Salaul
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
hai ca-mi fac de lucru cu tine ca sa aiba de ce rade astia..NicoletaB scrie:tu nu intelegi ca daca vrei salau ti-l da doar file,altfel i-ti iei crap sau altceva.Pretul este 23leikg
tot pestele are acelasi pretz ( 23 ron/kg) ?
nu cred.
cumpara din alta parte intreg si o sa vezi ca-i sensibil mai ieftin.
p.s. saloo e unu din pestii care se curatza greu. nu cred eu, ca-s samariteni tipii.
- modigliani
- veteran
rine scrie: hai ca-mi fac de lucru cu tine ca sa aiba de ce rade astia..

Nico , da-i draga mea , banii pe salau , ..... si-apoi da-i cu salaul in cap !
Nu ma, nu te prosti, ca o face la matze, iti zic io, si poate ii baga si apa pe *** de-l face mai greu, sau ceva bile-n stomac... ii Romania bro' fii numa antena ca unu de 45 cm avea 2 kile.
Mai bine ii dam scara cu lungime/greutate. Nico, unu de 50-52 cm are cam 1-1,2 kg, unu de 60 cm are vreo 2 kile... aproximativ asa... acuma daca are uraniu imbogatit in burta e nasol... face 3-3,5 kile
MAXIM!

Mai bine ii dam scara cu lungime/greutate. Nico, unu de 50-52 cm are cam 1-1,2 kg, unu de 60 cm are vreo 2 kile... aproximativ asa... acuma daca are uraniu imbogatit in burta e nasol... face 3-3,5 kile
MAXIM!

Chief scrie:Nu ma, nu te prosti, ca o face la matze, iti zic io, si poate ii baga si apa pe ***
Adica ii face clisma ? Ptiu drace , ptiu !

Nicoleto , ia fata salau congelat , direct feliat si e mai ieftin . Decat sa mergi din tepe in tepe ca muta din pom in pom , mai bine faci cum ti-am zis io .
PS: ia zii fata , nu ne bagi si noua o reteta deaia di la Brasov ?
Saru'manusitele!