THEY DON'T GIVE A FUCK !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 10 Feb 2012, 18:54

Cu toate defectele noastre (tiganii+tziganitii) noi suntem sarea si piperul pamantului :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Feb 2012, 19:02

SF scrie:Bine, nu vrei din suedezi acuma :D
Parca niste suedeze nu m-ar deranja... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 10 Feb 2012, 20:32

Interesant topicul.Doamne cum e romanul asta,chiar daca la inceput se discuta despre o situatie trista,firea noastra vesela si optimista a reusit sa duca discutia spre....suedeze. :lol:
Cred ca e vremea sa revina Anem cu pozele,daca nu noi o sa ne concentram in continuare pe "dotarea" popoarele nordice. :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Feb 2012, 15:06

adiwolf scrie:
SF scrie:Cum ar fi sa fie toata populatia globului formata doar din romani :lol: ?
dar din nemti?!
daca toata populatzia globului ar fi formata doar din nemtzi, n-ar mai fi existat salbaticie si natura virgina... :lol: :lol: :lol: totul ar fi fost amenajat, ordonat, normat, curat, bine gandit, tehnizat, industrializat la perfectziune.... :( plictisitor.... da macar berea ar fi foarte buna peste tot :lol: :lol: :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Feb 2012, 23:11

din pacate, in urma multor cautari pe calculator si pe HD-ul extern se pare ca intr-un fel sau altul pozele nu le mai am ... sorry, ramane doar povestea cu toate ca era misto sa fie acompaniata si de poze cu personajele ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Feb 2012, 20:29

daca aveai telefon, poate mai era o sansa sa ramana pozele acolo :D

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 12 Feb 2012, 20:47

adiwolf scrie:daca aveai telefon, poate mai era o sansa sa ramana pozele acolo :D

:lol: :lol: :lol: nu Adi, nici daca aveam mobil nu existau pozele pentru ca nu le faceam ... in cateva ocazii am facut poze cu mobilul prietenei si dupa ce am vazut cum arata pe calculator am zis ca mai bine nu am poze deloc decat sa le am la calitatea pe care o poate scoate un aparat ... plus ca in cazul respectiv am facut pozele la un zoom de vreo 16X ca sa se vada cat de cat personajele ...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Feb 2012, 21:47

inteleg si bineteles ca am glumit.
totusi sa stii ca in ziua de astazi exista telefoane cu camere fotot mai mult decat decente - 8-10megapixeli, dar intradevar nu ai zoom.
la un zoom de 16X ar trebui sa faci poze cu aparatul pus pe trepied ca sa se inteleaga ceva sau ..............cu un aparat extrem de performant.
oricum, un smartphone te-ar ajuta foarte mult in ziua de astazi, chiar si la pescuit :wink: :D

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Feb 2012, 09:59

adiwolf scrie:inteleg si bineteles ca am glumit.
totusi sa stii ca in ziua de astazi exista telefoane cu camere fotot mai mult decat decente - 8-10megapixeli, dar intradevar nu ai zoom.
la un zoom de 16X ar trebui sa faci poze cu aparatul pus pe trepied ca sa se inteleaga ceva sau ..............cu un aparat extrem de performant.
oricum, un smartphone te-ar ajuta foarte mult in ziua de astazi, chiar si la pescuit :wink: :D
da Adi, intr-adevar sunt telefoane cu multi megapixeli (nu are chiar asa mare importanta asta) si alte minuni toate la gramada insa trebuie sa precizez ca eu sunt adeptul chestiei aleia: mi-as lua mobil ca sa vorbesc cu el nu pentru a face poze la fel cum atunci cand imi iau un aparat foto nu ma uit cum filmeaza pentru ca pe mine ma intereseaza sa faca un singur lucru, dar ala sa fie facut bine. sunt de parere ca aparatele astea multi-functionale fac de toate dar nimic bine pana la urma ... ;)

in privinta aparatelor cu zoom mare, nu iti trebuie neaparat nu stiu ce aparat foarte performant ... cam fiecare firma produce cate un super-zoom dintr-asta la un pret relativ decent la care daca stabilizatorul optic de imagine e unul cat de cat OK atunci nu prea ai probleme sa faci poze OK cu el din mana, evident la un timp de expunere cat mai mic, ramane doar sa iti stabilesti tu firma preferata ... :lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Re: THEY DON'T GIVE A FUCK !

Mesaj de ticairlandezu » 28 Feb 2012, 21:39

Scrie răspuns