orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
luci_t
- veteran

-
@vampiru
exista libertate de opinie, e un fel de jurnal al unei iesiri la pescuit, cu partile lui pozitive si negative. Daca nu-ti place articolul te rog sa scrii tu altul mai bucolic, mai educativ
Sau esti fanul curentului de afara (nu stiu cum ii spune), care a ajuns si pe la noi in care se cere schimbarea povestilor pt copii ca aduc discriminare si-i influenteaza negativ: alba ca zapada si cei sapte pitici sa se numeasca fata in alb si cei sapte oameni scunzi, bla, bla, bla
P.S. Nu mai sunt adeptul alcolului dar am avut si eu perioadele mele de glorie

pot spune fara sa gresesc prea mult: ma numesc luci si sunt alcoolic
-
ovidiu
- veteran

-
eu ma numesc ovidiu si sunt peshtoolic!

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
SVF
- veteran

Eram curios sa citesc si eu articolul sa vad ce a declansat schimbul asta de opinii.Concluzia mea,un articol cu bune si rele,dar nu suntem scriitori,asa ca se accepta si acele minusuri(mai putin injuraturile).Insa fiecare are dreptul la o opinie,pro sau contra,iar daca asta e parerea"vampirului",e opinia lui.S-a referit strict la articol si nu la o anumita persoana,nu?
-
vampir
- utilizator constant

libertate?da.de ce nu???as vrea sa vad o poza cu cineva care se arunca pe de bloc ca e liber sa faca si asta sau de atata libertate sa ridice o casa pe gustul lui pt o familie de nevoiasi sau pt un camin de copii sau sa cumpere 2 tone pastarv si sa le elibereze in raurile compromise.oare nu intelegem gresit cateodata si aceasta libertate???apoi eu ma-m referit la cei ce detin acest site ca nu este ceva interesant si captivant ceea ce este relatat acolo in povestioara nici decum nu am inceput un razboi cu cei de nivelul acestei fapte pt ca sunteti multi ba prea multi si daca nu a reusit toata educatia voastra pe care a-ti primit-o pana la actuala varsta nu pot eu un om de rand sa va schimb sau sa ma pun de-a latul in calea fericirii si libertatii voastra insa degradeaza ca-m mult mediul inconjurator .am vazut cu totii ce ramane in urma noasta dupa ce mancam liberi un gratar in aer liber.ce ramane???LIBERTATE asta ramane .fapte bune nu sunt indicate pt libertate.rele la greu ca sunt liber sa imi arat coarnele.si chiar cum a-ti zis voi uni aici am un nick de nu se poate si cum se face ca taman eu va tin lectii de morala??nickul meu nu afecteaza pe nimeni dar gandirea si creierul nostru da.incercati si voi sa mai culegeti si ceea ce este omeneste de facut .
-
vampir
- utilizator constant

mai tata fiecare este cu ceva pe creier.majoritatea sunt cu alcoolul ,eu sunt cu femeile dar daca eu ma culc cu mama unuia nu il afectez pe el cu nimic dar daca ii si povestesc ce buna e masa si cum chitzaie in car e atac de cord asa si voi cum drac sa te lauzi cu ceva de care si tie cand te trezesti iti ca-m tre sa iti fie rusine de ce ai facut.acum o sa ma acuzati pe mine de limbaj obscen.

)faceti-o.
-
kuin tauti
- veteran

ptiu ! dracu a mai vazut !? vampir cu creier si mai si gindeste !

-
johnnybravo
- Moderator

-
in general si eu detest vulgaritatile dar, am citit articolul si nu mi se pare asa oripilant...deh, fiecare cu perceptiile lui
danr a mai zis, site-ul asta nu e pt "domnisoare", e pt pescari

-
vampir
- utilizator constant

mai baieti laude de genul asta aud zi de zi la coltul stazii fara sa mai platesc abonament la internet si inca le foloseam si eu dar pe la 12-13-14-15 ani ca apoi ce sa facem si noi deh copii vorbeam vorbe si implineam fantezii cu ce credeam noi ca e mai teribil doar doar om fi bagati in seama si de altii .din prea frumoasa ,minunata si prea iubita povestioara mai lipsesc 2 mici elemente sa le zic asa:sexul cu o preafericita babutza care era acolo din motivele ei si satisfacerea nevoilor trupesti in gura pestilor probabil si aia prea fraieri pt ca nu auzisera de cd5

))) voi chiar ma faceti sa ma si distrez .bravo.un flacau zice ca pot fi MANDRU pt ca am atras atentia la cateva persoane importante.importante pt cine???pt site??ar fi cazul sa fie.Mai repet odata nu isi are locul asemenea odiosenie pe un site care se respecta si mai vrea sa faca si vanzari la un magazin bine aprovizionat ,eu ma retrag si asta e scula pe bascula .si ma retrag cu titicarul pt ca masina de tuns iarba o am la naftalina iar daca in drum mai frec si un cal in sex e perfect.haiduc ma fac!
-
luci_t
- veteran

-
Domnule vampir, mai la inceputul topicului aveati ceva impotriva vulgaritatii de pe acest site si chiar dumneavoastra folositi cuvinte vulgare??? Ma dezamagiti