Spit bulldawg

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 16 Noi 2009, 15:52

shoco scrie:Slab... slab...
slab = gros ? :lol:

gemi ?

ba tata... ce ti-am facut io ?

ti-am insultat naluca ?

ti-am zis " ceva " de naluca ?

asai ?

de ce simti nevoia sa o aperi ?

ai vreun interes ?

aplaudac iti suna cunoscut ? :D

nu-ti convine cind zic ca se fac flenduri ? :D

poi da si tu cu ele si-ai sa vezi cum se fac...

si porma mai vorbeste...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 16 Noi 2009, 15:53

grecu scrie:ce tiganie .... :arrow:
nu vrei sa ne zici din partea cui ? :D

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 16 Noi 2009, 15:55

sper sa va prindeti voi ...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 16 Noi 2009, 15:57

aaaa esti misterios coane... :lol:

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 16 Noi 2009, 16:05

si din partea ta ! ca sa nu mai fiu asa misterios

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 16 Noi 2009, 16:09

si din partea mea ce ?

oare dupa parerea ta... sau ma rog... apelul tau mascat la bun simt ...eu sint in prin plan sau eviti sa mentionezi concetateni sau concubine ? cum e ?

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 16 Noi 2009, 16:18

concubine ?? explica

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 16 Noi 2009, 16:18

N-am nici un dubiu ca acest forum a devenit o budã.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Noi 2009, 16:19

pfuai, ce de performanta, ce nivel inalt de discutie. :) numa' o secunda va intrerup, meseriasilor, mi-a zis lumea ca se ia shocolino de mine si e cazul sa fac apel la dreptul la replica.
shoco scrie: Intreaba-l pe kuintautti,MihaiV,Eugen sau Dragos74, ca astia se pricep la toate.Cu siguranta stiu ei mai multe...
Ma retrag din topic ca tot ma sug lipitorile..

Astept reactia adminilor....
alo, campeonu,

ce cauta numele meu pe topicu asta ma? este mai bine de un an de cand n-am mai trecut pe situ asta. avem ceva de impartit si eu nu stiu?! :roll:

papagali, carnati, mama, tata, kkatzi, faci lista cu ce ai invatat in cei 7 ani de-acasa? :D vad ca iar ai mai scris un episod din aventurile lui habar n-am ver 5.0 cu imbunatari.....

asa se intampla de fiecare data cand ti-o furi si se joaca astia cu tine, dai in stanga si-n dreapta si strigi dupa ajutor de la stapanire...:) ce sa zic, ma bucur ca te gandesti si la mine. :lol: totusi, mare grija, ceea ce iti doresti s-ar putea sa ti se intample.

te sfatuiesc prieteneste sa ma eviti, ca nu te tine. nu ma amesteca in discutii despre boblere si jeliboane. tine cont ca mie nu mi se inmoaie genunchii cand vad o scula de pescuit sau aud de concursuri. am inteles ca te tii mare campion, am vazut ca ai si site de pescuit. chiar am intrat odata si-am citit unde scrii despre cum ti-ai format cultura muzicala ascultand la radio :lol: :lol: :lol

ca sa fiu evaziv, as spune ca nu prea ma impresionezi, ma dimpotriva, mi-e un pic mila de tine. din punctul meu de vedere mataluta esti caz de targa cu dependenta de rudotel. lamurit?

ca regula generala de viitor, daca ai ceva sa-mi zici, exista mesaje private, mail, la telefon si enspe alte metode. nu scrii pe un site unde eu nu scriu. okay?

ha pa fraiere

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 16 Noi 2009, 16:22

eugen scrie:pfuai, ce de performanta, ce nivel inalt de discutie. :) numa' o secunda va intrerup, meseriasilor, mi-a zis lumea ca se ia shocolino de mine si e cazul sa fac apel la dreptul la replica.
shoco scrie: Intreaba-l pe kuintautti,MihaiV,Eugen sau Dragos74, ca astia se pricep la toate.Cu siguranta stiu ei mai multe...
Ma retrag din topic ca tot ma sug lipitorile..

Astept reactia adminilor....
alo, campeonu,

ce cauta numele meu pe topicu asta ma? este mai bine de un an de cand n-am mai trecut pe situ asta. avem ceva de impartit si eu nu stiu?! :roll:

papagali, carnati, mama, tata, kkatzi, faci lista cu ce ai invatat in cei 7 ani de-acasa? :D vad ca iar ai mai scris un episod din aventurile lui habar n-am ver 5.0 cu imbunatari.....

asa se intampla de fiecare data cand ti-o furi si se joaca astia cu tine, dai in stanga si-n dreapta si strigi dupa ajutor de la stapanire...:) ce sa zic, ma bucur ca te gandesti si la mine. :lol: totusi, mare grija, ceea ce iti doresti s-ar putea sa ti se intample.

te sfatuiesc prieteneste sa ma eviti, ca nu te tine. nu ma amesteca in discutii despre voblere si jeliboane. tine cont ca mie nu mi se inmoaie genunchii cand vad o scula de pescuit sau aud de concursuri. am inteles ca te tii mare campion, am vazut ca ai si site de pescuit. chiar am intrat odata si-am citit unde scrii despre cum ti-ai format cultura muzicala ascultand la radio :lol: :lol: :lol

ca sa fiu evaziv, as spune ca nu prea ma impresionezi, ma dimpotriva, mi-e un pic mila de tine. din punctul meu de vedere mataluta esti caz de targa cu dependenta de rudotel. lamurit?

ca regula generala de viitor, daca ai ceva sa-mi zici, exista mesaje private, mail, la telefon si enspe alte metode. nu scrii pe un site unde eu nu scriu. okay?

ha pa fraiere
Alt caz ratat....

Închis