the wildest thing you've ever done , fara Crysst si fara Gig
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nici nu stii ce ai pierdut...rine scrie: nu stiu care-i treba cu sexul oral,dar bag seama ca de fapt, pe tine te mananca in c.u.r.![]()

PS: geppetto, cauta in farmacii medicamentul minune: L I D E R I N..Te va ajuta sa scapi de rusinea cu limba.

- semlecangheorghe
- veteran
Mai Pinochiofather,ia de aici
Carevasazica ce ai vrut sa insinuezi cu ..*a inceput de mic*???
Caci eu ,vorbeam acolo de fiul meu,zicind ca atunci cind o sa fie adult,nu o sa ma dau in laturi sa il imbii la o bere ,sau un vin ,dar sa nu ne adunam de prin santuri..Ce ai inteles tu ,nu stiu..cum adica e prea tirziu,a inceput de mic??Cine mah,fiul meu??Te inseli amaratule,sau vorbesti in dodii...
Da ma mir ca ai raspuns ,caci si tu ,ai dat ignore,de ala cit casa..
..asta va face si mai ridicoli cind vedeti la altii atit de blamatul...'ba tu'
Si tu si S.F.,parca ati fi doi pusti de aia ......gata nu ma mai joc,imi iau jucariile si plec
,si dupa juma de ora le pare rau,si se intorc la joaca...de a dreptul infantil..
Mai nelamuriri ,Geppeto???
Ah si sa nu uit,referirea la aspectul fizic al interlocutorului,este a doua pe lista argumentelor..'inteligente' aduse intr o discutie??
Amice,sufar de kottalgie la din astea,nu uita....

semlecangheorghe a scris:
Referitor la alcool,cind o sa fie adult ,da o sa il imbii sa bem o bere un vin sau ce io place..da nu sa ne adunam ulterior de prin santuri..
E prea tarziu oricum, a inceput de mic.
Carevasazica ce ai vrut sa insinuezi cu ..*a inceput de mic*???
Caci eu ,vorbeam acolo de fiul meu,zicind ca atunci cind o sa fie adult,nu o sa ma dau in laturi sa il imbii la o bere ,sau un vin ,dar sa nu ne adunam de prin santuri..Ce ai inteles tu ,nu stiu..cum adica e prea tirziu,a inceput de mic??Cine mah,fiul meu??Te inseli amaratule,sau vorbesti in dodii...
Da ma mir ca ai raspuns ,caci si tu ,ai dat ignore,de ala cit casa..

Si tu si S.F.,parca ati fi doi pusti de aia ......gata nu ma mai joc,imi iau jucariile si plec

Mai nelamuriri ,Geppeto???
Ah si sa nu uit,referirea la aspectul fizic al interlocutorului,este a doua pe lista argumentelor..'inteligente' aduse intr o discutie??

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran