EU ZIC TOTUSI SA CONTINUATI MECIUL PE PRIVAT PE NOI NU NE INTERESEAZAshoco scrie:@dragos74 >
Ti-am mai zis pe privat, si ti-o spun si aici daca nu intelegi.
Habarnist a fost tactu` cand si-a dat jos pantalonii si mata cand te`a fatat.
Si cu prima ocazie ti-o spun si face2face.
Spit bulldawg
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
-
- veteran
- kuin tauti
- veteran
of … brusc imi dau seama ca m-am avieturat ca un bezmetic cu trishicleta pi pista di formula unu printre profesinisti duri si tre sa shiu numa ochi si urechi la regulili di shirculatie…Tristian scrie:Lui Kuintautti ii place sa transeze problema dar nu e tot timpul obiectiv as spune si nu prea ii place cand cineva vrea sa duca pescuitul la un stadiu mai sus de dat cu batzu-n balta. Imi pare rau dar de data asta cam asa e.
Nu pritetene, nu suntem wannabee, pescuim asa cum cer conditiile.
Am fost sambata pe Sacalaia si am vazut oameni care pescuiau in geansi si sacou de catifea, oameni care dadeau cu rotative nr.2, oameni care recuperau lingurile ca la avat, am vazut mulineta de spinn pusa pe lanseta de cast, am vazut fire mono de 0.20, am vazut voblere top-water pescuite la trena si asa mai departe. Toate intr-o zi. Vorbesc foarte serios, am si martori, de fapt ii rog pe Grecu, Cosmin Macarie si Sbogdan sa confirme.
Sacalaia e un lac unde si in conditiile descrise mai sus ai norocul chior sa iti intre o stiuca mare si pe langa ca ai dovedit tuturor ca nu stii sa pescuiesti (vorbesc la o ipotetica persoana a 2-a nu ma refer la cineva anume) te mai si caci pe tine pe-acolo ca nu ai ce sa-i faci. Aia sunt wannabee, care de jena sau indiferenta sau pur si simplu ignoranta ca sa nu spun prostie practica un asemenea pescuit.
Nu sculele il fac pe pescar nici pe departe dar il duc mai aproape de pescuit. Oricum, voi fi de-acum cu ochi foarte critic la postari de genul "m-o taiat, m-o rupt, s-o dus cu naluca" si asa mai departe.
Am trecut de mult de perioada in care pescuiam numai cu ce gaseam si o fuceam dupa ureche pentru ca nu aveam exemple mai bune, acces la informatie si surse de tot felul. Acum nu mai e nicio scuza pentru pescarii jalnici.
Nici eu nu ma duc la intrunirea mototciclistilor cu bicicleta sau la clubul miliardarilor posesori de automobile serie limitata cu Tico sau Skoda din 2003. Si asta nu pentru ca nu face fata scula ci pur si simplu pentru ca alea sunt pentru cunoscatori.
Mobilul in achizitionarea unui echipament performant nu este semnul unui megaloman sau pescar wannabee ci probabil a unuia bine informat, pregatit si de ce nu, serios.
Nici hainele nu fac pe om dar il scot din multime. Am citat din careva, nu mai stiu din cine, poate din Botezatu.
Fir intins!
mai nene… nu vreu sa intru pre tare in amanunte dar tu faci niste confuzii la mai multe nivele
tu vorbesti oarecum dispretuitur despre alti pescari clasificindui in fel si chip si discuti de un anume â€
Tristianeee...Tristian scrie:
Am fost sambata pe Sacalaia si am vazut oameni care pescuiau in geansi si sacou de catifea, oameni care dadeau cu rotative nr.2, oameni care recuperau lingurile ca la avat, am vazut mulineta de spinn pusa pe lanseta de cast, am vazut fire mono de 0.20, am vazut voblere top-water pescuite la trena si asa mai departe. Toate intr-o zi. Vorbesc foarte serios, am si martori, de fapt ii rog pe Grecu, Cosmin Macarie si Sbogdan sa confirme.
Sacalaia e un lac unde si in conditiile descrise mai sus ai norocul chior sa iti intre o stiuca mare si pe langa ca ai dovedit tuturor ca nu stii sa pescuiesti (vorbesc la o ipotetica persoana a 2-a nu ma refer la cineva anume) te mai si caci pe tine pe-acolo ca nu ai ce sa-i faci. Aia sunt wannabee, care de jena sau indiferenta sau pur si simplu ignoranta ca sa nu spun prostie practica un asemenea pescuit.
Nu sculele il fac pe pescar nici pe departe dar il duc mai aproape de pescuit.
.... Acum nu mai e nicio scuza pentru pescarii jalnici.
Nici eu nu ma duc la intrunirea mototciclistilor cu bicicleta sau la clubul miliardarilor posesori de automobile serie limitata cu Tico sau Skoda din 2003. Si asta nu pentru ca nu face fata scula ci pur si simplu pentru ca alea sunt pentru cunoscatori.
din multime. Am citat din careva, nu mai stiu din cine, poate din Botezatu.
Fir intins!
mi-am adus aminte de niste chestii, fix de pe Sacalaia, petrecute cu muuulti ani in urma, pe vremea cand mai era ceva stiuca nebraconata, pe vremea cand multi de pe aici nu aveau nici macar o lanseta de spin si erau departe de concluzia ca posesorii de scule performante su seriasi iar ceilalti wannbe sau.. jalnici...

Deci era un nene, Marian il chema, un localnic cu pantalonii rupti in fund, vai de el.
Nenea ala dadea la stiuca cu niste bote ce semanau vag cu trestia sau alunu, ce sa-ti povestesc de mulinete. Dadea la pestosor viu si ca retinea tot, din pacate . Nenea ala aproviziona "on ragular basis" cu stiuci toate oficialitatile din zona. In una din zilele cand l-am vazut la treaba, a prins 19 stiuci.
In aceeasi in care 10 barci de spineri echipati pana-n dinti (la standardele de atunci) si inca 5 barci de baboieri abia daca luau una-doua...per total, nu fiecare. Deci nu faptul ca dadea la peste viu era explicatia, mai dadeau si altii.
Clar nenea ala era un braconier si un traistar. Dar strict din punct de vedere pescuit, adica prins peste, era la ani lumina inaintea tuturor astora echipati, seriosi si... cunoscatori.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- kuin tauti
- veteran