the wildest thing you've ever done , fara Crysst si fara Gig

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 27 Ian 2012, 11:59

daca ar fi sa fac o lista cu cele mai cele chestii ... lista ar fi ...

1. am scuipat pe jos
2. am mai scuipat o data pe jos
3. am aprins focul intr-un loc nepermis

:oops: ...... :lol: :lol: :lol:

ps : initiatorul ar fi bine sa inceapa, sa dea un exemplu altor eventuali dornici
pps : subscriu la ce a scriu ULK ... pacat ca MeHigh nu are mai multe de adaugat pe aici :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Ian 2012, 12:19

In sfarsit dupa 3 pagini se pare ca iesim din off topic :)

Io acuma ies la peste , sa vad daca scriu ceva pe seara , da pana atunci dati drumu , nu fiti timizi :lol:

ULK , unii o fac odata , de doua ori ,la Gigi ii tot timpu . iar aia cu intorsu la Gerula o fortezi tu , in fine , nu mai dau explicatii !

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Ian 2012, 15:06

Leba scrie:Tzantzar chitros, fii corect, lasa-i sa aleaga ei ce fel de pescuit vor practica, nu-i zapaci cu udele tale... :D

Eu am condus beat fara permis, la 17 ani. Nu recomand.
Se pune? :roll:
Update:
Am halit o lecitina si brusc mi-am amintit ca am fo si la curve de cateva ori + niste batai prin gara cu alti betivi.
Cum e? Ma-ncadrez la drogati? :lol:
Fir intins, SF!
p.s. lecitina e drog? :D
p.p.s. nu, nevasta-mea nu intra pe acest forum. :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 27 Ian 2012, 15:08

Aloooo,Inaaaaaa !!!! :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 27 Ian 2012, 15:11

Leba scrie:p.p.s. nu, nevasta-mea nu intra pe acest forum. :twisted:
Nu intra deloc sau nu intra pana acum ? :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Ian 2012, 15:53

ULK scrie:Tavi..nu am nici cu mustele nici cu tantarii...Sunt doar simplu offtopic, ca si altii ..nimic mai mult :) Nu o lua personal...cred ca s-a inteles ce am vut sa zic.

In fine...SF ..daca tot ai intitat topicul.ma asteptam sa dai un exemplu de pionier si sa incepi tu..cu o intamplare .

Pacat ca MeHigh doar atat a avut de spus... :wink:

S.F.nu se poate hotari ce sa povesteasca mai intii,cum a trecut pe rosu,sau cum la prins invatatoarea ca tine oglinjoara pe virful bocancului.Si asa de socat o fost de ce o vazut,ca si acuma se ascunde in propria lui barba :lol: :lol: :lol:

Catalinusule,hai mai ,stiu ca fierbi ca si oala sub presiune..oricum ai yis ca imi dai ignore si nu te+ai putut abtine..da ti in petec..caci oricum nu rezsti :lol: :lol:

Orice om normal la cap ,vede asta
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Ian 2012, 17:28

Leba scrie:p.p.s. nu, nevasta-mea nu intra pe acest forum. :twisted:
Dar daca cineva ii trimite un email si ii da un link-uletz....mai manaci tu mancare calda?! :oops:

...calda :roll: poate, dar otravita sigur!!! :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Ian 2012, 10:35

Sunt anumite dihanii flamade p-aici care ar fi in stare de inalta tradare! :D
Gugal asta nu e bun tot timpul...

Mai bine fi ontopic si zi ce-ai facut tu cand erai wild. :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Ian 2012, 10:58

SF scrie:In sfarsit dupa 3 pagini se pare ca iesim din off topic :)

Io acuma ies la peste , sa vad daca scriu ceva pe seara , da pana atunci dati drumu , nu fiti timizi :lol:

ULK , unii o fac odata , de doua ori ,la Gigi ii tot timpu . iar aia cu intorsu la Gerula o fortezi tu , in fine , nu mai dau explicatii !

Sau la unii tot timpulvorbeste gura fara creier,pledindu si cauza pe rationamente false,pe care daca ceri sa le explice,dau din colt in colt,si,fac orice-atac la persoana,jigniri,ridiculizarietc.-numai sa isi ascunda lipsa de continut al teoriilor ce le emit..Poi daca nu sinteti in stare sa le sustineti,tineti le naibii pentru voi sau in comunitatile voastre...mi ar place sa cred ca forumul asta nu sunt toti ca si voi..

De exemplu ,Geppeto..Asta, dupa ce a dat cu oistea in gard , aratindu ne ca pentru el totul se reduce la XXL :lol: ,si i au zis unii ca e cam deplasat,a incercat sa dreaga busuiocul deschizind un topic ceva cu de genul-ce i mai murdar cuvintele obscebe sau atitudinile nu stiu cum- :lol: :lol:
Poi ,mai Pinochhiofather,atitudinea ta ,aia in care ultima replica in care mi te ai adresat a fost sa te legi de copilul meu ,cum a fost??AI?Chiar asa lipsit de ratiune e creierul tau ,ca intr o incercare disperata de a lovi te legi de ...copiii??Si nici macar nu se intelege ce ai vrut sa zici...Esti patetic...

Si tu si S.F.,ar trebui sa stiti ca sufar de o boala.....Nu ,nu e vreo boala de aia de care sperati voi in van...nu dragilor..se numeste KOTTALGIE :lol: :lol:

De la gecescul?kootos-cot si algos-durere....mai pe intelesul vostru ,ma doare in kott de voi si de rationamentele voastre stupide :lol: :lol: :lol:

AH ,si ca sa fiu on topic.iaca,tocmai le am dat cu flit unora care se cred desteptii si emancipatii pamintului.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Si partea cea mai amuzanta este ca daca raspund,is penibili-caci mi au dat cica, ignore-si daca nu raspund fierb in ei ,saracii...Noroc ca exista supapa aluziilor serpesti ,facute pe la colturi,dupa cum bine pot lua exemple de la unii maestrii in acest sens....prezenti si ei fugitiv,in disputa cu drogurile...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Ian 2012, 11:56

semlecangheorghe scrie:
Catalinusule,hai mai ,stiu ca fierbi ca si oala sub presiune..oricum ai yis ca imi dai ignore si nu te+ai putut abtine..da ti in petec..caci oricum nu rezsti :lol: :lol:

Orice om normal la cap ,vede asta
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cine fierbe , cine-i penibil , cine rationalizeaza ce?

Fierbi tu , si fierbi turbat , dupa mesaje ii clar ca te-ai udat tot cand ai vazut postu asta :lol: :lol: Vezi sa nu te deshidratezi , ca ramai cu sunca si cu oasele ,o sa areti ca fructele confiate cu sambur :lol: :lol:

Penibil :!: Penibil ii sa deschizi topicuri "ba tu" , penibil ii sa acuzi pe unii de faptu ca deschid topicuri infantile si sa stai sa le adulmeci orice besina pe aceste topicuri , si sa-i comentezi aroma,scriind volume intregi despre asta , chestie de o maturitate dincolo de orice indoiala :lol:

Nu stiu la cine te adresezi cu "Catalinusule" , poate iti amintesti ca am mai spus odata , nu ma cheama Catalin , insa masturbarea frenetica in tinerete duce la lipsa memoriei la batranete , fapt fara de care rationalizarea devine putin dificila :lol: :lol:

Considera acest mesaj drept un medicament , esti in sevraj , boala nu-i o rusine :lol: :lol:

Si acuma ,asteptam un traditional "ba tu" :lol:

Scrie răspuns