Se intampla pe baltile noastre
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Se intampla pe baltile noastre
Azi pe la 15.30 Alex Radulescu, presedintele AFAN, a impuscat in cap un tanar venit sa se scalde. Fiul lui Radulescu a venit sa le spuna unor scaldatori ca n-au voie sa faca baie in lacul Vacaresti, astia l-au trimis la plimbare, drept care a aparut Radulescu beat crita, cu o pusca de vanatoare, si l-a impuscat pe unul din ei in cap. Se pare ca individul a concesionat lacul Vacaresti si se crede in Vestul Salbatic
. Din ce am aflat eu aia n-au sarit la bataie sau ceva de genul asta.

Cu lacrimi Bastus!
Alex Radulescu ala merita sa ajunga prostitutata la bulau 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Situatia in cazul asta este mai mult decat discutabila, insa eu consider in continuare ca dreptul la proprietate trebuie protejat!
Daca este lacul tau! Daca ai semnalat clar ca lacul este proprietate privata! Daca proprietarul anunta in prima faza ca lacul este proprietate privata si ca nu este voie sa se faca baie acolo. Si totusi toate avertizarile sunt luate in ras...consider ca are tot dreptul sa foloseasca o arma de foc.
este exact acelasi lucru daca vin 4 barbati si fac baie la tine in cada. Iar daca le spui sa plece ei fac scandal!!!
Oricum justitia nu o sa isi faca treaba si noi ne vom omora timpul discutand pe o tema fara castig!
Daca este lacul tau! Daca ai semnalat clar ca lacul este proprietate privata! Daca proprietarul anunta in prima faza ca lacul este proprietate privata si ca nu este voie sa se faca baie acolo. Si totusi toate avertizarile sunt luate in ras...consider ca are tot dreptul sa foloseasca o arma de foc.
este exact acelasi lucru daca vin 4 barbati si fac baie la tine in cada. Iar daca le spui sa plece ei fac scandal!!!
Oricum justitia nu o sa isi faca treaba si noi ne vom omora timpul discutand pe o tema fara castig!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Ceva asemanator s-a mai intamplat acum cativa ani la o balta langa Buzau... Cum i se zicea.. "La Musat"
Au venit doi baieti care s-au bagat la pescuit si, paznicul de-acolo a iesit dupa ei si a vrut sa-i sperie cu pusca, fara sa stie ca avea cartus pe teava, a tras...
Unul dintre baieti a murit pe loc...
Au venit doi baieti care s-au bagat la pescuit si, paznicul de-acolo a iesit dupa ei si a vrut sa-i sperie cu pusca, fara sa stie ca avea cartus pe teava, a tras...
Unul dintre baieti a murit pe loc...

Exista legi in tara asta,daca prezenta acelui tanar in apa aduce prejudicii proprietarului si acesta nu poate recupera aceste prejudicii pe cale legala poate face uz de arma.Daca viata proprietarului era in pericol ,da,poate face uz de arma.DACA PROPRIETARUL ESTE UN BETIV ,UN IMBOGATIT,UN INCULT SI\SAU UN NENOROCIT,DA,POATE FACE UZ DE ARMA.
daca eu vin si fac baie in cada ta,ma rogi sa plec si eu te ignor,vii si imi tragi un glonte in cap,desi aveai posibilitatea de a ma speria,sau de a ma rani in picior,mana,etc?chiar daca iti este amenintata viata,tot trebuie sa iei in considerare variante de a evita omorul...Armand scrie: ...consider ca are tot dreptul sa foloseasca o arma de foc.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- senior
ala nu era proprietar. avea doar un contract de inchiriere a baltii, care apartine statului. dar asa e la noi marlanul se da proprietar si se face stapan, de parca le-ar fi mostenit de la masa.
cati detinatori de balti cunoaste-ti cu adevarat. adica proprietari cu acte in regula. foarte putini. uriasa majoritate sunt doar concesionari, pe niste ape care apartin statului.
cati detinatori de balti cunoaste-ti cu adevarat. adica proprietari cu acte in regula. foarte putini. uriasa majoritate sunt doar concesionari, pe niste ape care apartin statului.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
pai adriane,nu voi i-ati "impropietarit"?adrian ionascu scrie:ala nu era proprietar. avea doar un contract de inchiriere a baltii, care apartine statului. dar asa e la noi marlanul se da proprietar si se face stapan, de parca le-ar fi mostenit de la masa.
eu in afacerea mea,am o locatie luata cu chirie,dar propietarul este interesat de ceea ce fac eu acolo, nu vine numai sa incaseze banii.
ca "marlanul se da propietar si se face stapan",tot voi sunteti de vina ca permiteti acest lucru.
de ce ANPA nu publica pe siteul ei lista cu propietarii de lacuri sau balti ,ori macar o lista cu apele concesionate si concesionarii lor(daca se poate,si se poate numai sa se vrea).
asta este rezultatul actualei legi a pescuitului si raspunsul dat de "binefacatorul pescarilor" d-ul Jiji, concesionari masive si incasari pe masura,ce se intampla dupa aia nu ne mai intereseaza.
daca il impusca pe unul din aceia care fac aceste lucruri ,chiar ca nu imi parea rau

-
- senior
Cel care inchiriaza un bun pe perioada contractului cedeaza practic dreptul sau de proprietate celuilalt deci chiriasul pe perioada contractului are aceleasi drepturi ca si proprietarul in fata legii . Altfel toti cei care inchiriaza un apartament nu ar avea dreptul la intimitate pe perioada contractului etc .
Exemplul cu cada este foarte bun ! Extrapoland cum ar fi sa-l gasesti pe infractor la tine in cada iar sotia si copilul tau in casa terifiati daca ai o pusca in casa cam cum crezi ca ai reactiona tu nu ce pretentii ai tu de la altii sa se comporte ?
Nu spun ca trebuie sa il omori daca ai cum sa eviti asta fara NICI CEL MAI MIC RISC pt tine sau familia ta dar nici nu stiu care mi-ar fi reactia intr-un caz real !
Caz real : vecinul de la parter sa trezit intr-o noapte cu unul in camera in care dormea cu sotia si copilul de cateva luni . Hotul luase din bucatarie ( pe al carei geam si intrase ) si un cutit cu lama de cca 30 cm . In momentul in care vecinul a sarit la el sa dezechilibrat a scapat cutitul si a fugit pe geam
Intreband-ul pe vecin ce ar fi facut mi-a spus fara ezitare ca daca il prindea il omora chiar daca hotul era dezarmat ( scapase cutitul) in momentul cand l-ar fi prins . Asta insist nu e un caz ipotetic ci real ! Voi cum a-ti fi reactionat ? Oricum vecinul meu era mai turbat ca nu la prins decat bucuros ca nu a patit nimeni nimic ( macar pe moment ! ) .
Evident ca glorioasa noastra politie nu rezolvat cazul ( cand au venit pareau oricum basicati ca i-au deranjat cand nu a patit nimeni nimic !)!
Exemplul cu cada este foarte bun ! Extrapoland cum ar fi sa-l gasesti pe infractor la tine in cada iar sotia si copilul tau in casa terifiati daca ai o pusca in casa cam cum crezi ca ai reactiona tu nu ce pretentii ai tu de la altii sa se comporte ?
Nu spun ca trebuie sa il omori daca ai cum sa eviti asta fara NICI CEL MAI MIC RISC pt tine sau familia ta dar nici nu stiu care mi-ar fi reactia intr-un caz real !
Caz real : vecinul de la parter sa trezit intr-o noapte cu unul in camera in care dormea cu sotia si copilul de cateva luni . Hotul luase din bucatarie ( pe al carei geam si intrase ) si un cutit cu lama de cca 30 cm . In momentul in care vecinul a sarit la el sa dezechilibrat a scapat cutitul si a fugit pe geam
Intreband-ul pe vecin ce ar fi facut mi-a spus fara ezitare ca daca il prindea il omora chiar daca hotul era dezarmat ( scapase cutitul) in momentul cand l-ar fi prins . Asta insist nu e un caz ipotetic ci real ! Voi cum a-ti fi reactionat ? Oricum vecinul meu era mai turbat ca nu la prins decat bucuros ca nu a patit nimeni nimic ( macar pe moment ! ) .
Evident ca glorioasa noastra politie nu rezolvat cazul ( cand au venit pareau oricum basicati ca i-au deranjat cand nu a patit nimeni nimic !)!