hai ma Leba, zai drept ca d'aia ai dat gherle , erai prea obosit in noaptea dintre manse, ca sa nu mai zicem ca anu trecut l-ai invatat si pe Obi la prostii

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ia-o mai usurel grasane ca bolile de inima sunt naspa.semlecangheorghe scrie: De exemplu ,Geppeto..Asta, dupa ce a dat cu oistea in gard , aratindu ne ca pentru el totul se reduce la XXL,si i au zis unii ca e cam deplasat,a incercat sa dreaga busuiocul deschizind un topic ceva cu de genul-ce i mai murdar cuvintele obscebe sau atitudinile nu stiu cum-
![]()
![]()
Poi ,mai Pinochhiofather,atitudinea ta ,aia in care ultima replica in care mi te ai adresat a fost sa te legi de copilul meu ,cum a fost??AI?Chiar asa lipsit de ratiune e creierul tau ,ca intr o incercare disperata de a lovi te legi de ...copiii??Si nici macar nu se intelege ce ai vrut sa zici...Esti patetic...
semlecangheorghe scrie:atitudinea ta ,aia in care ultima replica in care mi te ai adresat a fost sa te legi de copilul meu ,cum a fost??AI?Chiar asa lipsit de ratiune e creierul tau ,ca intr o incercare disperata de a lovi te legi de ...copiii?
Pai daca nu intelegi ce am vrut sa zic cum ai ajuns la concluzia ca ma 'leg' de nus'ce copil?semlecangheorghe scrie: Si nici macar nu se intelege ce ai vrut sa zici...Esti patetic...
Fiecare intelege ce-i convine. Io n-am preferinte din astea dar daca tu visezi la mine imi pare rau sa te dezamagesc, nici macar la pescuit n-am trecut pe invers. Vezi ca taranu imbecil am impresia ca visa din astea, poate-o puneti de-un 69.ranga scrie:dar n-ai specificat cui sa-i faci sex oral, deci pot interpreta, da?
![]()
![]()
![]()
ps: nu te dor genunchii?