rubrica reclamatii!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
rubrica reclamatii!
buna seara!ma scuzati ca incep asa dar negasind unde si cui si cum sa ma adresez ma-m gandit in mintea mea mai putin creatza sa imi spun pasul aici.incerc sa nu vb prea mult despre peste aici asa ca vb mai mult despre noi sau mai bine zis despre tolerantza noastra.Eu unul reclam ca:povestirea "3 zile si nopti cu pastravani" este o blasfemie si ma scuzati daca folosesc un cuvant prea dur sau m-ai ne la locul lui in privinta unora dintre noi ,la adresa acestui site care promoveaza un sport in mijlocul naturi si ma rog unde??in creier de munte adica la pastrav.ce va sugereaza cuvantul pastrav??unde va duce gandul??la tot ce este mai curat ,mai frumos si mai valoros trofeu,la apele cele mai curate ,la padurile cele mai datatoare de viata si la muntii cei mai falnici mosteniti din veacuri.ce intalnim aici in aceasta istorisire???1-laude(am lasat motoarele acasa si am plecat cu masina)2-bautura pana la coma sau voma.3-localnici habarnisti.dragi mei domni care a-ti putut scrie asa ceva poate printre noi sunt si copii care eu unul nu as vrea sa le inspir calitatile voastre nici daca ei ar fi dusmani mei de moarte.reclam aici toleranta acestui site fatza de asemenea POVESTIRI .nu tin sa cred ca voi asta promovati cu buna stiinta dar daca asa este va rog sa imi raspundeti si mie sa stiu sa ma retrag intr-o lumea mea mai simpla mai modesta si mai cu bun simt fatza de mediul inonjurator .inca odata scz pt deranj dar asta este parerea mea si daca tot ma aflu inca aici nu am putut sa o trec cu vederea pt ca am considerat ca este un exemplu prost pt multi dintre tineri nostri care si asa isi izbesc prea des capul de nesabuintza noastra catalogand-o un bun exemplu.
Re: rubrica reclamatii!
Super tare! S-a trezit Dracula sa se supere ca sperie altii copii si lui nu-i mai ramane nimic de facut!vampir scrie: printre noi sunt si copii

De laude e plin site-ul, ca doar suntem pescari!
De bautura se vorbeste in n topicuri! Unul e cu berea, altul cu palinca, altul cu "uiscanele"!

Iar daca localnici-s habarnisti ce poti sa le faci? Macar ai idee ce neam sunt localnicii?
Re: rubrica reclamatii!
Ai auzit de libertate? Eu zic sa ramai suparat.vampir scrie:buna seara!ma scuzati ca incep asa dar negasind unde si cui si cum sa ma adresez ma-m gandit in mintea mea mai putin creatza sa imi spun pasul aici.incerc sa nu vb prea mult despre peste aici asa ca vb mai mult despre noi sau mai bine zis despre tolerantza noastra.Eu unul reclam ca:povestirea "3 zile si nopti cu pastravani" este o blasfemie si ma scuzati daca folosesc un cuvant prea dur sau m-ai ne la locul lui in privinta unora dintre noi ,la adresa acestui site care promoveaza un sport in mijlocul naturi si ma rog unde??in creier de munte adica la pastrav.ce va sugereaza cuvantul pastrav??unde va duce gandul??la tot ce este mai curat ,mai frumos si mai valoros trofeu,la apele cele mai curate ,la padurile cele mai datatoare de viata si la muntii cei mai falnici mosteniti din veacuri.ce intalnim aici in aceasta istorisire???1-laude(am lasat motoarele acasa si am plecat cu masina)2-bautura pana la coma sau voma.3-localnici habarnisti.dragi mei domni care a-ti putut scrie asa ceva poate printre noi sunt si copii care eu unul nu as vrea sa le inspir calitatile voastre nici daca ei ar fi dusmani mei de moarte.reclam aici toleranta acestui site fatza de asemenea POVESTIRI .nu tin sa cred ca voi asta promovati cu buna stiinta dar daca asa este va rog sa imi raspundeti si mie sa stiu sa ma retrag intr-o lumea mea mai simpla mai modesta si mai cu bun simt fatza de mediul inonjurator .inca odata scz pt deranj dar asta este parerea mea si daca tot ma aflu inca aici nu am putut sa o trec cu vederea pt ca am considerat ca este un exemplu prost pt multi dintre tineri nostri care si asa isi izbesc prea des capul de nesabuintza noastra catalogand-o un bun exemplu.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
In primul rand e bine ca-ti expui parerea, este dreptul tau chiar daca unora le convine sau nu.
Intrebarea mea este: de ce nu o faci si aici ? http://www.rapitori.ro/forum/about6215.html
Intrebarea mea este: de ce nu o faci si aici ? http://www.rapitori.ro/forum/about6215.html