the wildest thing you've ever done , fara Crysst si fara Gig

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Ian 2012, 17:41

ba, io ma c-a-c pe exprimarea libera, auziti :lol: si pe dastea cu "nu-ti place, nu citi" :lol: adica parea interesant topicu asta dar musai sa va certati peste tat. bai SF da si tu un ignor la Gigi, sau Gigi la tine si va potoliti odat , nu de alta dar abia apuca si Leba sa ne zica una alta si asteptam cu interes sa vad daca nu cumva o adus gajici si pe la concursuri fara sa aflu io :lol:
hai ma Leba, zai drept ca d'aia ai dat gherle , erai prea obosit in noaptea dintre manse, ca sa nu mai zicem ca anu trecut l-ai invatat si pe Obi la prostii :twisted: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Ian 2012, 18:00

Deci ai ales sa explodezi Petrus draga...no las ca ii mai bine decit sa tii in tine...bravo
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 28 Ian 2012, 19:05

semlecangheorghe scrie: De exemplu ,Geppeto..Asta, dupa ce a dat cu oistea in gard , aratindu ne ca pentru el totul se reduce la XXL :lol: ,si i au zis unii ca e cam deplasat,a incercat sa dreaga busuiocul deschizind un topic ceva cu de genul-ce i mai murdar cuvintele obscebe sau atitudinile nu stiu cum- :lol: :lol:
Poi ,mai Pinochhiofather,atitudinea ta ,aia in care ultima replica in care mi te ai adresat a fost sa te legi de copilul meu ,cum a fost??AI?Chiar asa lipsit de ratiune e creierul tau ,ca intr o incercare disperata de a lovi te legi de ...copiii??Si nici macar nu se intelege ce ai vrut sa zici...Esti patetic...
Ia-o mai usurel grasane ca bolile de inima sunt naspa.:lol: N-am niciun busuioc de dres. "unii" aia sunt prietenii aia doi ai tai, taranu imbecil si taranu de la Domo. Sau electrician amator sau ce-o fi ca pare certat cu munca. :lol::lol: Suferi tu prea tare de nebagare in seama, cred ca asta-i problema ta.
semlecangheorghe scrie:atitudinea ta ,aia in care ultima replica in care mi te ai adresat a fost sa te legi de copilul meu ,cum a fost??AI?Chiar asa lipsit de ratiune e creierul tau ,ca intr o incercare disperata de a lovi te legi de ...copiii?

sustine-ti afirmatiile ca daca ai dreptate iti dau cuvantu meu ca imi cer scuze in public.

semlecangheorghe scrie: Si nici macar nu se intelege ce ai vrut sa zici...Esti patetic...
Pai daca nu intelegi ce am vrut sa zic cum ai ajuns la concluzia ca ma 'leg' de nus'ce copil?

Si cred ca vroiai sa folosesti alt cuvant, nu patetic. In limba romana 'patetic' inseamna asta:

PATÉTIC, -Ă I. adj. 1. care impresionează puternic, plin de patos; mișcător, emoționant, duios. 2. (despre nervi) care inervează globul ocular. II. s. n. categorie estetică desemnând însușirea unei situații sau a unei opere de artă de a provoca emoții puternice, de a impresiona. (< fr. pathétique, germ. pathetisch, lat. patheticus)

'Patetic' din romana nu inseamna acelasi lucru cu 'pathetic' din engleza. Niciodata nu-i prea tarziu sa mai inveti cate ceva.

:lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2012, 21:03

geppetto scrie: "unii" aia sunt prietenii aia doi ai tai, taranu imbecil si taranu de la Domo. Sau electrician amator sau ce-o fi ca pare certat cu munca.
orice prefer, numai sa nu fiu liber profesionist si amator de limbi in ceasca... :lol: :lol: :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 28 Ian 2012, 23:42

:lol: nu ti-a luat mult. Marfa semnatura gustere, fa-ti tricou cu ea :).

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2012, 23:47

:lol: dar n-ai specificat cui sa-i faci sex oral, deci pot interpreta, da? :lol: :lol: :lol:

ps: nu te dor genunchii? :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Ian 2012, 23:48

:D :lol: :D :lol: :lol: :D :lol: ....sorry boyz ..gepetto rulz :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 28 Ian 2012, 23:56

mai S.F. :lol:
de unde-ti vine tie inspiratia sa deschizi topicuri d-astea care fac trafic? :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Ian 2012, 23:59

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Inspirati si unii si altii :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 29 Ian 2012, 00:01

ranga scrie::lol: dar n-ai specificat cui sa-i faci sex oral, deci pot interpreta, da? :lol: :lol: :lol:

ps: nu te dor genunchii? :lol:
Fiecare intelege ce-i convine. Io n-am preferinte din astea dar daca tu visezi la mine imi pare rau sa te dezamagesc, nici macar la pescuit n-am trecut pe invers. Vezi ca taranu imbecil am impresia ca visa din astea, poate-o puneti de-un 69. :oops:

Scrie răspuns