Se intampla in China !!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Oct 2011, 23:20

geppetto scrie:n-au fost accidente auto niciunul. au fost oameni cazuti pe jos. unu pe langa ministerul transporturilor cu o sacosa de rosii in mana si rosiile imprastiate pe langa el, cateva sparte. trebuia sa-i fac o poza ca dadea bine compozitia si ti-o faceam cadou sa ti-o pui la capu patului.
pai si atunci ce drac debitezi cu politie, martori la proces, confidentialitate, angajatori si etc. ? ce legatura au astea cu indiferenta galbejitilor? vrei sa ne zici ca nu suntem departe de aia? :roll: oblicii si-au scos la iveala caracterul lor infect. daca era doar o persoana care vedea si nu facea nimic pentru copilul ala, era o treaba...dar acolo sunt atatea persoane care treceau pur si simplu privind cum agoniza copilul intins si plin de sange. sa mai comentam de soferi?
iar tu bagi pastile de sistem ca-i bolnav, ca nu stiu ce-ti face politia si ca salvarile nu ajuta boschetarii. esti cu capul nene...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Oct 2011, 23:22

du-te ma la culcare... nu pot sa-mi bat joc de persoane cu nevoi speciale, am si eu limitele mele, imi pare rau. poate nici nu-i topicu potrivit.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Oct 2011, 23:28

geppetto scrie:du-te ma la culcare... nu pot sa-mi bat joc de persoane cu nevoi speciale, am si eu limitele mele, imi pare rau.
asta da replica! :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 17 Oct 2011, 23:29

nici nu stii cine pe cine a " inventat "... geppetto e de fapt pinochio...

of ! saracu.... e cu deiay la decolare... :lol: nu-si poa lua zboru spre india ... pt ca ia crescut nasu.... lu geppetto.... :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 17 Oct 2011, 23:35

in fine...
am stat de vorba cu cineva mai in tema...
cica asa ceva la ei e " la ordinea zilei "
adica se intimpla mai des decit avem noi habar

asta pune intr.o diferita perspectiva bunatatea fiintei umane

ce simt unii pt altii

cum sa ne comportam

cum apreciem alte vieti omenesti

d´poi alte animale sau pesti...

trist ! dar adevarat

pt unii nu facem nici cit negru sub unghie...

vorba lu amicul meu ULK... io daca eram... le luam capul lu aia... si porbabil legea m-il lua pe al meu..

dar nah... aia e !

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 17 Oct 2011, 23:36

nu stiu daca-i vorba de caracter infect... e vorba mai mult de problema suprapopulatiei. legea le interzice pur si simplu sa faca mai mult de un copil. daca tot au voie sa faca numai un copil, ala musai sa fie baiat, o fata nu renteaza. modul lor confucianist de viatza ii impune baiatului, impreuna cu sotzia lui, sa aiba grija de parintzi la batranetze si in caz de boala... cum dealtfel pensie nu prea exista in china, cam asta e asigurarea lor la batranetze.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Oct 2011, 23:42

Adi G scrie:nu stiu daca-i vorba de caracter infect... e vorba mai mult de problema suprapopulatiei. legea le interzice pur si simplu sa faca mai mult de un copil. daca tot au voie sa faca numai un copil, ala musai sa fie baiat, o fata nu renteaza. modul lor confucianist de viatza ii impune baiatului, impreuna cu sotzia lui, sa aiba grija de parintzi la batranetze si in caz de boala... cum dealtfel pensie nu prea exista in china, cam asta e asigurarea lor la batranetze.
si la noi e la fel, iti zice geppetto acum.

geppetto ai legatura. 8)

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 17 Oct 2011, 23:47

da !

geppetto... , ia microfonu mieu ! :lol:

Scrie răspuns