the wildest thing you've ever done , fara Crysst si fara Gig

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Ian 2012, 10:22

semlecangheorghe scrie:
Si tu si S.F.,parca ati fi doi pusti de aia .....:
Bine domnu Andropauza , santeti matur , da atunci de ce va jucati cu noi astia infantilii ? Asa-i ca scrie pe titlu ca fara Gig , de la Gigi (eroarea mea ) ?
Pai scrie ! SI atunci :arrow:

Am facut topicu "gigi against the world" , scrie acolo pana ai din nou o erectie :lol: :lol: ,de ce insisti sa te joci cu noi copii , du-te acolo si da exemple de maturitate , si fraze rationale cu argumente rationale ,ca ti-am pus 3 cu punct in fata mai sus , ca sa vezi cat esti tu de rational :lol: :lol:

Daca batu tau o ramas fara rezerva de putere incearca sa-l customizezi , o proteza ,ceva :lol: , da nu ne mai chinuii pe noi astia cu iritabilitatea rezultata din frustrarile tale hormonale :lol: :arrow:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 29 Ian 2012, 11:16

ranga scrie:
geppetto scrie:...niste tarani. Imbecili. :lol:
unii chiar si cu mustata :lol:
Imagine
:lol: :lol: :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 29 Ian 2012, 11:59

semlecangheorghe scrie:Mai Pinochiofather,ia de aici
semlecangheorghe a scris:

Referitor la alcool,cind o sa fie adult ,da o sa il imbii sa bem o bere un vin sau ce io place..da nu sa ne adunam ulterior de prin santuri..

E prea tarziu oricum, a inceput de mic.

Carevasazica ce ai vrut sa insinuezi cu ..*a inceput de mic*???
Caci eu ,vorbeam acolo de fiul meu,zicind ca atunci cind o sa fie adult,nu o sa ma dau in laturi sa il imbii la o bere ,sau un vin ,dar sa nu ne adunam de prin santuri..Ce ai inteles tu ,nu stiu..cum adica e prea tirziu,a inceput de mic??Cine mah,fiul meu??Te inseli amaratule,sau vorbesti in dodii...

Da ma mir ca ai raspuns ,caci si tu ,ai dat ignore,de ala cit casa.. :lol: :lol: :lol: ..asta va face si mai ridicoli cind vedeti la altii atit de blamatul...'ba tu' :lol:
Si tu si S.F.,parca ati fi doi pusti de aia ......gata nu ma mai joc,imi iau jucariile si plec :lol: ,si dupa juma de ora le pare rau,si se intorc la joaca...de a dreptul infantil..

Mai nelamuriri ,Geppeto???

Ah si sa nu uit,referirea la aspectul fizic al interlocutorului,este a doua pe lista argumentelor..'inteligente' aduse intr o discutie?? :lol: :lol: Amice,sufar de kottalgie la din astea,nu uita.... :lol: :lol:
Daca pentru atata lucru ai pus ambulanta pe drumuri... Ma rog, ma gandeam ca-i o discutie a ideilor, nu a persoanelor. :) Daca bati apropo-uri despre cum mi-as creste eu copiii eu chiar ma gandeam ca nu te-ar deranja sa fac acelasi lucru; si nu-mi permiteam sa raspund ca taranu imbecil. :) 'Grasane' iti ziceam prieteneste, da cum tu te ataci de la orice... :(
Hai, gata ca m-am distrat destul, razboinici ai internetului! Excelsior! :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Ian 2012, 12:19

Comica incercarea de a induce ideea ca ma atac de la orice..Contine o exagerare si o generalizare...No bine ,fie cum zici tu... :lol: Acuma ma duc la Mures sa vad daca ma atac de la vreu salau..ieri nu m am atacat de la nimic,fir ar al naibii.. :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Ian 2012, 12:27

SF scrie:
semlecangheorghe scrie:
Si tu si S.F.,parca ati fi doi pusti de aia .....:
Bine domnu Andropauza , santeti matur , da atunci de ce va jucati cu noi astia infantilii ? Asa-i ca scrie pe titlu ca fara Gig , de la Gigi (eroarea mea ) ?
Pai scrie ! SI atunci :arrow:

Am facut topicu "gigi against the world" , scrie acolo pana ai din nou o erectie :lol: :lol: ,de ce insisti sa te joci cu noi copii , du-te acolo si da exemple de maturitate , si fraze rationale cu argumente rationale ,ca ti-am pus 3 cu punct in fata mai sus , ca sa vezi cat esti tu de rational :lol: :lol:

Daca batu tau o ramas fara rezerva de putere incearca sa-l customizezi , o proteza ,ceva :lol: , da nu ne mai chinuii pe noi astia cu iritabilitatea rezultata din frustrarile tale hormonale :lol: :arrow:

S.F. ule,pur simlu imi face placere sa te vad cum esti ca o pastila de aia efervescenta :lol: :lol: Si o sa scriu pe aici de cite ori am chef...Daca batu meu o ramas fara rezerva de putere,nu ai mai tipa atita de placere,dragule :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca ai vrut dans, atuncea taci joaca,sau ce, nu te tin balamalele??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Ian 2012, 21:36

semlecangheorghe scrie: Daca ai vrut dans, atuncea taci joaca,sau ce, nu te tin balamalele??
Nici nu vreau sa ma tina , ce urmeaza , vreo 3 ani de "ba tu" :lol: :lol:

Ai castigat, esti cel mai tare , fa-ti blog , titlu il ai de la mine "gigi against the......" :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Ian 2012, 22:36

...ma uit la voi si nici nu sriu ce sa mai zic.... :roll: ...vine sfarsitu' lumii!!! :shock:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 29 Ian 2012, 22:41

sfarsitu' lumii o sa vina cand or termina astia unul cu altul.
adica niciodata :lol: :lol: :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 30 Ian 2012, 09:07

on topic :

am sarit anul trecut cu bungee in rasnoave, de la 185 de metri, si cam 140 de metri intinderea maxima a corzii ...

e wild enough ?

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 30 Ian 2012, 09:54

Auzi Omustiuca, tu satz aduci singur de footut la concursuri, daca ej nefe.. :D
Toni, suna bine, da-mi un pm cu locatia, n-as vrea sa ratez chestiunea in this life... :cooler:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns