nu-mi place de fata lui, il evit.
propun sa continuati telenovela dintre voi pe privat, nu ne intereseaza ce va spuneti unul altuia.
ori pe privat nu mai e atractiva povestea?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 31 Iul 2008, 13:49

Tavi scrie::lol: :lol: :lol: :lol:
deci Adi_ si Gerula
dupa ce ati scris o caruta de mesaje in care v-ati porcait, dupa ce ati stricat o gramda de topicuri cu cearta voastra, acum sunteti brusc interesati de ordine si disciplina pe forum, fara atacuri la persoana, respectarea topicurilor, etc. Fooaarte frumos, bravo
Si evident, moderatorii sunt de vina.
Si mai interesant e ca amandoi vorbiti in acelasi timp despre asta, pe acelasi topic, mesaje succesive... hmmm :roll:
Singura concluzie logica ar fi ca de fapt in spatele nickurilor voastre e una si aceeasi persoana.
Evrika!
Adi_=Gerula
Eu zic ca te-am tratat intotdeauna civilizat si mi se pare normal sa pretind acelasi lucru. Nu ma asteptam sa ma jignesti prin asocierea cu o asemenea fiinta subumana.

Am exemplificat mai sus cu o iesire in decor comisa pe o arie tehnica, la care era normal sa iei macar masura unui edit/warn. Acelasi lucru trebuia sa-l faca Michael, panseluta ofensata de scandaluri.

Michael scrie: ai dreptate, eu sunt vinovat pentru problemele tale.
Sezi bland, daca un user ii cauta din senin pricina altui user e problema moderatorului sa aduca situatia la normal. Sigur, e mai simplu sa te bagi in seama editand cu rosu posturile userilor cu care ai ceva personal de impartit.
Cu lacrimi Bastus!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 31 Iul 2008, 13:52

draga gerula,
"panseluta ofensata" va sterge din acesta clipa toate mesajele care nu se incadreaza in subiectul topicului care se numeste "toleranta".
deeeci, toate mesajele personale cu caracter de atac postate public vor fi sterse.
daca treaba nu se va linisti, ii voi propune adminului banarea ta.
e mai bine asa?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Închis