SF scrie:In sfarsit dupa 3 pagini se pare ca iesim din off topic
Io acuma ies la peste , sa vad daca scriu ceva pe seara , da pana atunci dati drumu , nu fiti timizi
ULK , unii o fac odata , de doua ori ,
la Gigi ii tot timpu . iar aia cu intorsu la Gerula o fortezi tu , in fine , nu mai dau explicatii !
Sau la
unii tot timpulvorbeste gura fara creier,pledindu si cauza pe rationamente false,pe care daca ceri sa le explice,dau din colt in colt,si,fac orice-atac la persoana,jigniri,ridiculizarietc.-numai sa isi ascunda lipsa de continut al teoriilor ce le emit..Poi daca nu sinteti in stare sa le sustineti,tineti le naibii pentru voi sau in comunitatile voastre...mi ar place sa cred ca forumul asta nu sunt toti ca si voi..
De exemplu ,Geppeto..Asta, dupa ce a dat cu oistea in gard , aratindu ne ca pentru el totul se reduce la XXL

,si i au zis unii ca e cam deplasat,a incercat sa dreaga busuiocul deschizind un topic ceva cu de genul-ce i mai murdar cuvintele obscebe sau atitudinile nu stiu cum-
Poi ,mai Pinochhiofather,atitudinea ta ,aia in care ultima replica in care mi te ai adresat a fost sa te legi de copilul meu ,cum a fost??AI?Chiar asa lipsit de ratiune e creierul tau ,ca intr o incercare disperata de a lovi te legi de ...copiii??Si nici macar nu se intelege ce ai vrut sa zici...Esti patetic...
Si tu si S.F.,ar trebui sa stiti ca sufar de o boala.....Nu ,nu e vreo boala de aia de care sperati voi in van...nu dragilor..se numeste KOTTALGIE
De la gecescul?kootos-cot si algos-durere....mai pe intelesul vostru ,ma doare in kott de voi si de rationamentele voastre stupide
AH ,si ca sa fiu on topic.iaca,tocmai le am dat cu flit unora care se cred desteptii si emancipatii pamintului..
Si partea cea mai amuzanta este ca daca raspund,is penibili-caci mi au dat cica, ignore-si daca nu raspund fierb in ei ,saracii...Noroc ca exista supapa aluziilor serpesti ,facute pe la colturi,dupa cum bine pot lua exemple de la unii maestrii in acest sens....prezenti si ei fugitiv,in disputa cu drogurile...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.