rubrica reclamatii!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Re: bun!

Mesaj de SF » 11 Mai 2008, 20:51

vampir scrie:din prea frumoasa ,minunata si prea iubita povestioara mai lipsesc 2 mici elemente sa le zic asa:sexul cu o preafericita babutza care era acolo din motivele ei si satisfacerea nevoilor trupesti in gura pestilor probabil si aia prea fraieri pt ca nu auzisera de cd5 :)))) iar daca in drum mai frec si un cal in sex e perfect.haiduc ma fac!
Ce tare ii vampiru hahaha!!! Nu te doare cind iti dai cu stingu in dreptu !

Fir Intins!!!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 11 Mai 2008, 21:05

nush de ce am impresia da asta cre ca ii nou' gerula :lol: :lol:

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 11 Mai 2008, 21:23

Sau....vechiul!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Mai 2008, 21:50

Ionut the carp scrie:nush de ce am impresia da asta cre ca ii nou' gerula :lol: :lol:
Bate-n lemn !

Fir Intins!!!

Tavi
veteran
veteran

Re: rubrica reclamatii!

Mesaj de Tavi » 11 Mai 2008, 22:48

vampir scrie:dragi mei domni care a-ti putut scrie asa ceva poate printre noi sunt si copii care eu unul nu as vrea sa le inspir calitatile voastre nici daca ei ar fi dusmani mei de moarte.reclam aici toleranta acestui site fatza de asemenea POVESTIRI .
vampir scrie:eu sunt cu femeile dar daca eu ma culc cu mama unuia nu il afectez pe el cu nimic dar daca ii si povestesc ce buna e masa si cum chitzaie in car e atac de cord asa si voi cum drac sa te lauzi cu ceva de care si tie cand te trezesti iti ca-m tre sa iti fie rusine de ce ai facut.acum o sa ma acuzati pe mine de limbaj obscen.
vampir scrie:taman eu va tin lectii de morala??nickul meu nu afecteaza pe nimeni dar gandirea si creierul nostru da.incercati si voi sa mai culegeti si ceea ce este omeneste de facut .
vampir scrie:sexul cu o preafericita babutza care era acolo din motivele ei si satisfacerea nevoilor trupesti in gura pestilor
Deci vampire, dupa prima ta interventie, chiar m-ai facut sa o pun de o introspectie, adica oare de ce mi-o placut mie povestirea aia, oare nu sunt io cumva cumva dereglat? Daca citesc copii oare ce vor zice?
M-am tot gandit, oare cu ce o gresit neozeelandezu nostru, s-o dus la pesti, o baut niste vin, i-a fost rau a doua zi si a prins niste pastravi faini. Ptiu drace, ce nasol.
Daca taceai din gura dup-aia si acuma inca ma gandeam la chestia asta. Noroc ca ai revenit si m-am linistit.
MeHigh, mai baga, starnesti comentarii delicioase si povestirile is faine, de fapt asta era clar.

ovidiu
veteran
veteran

Re: libertate!

Mesaj de ovidiu » 12 Mai 2008, 07:03

vampir scrie:libertate?da.de ce nu???
Esti liber sa nu-ti placa! Numai ca tu vrei sa ne antrenezi si pe noi in ceea ce crezi tu ca e nashpa/urat/odios/.
Ar mai fi o treaba: si noi suntem sufletisti ce puritatea noastra... :wink:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

luci_t
veteran
veteran

Re: libertate!

Mesaj de luci_t » 12 Mai 2008, 07:52

ovidiu scrie:
vampir scrie:libertate?da.de ce nu???
Esti liber sa nu-ti placa! Numai ca tu vrei sa ne antrenezi si pe noi in ceea ce crezi tu ca e nashpa/urat/odios/.
Ar mai fi o treaba: si noi suntem sufletisti ce puritatea noastra... :wink:
si sa nu uitam ca se contrazice... la aproape fiecare pas :lol:

Scrie răspuns