Se intampla in China !!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 17 Oct 2011, 19:52

is multi ma.
Au de unde :roll:

Sorry, poate is prea cinic .... :lol:[/quote]

Noi nu suntem prea multi Muska?E o intrebare retorica.
Imagine

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Oct 2011, 19:56

Adriann scrie: Noi nu suntem prea multi Muska?E o intrebare retorica.
ba da...dar la noi se taie pensii,salarii,etc. alte metode cum s-ar zice. :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 17 Oct 2011, 20:10

mai lent si sigur :?

Ce trebuie sa fim constienti e faptul ca asiaticii au o filosofie despre viata complet diferita de a noastra asta nu face faza cu fetita mai putin reprobabila dar na...)...plus ca la ei suprapopularea e o problema...asa ca ...naiba sa ii ia ....
sa vedeti ca astia o sa conduca lumea :lol: in fo 20 de ani asa...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 17 Oct 2011, 21:12

Deja o fac, din pacate.
Cel putin economic.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 17 Oct 2011, 21:17

MuskMd scrie:sa vedeti ca astia o sa conduca lumea :lol: in fo 20 de ani asa...
Deja o fac......vrem/ nu vrem sa recunoastem.....dar cam o fac............
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 17 Oct 2011, 21:56

:( in china o fetitza nu face mult! e aproape o nenorocire cand itzi naste nevasta o fetitza.... pentru ca pleaca si munceste pentru familia barbatului, deci o cresti "degeaba"...
am mai vazut io un documentar cu fetitze respinse de familiile lor in china, intr-un orfelinat.... ce sa mai zic.... cighid era disneyland pe langa "orfelinatu" ala....

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 17 Oct 2011, 22:15

Mi-ati stricat seara
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Oct 2011, 22:52

Din ce rahat mancau azi la bbc....
O explicatie pentru aparenta indiferenta a persoanelor era faptul ca exista cazuri (destul de dese se pare) in care cei care au ajutat victimele au ajuns sa fie anchetati. Spre exemplu soferi care au ajutat o persoana lovita de alta masina au facut puscarie pentru ca victima sau familia victimei i-a acuzat fix de producerea accidentului. Cateodata santajandu-i. Saracia te impinge probabil la gesturi din astea, nu-i exclus. Plus de asta cand vine militia aia de la ei primu suspect e ala care vine cu victima. Si daca or fi la ei tot metodele alea securiste de rezolvare imediata a cazului si ii bat pana recunosc...
In fine, nici vorba sa fie fake sau ca aia sunt indiferenti ca era o fetita, nu un baietel... copilul n-a fost supravegheat, soferul care l-a lovit prima data a fugit de la locul accidentului si trecatorii nu vor sa aiba probleme. Trist.

La noi ... mi s-a intamplat sa sun la 112 si sa ma chestioneze de fiecare data daca omu intins pe jos e boschetar sau nu, ca pentru boschetari nu trimit salvarea. Intr-un caz chiar a aparut politia in locul salvarii si l-a luat la palme si suturi pe mosu care statea intins pe jos. E foarte posibil cred sa mori pe drum si sa treaca lumea pe langa tine si toata lumea cred ca stie ca poti fi batut sau talharit si nu numai ca nu se baga nimeni dar nimeni nu vrea sa fie martor. Pentru ca sistemul la noi e defect de tot si ai numai dezavantaje. (nu ai protectie din partea politiei, nu ti se respecta confidentialitatea, te pui rau cu angajatorul ca trebe sa lipsesti de la munca, iei amenda daca nu te duci la proces etc.) Deci avem si noi problemele noastre...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Oct 2011, 23:03

bai geppetto , tu esti mereu pe langa ca de obicei...parca ai fi facut cu dosul p****!
eu n-am auzit si nici n-am vazut un asemenea caz la noi. ba din contra, am vazut cateva cazuri in care batranii cadeau pe strada de la caldura iar oamenii din jur sareau imediat in ajutorul lor. unii sunau la ambulanta, altii cautau apa, etc.
in caz de accident rutier soldat cu victime(am vazut cateva pana acum), ceilalti soferi au dat dovada de simt civic. intr-unul din ele am ajutat si eu. habar n-ai cat de mult te ajuta cineva in caz de accident. tu unde plm traiesti frate , in Uganda? sa mor daca nu esti pe dandoaselea cu toate alea.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Oct 2011, 23:10

n-au fost accidente auto niciunul. au fost oameni cazuti pe jos. unu pe langa ministerul transporturilor cu o sacosa de rosii in mana si rosiile imprastiate pe langa el, cateva sparte. trebuia sa-i fac o poza ca dadea bine compozitia si ti-o faceam cadou sa ti-o pui la capu patului.

Scrie răspuns