hai ma Leba, zai drept ca d'aia ai dat gherle , erai prea obosit in noaptea dintre manse, ca sa nu mai zicem ca anu trecut l-ai invatat si pe Obi la prostii
the wildest thing you've ever done , fara Crysst si fara Gig
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
ba, io ma c-a-c pe exprimarea libera, auziti
si pe dastea cu "nu-ti place, nu citi"
adica parea interesant topicu asta dar musai sa va certati peste tat. bai SF da si tu un ignor la Gigi, sau Gigi la tine si va potoliti odat , nu de alta dar abia apuca si Leba sa ne zica una alta si asteptam cu interes sa vad daca nu cumva o adus gajici si pe la concursuri fara sa aflu io
hai ma Leba, zai drept ca d'aia ai dat gherle , erai prea obosit in noaptea dintre manse, ca sa nu mai zicem ca anu trecut l-ai invatat si pe Obi la prostii

- semlecangheorghe
- veteran

Ia-o mai usurel grasane ca bolile de inima sunt naspa.semlecangheorghe scrie: De exemplu ,Geppeto..Asta, dupa ce a dat cu oistea in gard , aratindu ne ca pentru el totul se reduce la XXL,si i au zis unii ca e cam deplasat,a incercat sa dreaga busuiocul deschizind un topic ceva cu de genul-ce i mai murdar cuvintele obscebe sau atitudinile nu stiu cum-
![]()
![]()
Poi ,mai Pinochhiofather,atitudinea ta ,aia in care ultima replica in care mi te ai adresat a fost sa te legi de copilul meu ,cum a fost??AI?Chiar asa lipsit de ratiune e creierul tau ,ca intr o incercare disperata de a lovi te legi de ...copiii??Si nici macar nu se intelege ce ai vrut sa zici...Esti patetic...
semlecangheorghe scrie:atitudinea ta ,aia in care ultima replica in care mi te ai adresat a fost sa te legi de copilul meu ,cum a fost??AI?Chiar asa lipsit de ratiune e creierul tau ,ca intr o incercare disperata de a lovi te legi de ...copiii?
sustine-ti afirmatiile ca daca ai dreptate iti dau cuvantu meu ca imi cer scuze in public.
Pai daca nu intelegi ce am vrut sa zic cum ai ajuns la concluzia ca ma 'leg' de nus'ce copil?semlecangheorghe scrie: Si nici macar nu se intelege ce ai vrut sa zici...Esti patetic...
Si cred ca vroiai sa folosesti alt cuvant, nu patetic. In limba romana 'patetic' inseamna asta:
PATÉTIC, -Ă I. adj. 1. care impresionează puternic, plin de patos; mișcător, emoționant, duios. 2. (despre nervi) care inervează globul ocular. II. s. n. categorie estetică desemnând însușirea unei situații sau a unei opere de artă de a provoca emoții puternice, de a impresiona. (< fr. pathétique, germ. pathetisch, lat. patheticus)
'Patetic' din romana nu inseamna acelasi lucru cu 'pathetic' din engleza. Niciodata nu-i prea tarziu sa mai inveti cate ceva.
Fiecare intelege ce-i convine. Io n-am preferinte din astea dar daca tu visezi la mine imi pare rau sa te dezamagesc, nici macar la pescuit n-am trecut pe invers. Vezi ca taranu imbecil am impresia ca visa din astea, poate-o puneti de-un 69.ranga scrie:dar n-ai specificat cui sa-i faci sex oral, deci pot interpreta, da?
![]()
![]()
![]()
ps: nu te dor genunchii?