Se intampla pe baltile noastre
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
bai, ma leshi cu americanii aia? tie ti se pare normal ce se intampla acolo? eu ma uit la ei si ma gandesc cu groaza ca peste cativa ani vom ajunge si noi sa ne plangem copiii impuscati in scoli sau pe strada...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- veteran
Scz, ma refeream la dreptul la propietate...Oricum, aia chiar sunt idioti, nu prea stau bine cu capul...nici noi, ca popor, nu cred ca suntem departe la nivelul iq-ului, de ce? Ptr ca ala care face facultatea 4-5ani, ex ase-ul, se angajeaza pe post de contabil cu 300ron, daca se angajeaza, si un idiot care habar nu are de nici unele, da enspemii de euro, bani tot furati, se instituie nush ce deputat...si o duce bine merci pe banii nostrii! Domne ei conduc TARA!! Si fac legi tot pentru ei!Asa ca de ce sa mai invete ala de la ase, sau orcine altcineva, cand....Adi_ scrie:bai, ma leshi cu americanii aia? tie ti se pare normal ce se intampla acolo? eu ma uit la ei si ma gandesc cu groaza ca peste cativa ani vom ajunge si noi sa ne plangem copiii impuscati in scoli sau pe strada...
Asta este poporul nostru, am invatat sa fim ca ei....Pai gandeshte-te daca a ajuns vali vijelie, si nush mai cine, tot de-ai lor...sa isi faca emisiune TV, iti dai seama k toata lumea...e vali vijelie domne...Pe astia i-as caza pe luna!

-
- veteran
Eu nu inteleg de ce-si dau oamenii cu presupusul in totala necunostinta de cauza.
In primul rand, idiotul ala avea arma de vanatoare, conform legii n-avea dreptul sa ameninte cu ea nici daca dadeau tatarii. Oricum intra la nerespectarea regimului armelor si munitiilor, chiar daca era in legitima aparare.
In al doilea rand, situatia nu poate fi comparata in nici un fel cu cazul Iovan, din toate delcaratiile martorilor reiese ca victima si prietenii sai n-au fost violenti, nu era o situatie care sa-i puna viata sau integritatea corporala in pericol lui Alexandru Radulescu. Comparatia n-o faci cu gasitul unui hot in baie, ci cu impuscatul vecinului care ti-a ocupat locul de parcare. Si ala, ca si balta, e concesionat/inchiriat.
In primul rand, idiotul ala avea arma de vanatoare, conform legii n-avea dreptul sa ameninte cu ea nici daca dadeau tatarii. Oricum intra la nerespectarea regimului armelor si munitiilor, chiar daca era in legitima aparare.
In al doilea rand, situatia nu poate fi comparata in nici un fel cu cazul Iovan, din toate delcaratiile martorilor reiese ca victima si prietenii sai n-au fost violenti, nu era o situatie care sa-i puna viata sau integritatea corporala in pericol lui Alexandru Radulescu. Comparatia n-o faci cu gasitul unui hot in baie, ci cu impuscatul vecinului care ti-a ocupat locul de parcare. Si ala, ca si balta, e concesionat/inchiriat.
Cu lacrimi Bastus!
-
- senior
o situatie similara se intampla si in dolj, unde consilierul judetean PSD petre petrescu trage cu arma de vanatoare in taranii veniti la pescuit pe o balta concesionata de dansul. si n'a bagat nimeni de seama pana acumGerula scrie:Eu nu inteleg de ce-si dau oamenii cu presupusul in totala necunostinta de cauza.

una peste alta, scandalul de presa va mai dura putin dupa care se va stinge si jigodia o sa fie bine mersi.
-
- senior
eroare.adiwolf scrie:pai adriane,nu voi i-ati "impropietarit"?adrian ionascu scrie:ala nu era proprietar. avea doar un contract de inchiriere a baltii, care apartine statului. dar asa e la noi marlanul se da proprietar si se face stapan, de parca le-ar fi mostenit de la masa.
cati detinatori de balti cunoaste-ti cu adevarat. adica proprietari cu acte in regula. foarte putini. uriasa majoritate sunt doar concesionari, pe niste ape care apartin statului.
eu in afacerea mea,am o locatie luata cu chirie,dar propietarul este interesat de ceea ce fac eu acolo, nu vine numai sa incaseze banii.
ca "marlanul se da propietar si se face stapan",tot voi sunteti de vina ca permiteti acest lucru.
de ce ANPA nu publica pe siteul ei lista cu propietarii de lacuri sau balti ,ori macar o lista cu apele concesionate si concesionarii lor(daca se poate,si se poate numai sa se vrea).
asta este rezultatul actualei legi a pescuitului si raspunsul dat de "binefacatorul pescarilor" d-ul Jiji, concesionari masive si incasari pe masura,ce se intampla dupa aia nu ne mai intereseaza.
daca il impusca pe unul din aceia care fac aceste lucruri ,chiar ca nu imi parea rau
ANPA este for de reglementare si reprezentare. gestionarii sunt: CNAFP, autoritati locale sau poate Apele Romane
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
-
- veteran
Pai si cei de la CNAFP, vor da vina pe nu stiu cine, dar gasesc ei! Si tot asa, se plictiseste lumea, si nu se va mai auzi ceva timp despre asta, dupa se va lua de la capat!adrian ionascu scrie:
eroare.
ANPA este for de reglementare si reprezentare. gestionarii sunt: CNAFP, autoritati locale sau poate Apele Romane

Da-mi tu mie oameni care sa declare ca a tras asta in ei si iti garantez eu ca o sa se bage de seamatodi scrie: o situatie similara se intampla si in dolj, unde consilierul judetean PSD petre petrescu trage cu arma de vanatoare in taranii veniti la pescuit pe o balta concesionata de dansul. si n'a bagat nimeni de seama pana acum![]()
una peste alta, scandalul de presa va mai dura putin dupa care se va stinge si jigodia o sa fie bine mersi.

Cu lacrimi Bastus!