Spit bulldawg

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 15 Noi 2009, 19:00

M-am exprimat aiurea , era 5 jumate dimineata :oops:
Mea culpa

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 15 Noi 2009, 19:20

shoco scrie:@kuintautti Ai fost vre-odata la pescuit sau rumegi rahat aiurea ?
:lol:

of ! oare woanabe shocolino si-a simtit atacata aspiratia la statusul de " pescar serios " :lol:

ba tata ... debitezi niste poante din tine de ma kak de ris !

probabil .... ca sa te califici ... tu ai fi in stare sa dai si mai mult de 60 dolari pe 3 jelibone

dar nu ma mira faptul ... ca tu oricum nu mergi la peste... ci la antrenament... nu ? :lol:

ce´ai sa-mi faci acu ?

ai sa ma imbraci si pe mine in poze ca sa-mi dovedesti musai ca esti " pescar serios " ? :lol:

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 15 Noi 2009, 19:38

hai sa nu alteram topicul :wink:
ce culoare ar merge mai bine, nu vreau sa iau 10 si sa prind la 2 ???

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 15 Noi 2009, 19:48

Eu chiar nu inteleg de ce sunt admini pe site-ul asta.
Sunt satul pana peste cap sa apara 2-3 papagali si sa strice orice topic.
Nu inteleg de ce nu baneaza aceste nulitati...

@kuintautti > Ti-am zis clar, discuta la subiect, nu imi povesti gandurile tale erotice.

Ti se pare ca esti interesant sau ti-ai gasit si tu un loc unde sa te observe societatea ?In oricare din cazuri nu ma intereseaza si cu siguranta nici pe ceilalti care ar fi curiosi de acest topic.

Spune-mi te rog, unde in toate cele peste 1000 de mesaje ale tale ai spus un lucru util ?

Rog respectuos un administrator sa stearga mesajele care nu au legatura cu acest topic si sa disperseze aplaudacii...

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 15 Noi 2009, 19:51

georcaef scrie:hai sa nu alteram topicul :wink:
ce culoare ar merge mai bine, nu vreau sa iau 10 si sa prind la 2 ???
Eu am mers pe alb cu chartreuse, alb + orange / rosu, negru + verde, si ma excita tare de tot negru cu roshu.

Intreaba-l pe kuintautti,MihaiV,Eugen sau Dragos74, ca astia se pricep la toate.Cu siguranta stiu ei mai multe...
Ma retrag din topic ca tot ma sug lipitorile..

Astept reactia adminilor....

buntaro
senior
senior

Mesaj de buntaro » 15 Noi 2009, 23:11

Ba da rai mai sunteti

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Noi 2009, 23:17

Lui Kuintautti ii place sa transeze problema dar nu e tot timpul obiectiv as spune si nu prea ii place cand cineva vrea sa duca pescuitul la un stadiu mai sus de dat cu batzu-n balta. Imi pare rau dar de data asta cam asa e.

Nu pritetene, nu suntem wannabee, pescuim asa cum cer conditiile.

Am fost sambata pe Sacalaia si am vazut oameni care pescuiau in geansi si sacou de catifea, oameni care dadeau cu rotative nr.2, oameni care recuperau lingurile ca la avat, am vazut mulineta de spinn pusa pe lanseta de cast, am vazut fire mono de 0.20, am vazut voblere top-water pescuite la trena si asa mai departe. Toate intr-o zi. Vorbesc foarte serios, am si martori, de fapt ii rog pe Grecu, Cosmin Macarie si Sbogdan sa confirme.

Sacalaia e un lac unde si in conditiile descrise mai sus ai norocul chior sa iti intre o stiuca mare si pe langa ca ai dovedit tuturor ca nu stii sa pescuiesti (vorbesc la o ipotetica persoana a 2-a nu ma refer la cineva anume) te mai si caci pe tine pe-acolo ca nu ai ce sa-i faci. Aia sunt wannabee, care de jena sau indiferenta sau pur si simplu ignoranta ca sa nu spun prostie practica un asemenea pescuit.

Nu sculele il fac pe pescar nici pe departe dar il duc mai aproape de pescuit. Oricum, voi fi de-acum cu ochi foarte critic la postari de genul "m-o taiat, m-o rupt, s-o dus cu naluca" si asa mai departe.

Am trecut de mult de perioada in care pescuiam numai cu ce gaseam si o fuceam dupa ureche pentru ca nu aveam exemple mai bune, acces la informatie si surse de tot felul. Acum nu mai e nicio scuza pentru pescarii jalnici.

Nici eu nu ma duc la intrunirea mototciclistilor cu bicicleta sau la clubul miliardarilor posesori de automobile serie limitata cu Tico sau Skoda din 2003. Si asta nu pentru ca nu face fata scula ci pur si simplu pentru ca alea sunt pentru cunoscatori.

Mobilul in achizitionarea unui echipament performant nu este semnul unui megaloman sau pescar wannabee ci probabil a unuia bine informat, pregatit si de ce nu, serios.

Nici hainele nu fac pe om dar il scot din multime. Am citat din careva, nu mai stiu din cine, poate din Botezatu.

Fir intins!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 15 Noi 2009, 23:51

shoco:
Intreaba-l pe kuintautti,MihaiV,Eugen sau Dragos74, ca astia se pricep la toate.

Astept reactia adminilor...
....pai da-ti chilotii jos si asteapta ....reactia... :wink:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 15 Noi 2009, 23:55

shoco scrie:@kuintautti >Ai sa comunici ceva la subiect?
Te rog nu abera aiurea ca is satul de aplaudaci ca tine...

Ai fost vre-odata la pescuit sau rumegi rahat aiurea ?
imi pare rau dar la asa postari nu merita altceva habarnistul.... :wink:

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 16 Noi 2009, 00:01

@dragos74 >
Ti-am mai zis pe privat, si ti-o spun si aici daca nu intelegi.

Habarnist a fost tactu` cand si-a dat jos pantalonii si mata cand te`a fatat.

Si cu prima ocazie ti-o spun si face2face.

Închis