THEY DON'T GIVE A FUCK !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cu toate defectele noastre (tiganii+tziganitii) noi suntem sarea si piperul pamantului 

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
daca toata populatzia globului ar fi formata doar din nemtzi, n-ar mai fi existat salbaticie si natura virgina...adiwolf scrie:dar din nemti?!SF scrie:Cum ar fi sa fie toata populatia globului formata doar din romani?

adiwolf scrie:daca aveai telefon, poate mai era o sansa sa ramana pozele acolo

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
inteleg si bineteles ca am glumit.
totusi sa stii ca in ziua de astazi exista telefoane cu camere fotot mai mult decat decente - 8-10megapixeli, dar intradevar nu ai zoom.
la un zoom de 16X ar trebui sa faci poze cu aparatul pus pe trepied ca sa se inteleaga ceva sau ..............cu un aparat extrem de performant.
oricum, un smartphone te-ar ajuta foarte mult in ziua de astazi, chiar si la pescuit

totusi sa stii ca in ziua de astazi exista telefoane cu camere fotot mai mult decat decente - 8-10megapixeli, dar intradevar nu ai zoom.
la un zoom de 16X ar trebui sa faci poze cu aparatul pus pe trepied ca sa se inteleaga ceva sau ..............cu un aparat extrem de performant.
oricum, un smartphone te-ar ajuta foarte mult in ziua de astazi, chiar si la pescuit

da Adi, intr-adevar sunt telefoane cu multi megapixeli (nu are chiar asa mare importanta asta) si alte minuni toate la gramada insa trebuie sa precizez ca eu sunt adeptul chestiei aleia: mi-as lua mobil ca sa vorbesc cu el nu pentru a face poze la fel cum atunci cand imi iau un aparat foto nu ma uit cum filmeaza pentru ca pe mine ma intereseaza sa faca un singur lucru, dar ala sa fie facut bine. sunt de parere ca aparatele astea multi-functionale fac de toate dar nimic bine pana la urma ...adiwolf scrie:inteleg si bineteles ca am glumit.
oricum, un smartphone te-ar ajuta foarte mult in ziua de astazi, chiar si la pescuit![]()

in privinta aparatelor cu zoom mare, nu iti trebuie neaparat nu stiu ce aparat foarte performant ... cam fiecare firma produce cate un super-zoom dintr-asta la un pret relativ decent la care daca stabilizatorul optic de imagine e unul cat de cat OK atunci nu prea ai probleme sa faci poze OK cu el din mana, evident la un timp de expunere cat mai mic, ramane doar sa iti stabilesti tu firma preferata ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran