rubrica reclamatii!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

vampir
utilizator constant
utilizator constant

rubrica reclamatii!

Mesaj de vampir » 08 Mai 2008, 22:11

buna seara!ma scuzati ca incep asa dar negasind unde si cui si cum sa ma adresez ma-m gandit in mintea mea mai putin creatza sa imi spun pasul aici.incerc sa nu vb prea mult despre peste aici asa ca vb mai mult despre noi sau mai bine zis despre tolerantza noastra.Eu unul reclam ca:povestirea "3 zile si nopti cu pastravani" este o blasfemie si ma scuzati daca folosesc un cuvant prea dur sau m-ai ne la locul lui in privinta unora dintre noi ,la adresa acestui site care promoveaza un sport in mijlocul naturi si ma rog unde??in creier de munte adica la pastrav.ce va sugereaza cuvantul pastrav??unde va duce gandul??la tot ce este mai curat ,mai frumos si mai valoros trofeu,la apele cele mai curate ,la padurile cele mai datatoare de viata si la muntii cei mai falnici mosteniti din veacuri.ce intalnim aici in aceasta istorisire???1-laude(am lasat motoarele acasa si am plecat cu masina)2-bautura pana la coma sau voma.3-localnici habarnisti.dragi mei domni care a-ti putut scrie asa ceva poate printre noi sunt si copii care eu unul nu as vrea sa le inspir calitatile voastre nici daca ei ar fi dusmani mei de moarte.reclam aici toleranta acestui site fatza de asemenea POVESTIRI .nu tin sa cred ca voi asta promovati cu buna stiinta dar daca asa este va rog sa imi raspundeti si mie sa stiu sa ma retrag intr-o lumea mea mai simpla mai modesta si mai cu bun simt fatza de mediul inonjurator .inca odata scz pt deranj dar asta este parerea mea si daca tot ma aflu inca aici nu am putut sa o trec cu vederea pt ca am considerat ca este un exemplu prost pt multi dintre tineri nostri care si asa isi izbesc prea des capul de nesabuintza noastra catalogand-o un bun exemplu.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 09 Mai 2008, 02:06

Tu vorbesti mai Lestat , nu vezi ce nick ai hahaha!!! Tu crezi ca nu bagi copii in sperieti cu un astfel de nick ?hahaha!!!!

Fir Intins!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: rubrica reclamatii!

Mesaj de MihaiV » 09 Mai 2008, 07:22

vampir scrie: printre noi sunt si copii
Super tare! S-a trezit Dracula sa se supere ca sperie altii copii si lui nu-i mai ramane nimic de facut! :lol: :lol:

De laude e plin site-ul, ca doar suntem pescari!
De bautura se vorbeste in n topicuri! Unul e cu berea, altul cu palinca, altul cu "uiscanele"! :lol: Deja ii stiu pe multi ce preferinte au de aci de pe site. Plus ca autorul povesteste ce rau ii e dupa bautura, deci tocmai ca e educativ si copii nu vor incerca dupa ce au citit ce nasol e! :lol:
Iar daca localnici-s habarnisti ce poti sa le faci? Macar ai idee ce neam sunt localnicii?

ovidiu
veteran
veteran

Re: rubrica reclamatii!

Mesaj de ovidiu » 09 Mai 2008, 07:29

vampir scrie:buna seara!ma scuzati ca incep asa dar negasind unde si cui si cum sa ma adresez ma-m gandit in mintea mea mai putin creatza sa imi spun pasul aici.incerc sa nu vb prea mult despre peste aici asa ca vb mai mult despre noi sau mai bine zis despre tolerantza noastra.Eu unul reclam ca:povestirea "3 zile si nopti cu pastravani" este o blasfemie si ma scuzati daca folosesc un cuvant prea dur sau m-ai ne la locul lui in privinta unora dintre noi ,la adresa acestui site care promoveaza un sport in mijlocul naturi si ma rog unde??in creier de munte adica la pastrav.ce va sugereaza cuvantul pastrav??unde va duce gandul??la tot ce este mai curat ,mai frumos si mai valoros trofeu,la apele cele mai curate ,la padurile cele mai datatoare de viata si la muntii cei mai falnici mosteniti din veacuri.ce intalnim aici in aceasta istorisire???1-laude(am lasat motoarele acasa si am plecat cu masina)2-bautura pana la coma sau voma.3-localnici habarnisti.dragi mei domni care a-ti putut scrie asa ceva poate printre noi sunt si copii care eu unul nu as vrea sa le inspir calitatile voastre nici daca ei ar fi dusmani mei de moarte.reclam aici toleranta acestui site fatza de asemenea POVESTIRI .nu tin sa cred ca voi asta promovati cu buna stiinta dar daca asa este va rog sa imi raspundeti si mie sa stiu sa ma retrag intr-o lumea mea mai simpla mai modesta si mai cu bun simt fatza de mediul inonjurator .inca odata scz pt deranj dar asta este parerea mea si daca tot ma aflu inca aici nu am putut sa o trec cu vederea pt ca am considerat ca este un exemplu prost pt multi dintre tineri nostri care si asa isi izbesc prea des capul de nesabuintza noastra catalogand-o un bun exemplu.
Ai auzit de libertate? Eu zic sa ramai suparat.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

zeff
junior
junior

Mesaj de zeff » 09 Mai 2008, 11:57

In primul rand e bine ca-ti expui parerea, este dreptul tau chiar daca unora le convine sau nu.
Intrebarea mea este: de ce nu o faci si aici ? http://www.rapitori.ro/forum/about6215.html

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 09 Mai 2008, 14:30

vampire,nu te mai scuza atata...nu face bine la sanatate :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Mai 2008, 16:37

...si nu fi suparat,ti-au acordat importanta 2 veterani , un moderator de top si un rambo cu creier... :lol: + un "old"

Blue_Fox
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Blue_Fox » 09 Mai 2008, 19:19

din ce in ce mai multi ofticati pe forum
Life's short, so live the most of it!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Mai 2008, 19:30

Blue_Fox scrie:din ce in ce mai multi ofticati pe forum
...prohibitia...si urmarile ei :lol: :P :lol:

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 09 Mai 2008, 19:48

Din pacate si eu am simtit acelasi gust ca si "vampir". O spun doar ca sa vada ca nu e singurul. In rest nu cred ca e de comentat. Sau mai bine spus numai e de comentat.

Scrie răspuns