Salaul

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Mar 2011, 00:34

Leba scrie:Stai, nu te enerva! :D
E cel putin suspect faptul ca nu-l vand decat filetat, probabil ca nu e foarte proaspat. Deci, fa bine si nu-l hali, du-l repede la niste analize.
Si...ca sa inteleg si eu, platesti pestele intreg si apoi ti se dau fileurile? :D

Cel mai probabil ala e jalau luat de pokemon pe Olt azvara si d-aia se vinde doar filetat! L-a tinut in frigider pana acu ca sa-i creasca pretu.
:twisted:
bre, ce ma baji pe mine la inaintare? :lol: :lol: :lol: ai vazt ca se petrece actiunea la Brasov si repede mai gast pe mine vinovat :lol:
na, ma simt flatat :oops:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Mar 2011, 00:38

johnnybravo scrie:mda...asa cum zice chief, poate doar vor sa fure la cantar bagand pietre/plumb in el si apoi il fileteaza ca sa stearga urmele...sau filetarea se face la vedere? e eviscerat sau nu cand il cantaresc?

la billa este salau proaspat, eviscerat la 22ron/kg, 23ron/kg file e un pret bun zic eu
nu bre, baiu ii ca aia vand 200 de salai pe zi, amu ei au numa 10 greutati de le baga in burta :lol: :lol: :lol: deci nu fileteaza sa stearga urmele, ci sa scoata greutatile sa le puna in alti salai :lol: ce dreq bre bajeti, era chestiune de matematica ilementara, va complicati cu sinusuri si cotangente :roll:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Mar 2011, 02:16

Doamne fereste ! Apara si pazeste !
din mindrete de forum ce o ajuns :lol: parca vad ca vine careva si ne trezim ca ne punem paru pe moate inainte sa iesim pe girla :lol: :lol: :lol:

salaul se vinde eviscerat ( adica belit de borhane ) din mai multe motive :

1 se curata greu si isi strica consoartele manichiura !
2 solzii si borhanele infunda chiuveta ! instalatorii nu sunt de acord !
3 din solzi de peste se face ,, clei de copita " !
4 din coaste se fac martisoare ! si din ochi cercei !
5 UE este de acord ( nu stiu cu ce dar nu are importanta )
6 cutitele de filetat Papala se tocesc ! Chinezul are de lucru !
7 presedintele SU(L)A e negru(ku-klux-klan se tavaleste in chinuri ! ) atunci salaul de ce nu ar fi filetat ? metric 8 !
8 daca se vinde intreg pe ce teme mai batem cimpii? EEE ?

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 24 Mar 2011, 08:58

cred ca adevarul l-a descoperit singura NicoletaB

salaii din anumite zone sunt parazitati de viermi micuti care se gasesc fie in branhii fie in muschii de langa sira spinarii .

In momentul in care se fileteaza elimini placerea clientului de a indeparta el viermii .

Scrie răspuns