THEY DON'T GIVE A FUCK !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
THEY DON'T GIVE A FUCK !
din seria … THEY DON’T GIVE A FUCK …
de ceva vreme am tot zis ca voi pune pe un forum public intamplarea asta dar din lipsa timpului m-am tot lungit pana am si uitat de evenimentele respective, asta pana azi, cand citind pe site-ul celor de la PVTV despre braconieri si vazand poza cu braconierul care arata cat de mult ii pasa ca e pozat ( aici ) mi-am adus aminte de “frumoaseleâ€
de ceva vreme am tot zis ca voi pune pe un forum public intamplarea asta dar din lipsa timpului m-am tot lungit pana am si uitat de evenimentele respective, asta pana azi, cand citind pe site-ul celor de la PVTV despre braconieri si vazand poza cu braconierul care arata cat de mult ii pasa ca e pozat ( aici ) mi-am adus aminte de “frumoaseleâ€
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Re: THEY DON'T GIVE A FUCK !
[quote="anem"]....................................
ziceti-mi mie voi ce ati fi facut in cazul asta ...
- daca sunam la politie nu venea nimeni iar daca veneau si vedeau cine sunt braconierii se tirau fara a face nimic,
- daca le spuneam alora de la politia de frontiera nu se luau masuri, le-am mai zis si raspunsul lor a fost “Nu avem noi treaba cu astia, pe noi ne intereseaza aia care dau la curent.â€
- daca sunam la politie nu venea nimeni iar daca veneau si vedeau cine sunt braconierii se tirau fara a face nimic,
- daca le spuneam alora de la politia de frontiera nu se luau masuri, le-am mai zis si raspunsul lor a fost “Nu avem noi treaba cu astia, pe noi ne intereseaza aia care dau la curent.â€
[quote="adiwolf"][quote="anem"]....................................
dar tot ai pus-o in practicaanem scrie:ps: solutia cu emigratul era o gluma ...

PS si io am vazut scotand plase din crisul alb o echipa de doua masini, din care una era un land rover, modelul nou (se intampla prin 2007). Atunci nu am facut nimic, cel cu roveru era un mare pilos prin zona respectiva si eram cu sotia la pescuit... dupa aia s-a intamplat sa agat niste plase in zona si sa le maruntesc putin:lol:
Tot in perioada aia am transmis unui primar dintr-o comuna din zona ca am pregatit pt el o "lingura" daca are noroc sa ne intersectam pe apa. dom primar pescuia cu sonarul din barca, doar ca in loc de lanseta folosea curent...
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
da, este o diferenta, mare diferenta.anem scrie: da Adi, atat ca nu stiu daca ti-ar arde sa faci pe justitiarul daca alaturi de tine erau parintii tai plus prietena ...... e o mare diferenta intre a fi intr-un grup de minim 4 pescari si alta in conditiile in care eram atunci ...
solutia data de SVF pare mai buna ... Wild Wild West
ps: solutia cu emigratul era o gluma ...
din nefericire suntem in Wild Wild West si .................poate ca se cer solutii pe masura

din pacate nu am inteles gluma cu emigratul si m-am panicat putin
totusi, incerca sa elimini pe viitor acel "daca"

"In viata sa nu regreti niciodata ce ai facut, sa regreti ce nu ai facut!"
Mai , voi chiar credeti ca romanu se va schimba vreodata
Sa fim sinceri
Si sa-mi dai un milion de euro nu as sta in tara . La intrarea in orice oras troneaza tone de gunoaie , caiini vagaboni intre magazinele cu fite , vezi doamne cat de luxosi is ei cu magazine cu un design sa versi nu alta , strazi pline de praf pe care il respiri si te imbolnavesti , mergi la doctor cu spaga si as putea continua 3 ore .
Cine le schimba pe astea daca si ultimu amarat STIE ca politicienii is de vina , si-ti spune asta in timp ce arunca pe jos pachetu de tigari gol .
Emigrati toti , sa ramana tiganii si politicienii , dupa atitia ani de la revolutie mai sperati ca o sa fie ceva . Aveti o viata , nu 2-3 . Ce asteptati , sa se schimbe de azi pe miine , credeti ca copii vostri vor trai mai bine ?
Io nu ma intorc decat daca ma scot astia , altcumva nu am de gand !

Sa fim sinceri

Si sa-mi dai un milion de euro nu as sta in tara . La intrarea in orice oras troneaza tone de gunoaie , caiini vagaboni intre magazinele cu fite , vezi doamne cat de luxosi is ei cu magazine cu un design sa versi nu alta , strazi pline de praf pe care il respiri si te imbolnavesti , mergi la doctor cu spaga si as putea continua 3 ore .
Cine le schimba pe astea daca si ultimu amarat STIE ca politicienii is de vina , si-ti spune asta in timp ce arunca pe jos pachetu de tigari gol .
Emigrati toti , sa ramana tiganii si politicienii , dupa atitia ani de la revolutie mai sperati ca o sa fie ceva . Aveti o viata , nu 2-3 . Ce asteptati , sa se schimbe de azi pe miine , credeti ca copii vostri vor trai mai bine ?
Io nu ma intorc decat daca ma scot astia , altcumva nu am de gand !
da Luci, am emigrat dar sincer motivul nu a fost pescuitul, plasarii sau braconierii ... motivul principal a fost clar de ordin financiar plus ca aveam eu o anumita dorinta de a lucra intr-un anumit loc ... dorinta indeplinitaluci_t scrie:dar tot ai pus-o in practicaanem scrie:ps: solutia cu emigratul era o gluma ...![]()
PS si io am vazut scotand plase din crisul alb o echipa de doua masini, din care una era un land rover, modelul nou (se intampla prin 2007). Atunci nu am facut nimic, cel cu roveru era un mare pilos prin zona respectiva si eram cu sotia la pescuit... dupa aia s-a intamplat sa agat niste plase in zona si sa le maruntesc putin:lol:
Tot in perioada aia am transmis unui primar dintr-o comuna din zona ca am pregatit pt el o "lingura" daca are noroc sa ne intersectam pe apa. dom primar pescuia cu sonarul din barca, doar ca in loc de lanseta folosea curent...

da, e bine sa elimini acel daca, insa trebuie sa precizez ceva ... fapt ce il pot confirma si anumite persoane pe care le cunosc personal pe forum ... NU FOLOSESC MOBIL SI NU AM ASA CEVA IN DOTARE , deci daca merg singur la pescuit nu am de unde sa sun iar daca merg cu prietena mea nu risc sa sun pentru ca nu am chef de surprize pe acolo ...adiwolf scrie:da, este o diferenta, mare diferenta.anem scrie: da Adi, atat ca nu stiu daca ti-ar arde sa faci pe justitiarul daca alaturi de tine erau parintii tai plus prietena ...... e o mare diferenta intre a fi intr-un grup de minim 4 pescari si alta in conditiile in care eram atunci ...
solutia data de SVF pare mai buna ... Wild Wild West
ps: solutia cu emigratul era o gluma ...
din nefericire suntem in Wild Wild West si .................poate ca se cer solutii pe masura![]()
din pacate nu am inteles gluma cu emigratul si m-am panicat putin
totusi, incerca sa elimini pe viitor acel "daca"![]()
"In viata sa nu regreti niciodata ce ai facut, sa regreti ce nu ai facut!"
da, solutia nu e emigratul si pana la urma cea mai OK chestie ar fi sa se respecte legile si un minim de bun simt, chestia care la noi aproape ca lipseste cu desavarsire ...
ps : mi prea lene sau caut acum pozele dar in weekend tot o sa le pun

Si io-s plecat din tara si SPER sa ma intorc peste cativa ani.
Dar daca nu ma intorc in trei ani raman aici pana la batranete, daca o sa ajung varsta aia.
Mai am sperante ca o sa fie bine...
@SF
Si pe mine ma enerveaza multe chestii din Romania, ma dispera birocratia, ma enerveaza aia care rastoarna si sparg cosurile de gunoi, imi vine sa-i arunc in mures pe multi... dar nu pot uita ca in Romania am crescut si m-am format ca om, in Romania am invatat aproape tot ce stiu pana acum...
Cel mai mult ma enerveaza conationalii care spun ca Romania e o tara de kkt. Daca Romania e o tara de ****, inseamna ca ei s-au au crescut si s-au format intr-o tara de kkt; chiar am "pierdut" o pereche de "prieteni" in urma unei discutii de genu asta
Dar daca nu ma intorc in trei ani raman aici pana la batranete, daca o sa ajung varsta aia.
Mai am sperante ca o sa fie bine...
@SF
Si pe mine ma enerveaza multe chestii din Romania, ma dispera birocratia, ma enerveaza aia care rastoarna si sparg cosurile de gunoi, imi vine sa-i arunc in mures pe multi... dar nu pot uita ca in Romania am crescut si m-am format ca om, in Romania am invatat aproape tot ce stiu pana acum...
Cel mai mult ma enerveaza conationalii care spun ca Romania e o tara de kkt. Daca Romania e o tara de ****, inseamna ca ei s-au au crescut si s-au format intr-o tara de kkt; chiar am "pierdut" o pereche de "prieteni" in urma unei discutii de genu asta
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k