off-topic: de ce?anem scrie:NU FOLOSESC MOBIL SI NU AM ASA CEVA IN DOTARE

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
off-topic: de ce?anem scrie:NU FOLOSESC MOBIL SI NU AM ASA CEVA IN DOTARE
Romania nu e o tara de kkt dar foarte multi din locuitori ei sunt de tot kktulluci_t scrie: Cel mai mult ma enerveaza conationalii care spun ca Romania e o tara de kkt. Daca Romania e o tara de ****, inseamna ca ei s-au au crescut si s-au format intr-o tara de kkt; chiar am "pierdut" o pereche de "prieteni" in urma unei discutii de genu asta
cred ca e totusi prea lenta solutia asta . Bomba Atomica mi se pare mai buna. sa radem tot din temelie ! 1 locuitor la 1000 km² . oare totusi nu raminem prea multi si asa ?SVF scrie:Solutia?Simpla.Ceva cu luneta.
am un cumnat care face acelasi lucru, nu mai are mobil (a avut la un moment dat pt f scurt timp) pentru ca nu vrea sa fie gasit si nu vrea sa fie deranjat de ......cei de la servici, de diversi, etc.anem scrie: ... NU FOLOSESC MOBIL SI NU AM ASA CEVA IN DOTARE , ........
fara nici un motiv ... pur si simplu nu am considerat necesar purtatul unui aparat dupa mine aiurea ... si chiar daca in anumite cazuri mi-ar fi picat bine un mobil am scos-o la capat si fara existenta lui ...ranga scrie:off-topic: de ce?anem scrie:NU FOLOSESC MOBIL SI NU AM ASA CEVA IN DOTAREesti a doua persoana de care stiu ca nu foloseste telefonul.
ca mai toata lumea de altfel ... in cautarea unui trai mai bun ...luci_t scrie:@anem
io de ce crezi ca am plecat?
SF scrie:Cum ar fi sa fie toata populatia globului formata doar din romani?