Se intampla in China !!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Se intampla in China !!
Absolut incredibil ! Ce parere aveti : http://stirileprotv.ro/stiri/internatio ... moara.html ?
cumplit de groaznic !
adica o izbito... si i n loc sa opreasca si sa vada ce a patit fata... trece peste ea cu roata din fata... , deci clar e constient ca a calcato... nici nu se da jos.. si trece peste ea si cu roata din spate cu toate ca simte ca trece peste ea... , si apoi pleaca... de parca nimic nu sa intimplat
apoi hai sa zic ca izbitura o fo din greseala... dar restul ?
sau camionul ... la ala nu o mai fo nik din greseala...
ala o vazuto si nu io pasat !
saracu... nu avea loc de ea sa treca ... sa mearga mai departe...
si ala o trecut peste ea si cu roata din fata dar si cu roata din spate
de oamenii care trec si o vad sa nu mai zic...
i-as pune la zid pe toti !
adica o izbito... si i n loc sa opreasca si sa vada ce a patit fata... trece peste ea cu roata din fata... , deci clar e constient ca a calcato... nici nu se da jos.. si trece peste ea si cu roata din spate cu toate ca simte ca trece peste ea... , si apoi pleaca... de parca nimic nu sa intimplat
apoi hai sa zic ca izbitura o fo din greseala... dar restul ?
sau camionul ... la ala nu o mai fo nik din greseala...
ala o vazuto si nu io pasat !
saracu... nu avea loc de ea sa treca ... sa mearga mai departe...
si ala o trecut peste ea si cu roata din fata dar si cu roata din spate
de oamenii care trec si o vad sa nu mai zic...
i-as pune la zid pe toti !
Chiar ca o societate bolnava.
Nu ca noi am fi mai breji...
Nu ca noi am fi mai breji...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Nu cred ca e fake.
Acum vreo 2 luni, vorbeam cu un coleg de munca care era in misiune in China, si mi-a povestit ca e ceva relativ frecvent ca pe la marginea orasului sa vezi cadavre in strada, acoperite cu un cearsaf. Asta se datoreaza si faptului ca oamenii nu isi permit sa isi ingroape mortii.
Oricum ar fi, e cutremurator filmul.
Acum vreo 2 luni, vorbeam cu un coleg de munca care era in misiune in China, si mi-a povestit ca e ceva relativ frecvent ca pe la marginea orasului sa vezi cadavre in strada, acoperite cu un cearsaf. Asta se datoreaza si faptului ca oamenii nu isi permit sa isi ingroape mortii.
Oricum ar fi, e cutremurator filmul.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.