Salaul

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

NicoletaB
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de NicoletaB » 23 Mar 2011, 19:43

nu am scris nimic la caterinca,magazinul este in brasov,cumpar de mult salau si nu il vindeau curatat.Pestele este intreg,iar dupa ce il cantareste nu ti-l da pana nu il face file.Asta ma interesa pt ca nu am primit nici un raspuns de ce il vand asa.Daca stiti raspundeti daca nu lasati-o balta.Am sa incerc la altcineva.Multumesc!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Mar 2011, 19:48

Pai era mai simplu sa ii intrebati direct pe ei....Poate se antreneaza..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 23 Mar 2011, 19:49

Stai, nu te enerva! :D
E cel putin suspect faptul ca nu-l vand decat filetat, probabil ca nu e foarte proaspat. Deci, fa bine si nu-l hali, du-l repede la niste analize.
Si...ca sa inteleg si eu, platesti pestele intreg si apoi ti se dau fileurile? :D

Cel mai probabil ala e jalau luat de pokemon pe Olt azvara si d-aia se vinde doar filetat! L-a tinut in frigider pana acu ca sa-i creasca pretu.
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 23 Mar 2011, 20:00

NicoletaB scrie:.Pestele este intreg,iar dupa ce il cantareste nu ti-l da pana nu il face file.!
L-ai cerut intreg ?

Ar fi o chestie sa cer un salau si dupa ce se apuca ala sa-l fileteze sa-i zic ca nu-l mai vreau , il doream intreg domnu :lol:

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 23 Mar 2011, 20:00

NicoletaB scrie:nu am scris nimic la caterinca,magazinul este in brasov,cumpar de mult salau si nu il vindeau curatat.Pestele este intreg,iar dupa ce il cantareste nu ti-l da pana nu il face file.Asta ma interesa pt ca nu am primit nici un raspuns de ce il vand asa.Daca stiti raspundeti daca nu lasati-o balta.Am sa incerc la altcineva.Multumesc!
Daca e proaspat ochii trebuie sa fie sticlosi,nu infundati,solzii sa fie aderenti de piele,sa nu se desprinda usor,iar branhiile roz,masa gastro-intestinala sa aiba consistenta normala,cu organele interne bine diferentiate,nu lichefiate,arcurile costale sa adere la muschi,mirosul pestelui trebuie sa fie specific.Daca ai observat ca era in regula din punctul asta de vedere,atunci este posibil ca pestele sa aiba un marcaj,care sa ateste provenienta,sint balti care au inceput programe de marcare a pestilor,dar evident acesti pesti nu sint destinati consumului,ci reproductiei si ameliorarii.Ai observat cumva urme de plasa,navod,sau singe pe corpul pestelui?

NicoletaB
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de NicoletaB » 23 Mar 2011, 20:20

DA!il platesti si apoi il fileteaza si primesti inapoi capul cu sira spinarii,inclusiv icrele.Sunt afise pe pereti cu anunturi ca nu il vand decat file.Am intrebat de ce si au spus ca asa sunt ordinele.Pestele este proaspat si nu este putred.Am luat de la Real anul trecut si era vechi si putred,asa ca stiu cam cum trebuie sa arate cand e proaspat.Am crezut ca,contine ceva si deaia il vand doar curatat.Ma gandeam ca voi fiind pescari stiti mai multe despre salau.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 23 Mar 2011, 20:29

singura explicatie logica dar nu si normala as zice ca prin filetare te poate impiedica sa il vinzi mai departe la alt magazin :)) sunt unii care cumpara en-gross si apoi vand mai departe sa faca si ei un ban :P

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 23 Mar 2011, 20:32

Nu mai Nicole , astia ie rai , nu asculta la ei . Salaul in timpul reproducerii , adica acum , ii creste o perla in tubul digestiv , exact ca la caracatite . Probabil deaia ti-l despica oamenii , sa adune perlele. N-ai pierdut nimic , pentru ca perlele se valorifica doar prin retele mafiote bine puse la punct , catre Noua Zeelanda si Papua Guinee .

PS: si stiuca face perle dar numai pe timpul verii , cand se formeaza din cauza depunerii calcarului pe tubul digestiv si ramane constipata .Atunci iese la suprafata brusc , incercand sa se decomprime , reusind astfel sa elimine perla .

Sper ca ai inteles acum care e treaba cu pestii astia .
Spor la cratita Nicole!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 23 Mar 2011, 21:36

Fac asta ca sa nu-i poti explora continutul stomacului si sa vezi ce o mancat, ca sa te duci si sa dai cu ghibortz sau oblete, si sa-i ocupi locu de pescuit a lui Fan Gerula.

Adevarul e ca nu prea stim de ce, decat daca nu cumva te-au facut la portofel un pic, platindu-le matzele care altfel nu le plateai. Ai spus ca erau intregi? Sau burta era totusi taiata si goala?

P.S. Cere si matzele daca tot le platesti sa vedem cati ghiborti mananca iarna. ;)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 23 Mar 2011, 22:05

[quote="NicoletaB"Am crezut ca,contine ceva si deaia il vand doar curatat.Ma gandeam ca voi fiind pescari stiti mai multe despre salau.[/quote]

ce misto' :lol:

care esti mah pescar pe aici ?

eu nu sunt pescar, sunt doar econom .cred ca daca-l fileteaza pur si simplu e mai scump :wink:

Scrie răspuns