semlecangheorghe scrie:
Mi-o placut cind ia zis Moise Guran chestia mai sus subliniata lui Ponta in direct..Mamaa ce sa mai creponat domnu' prim ministru..
La facut Moise Guran sah-mat..in public,daca avea dram de onoare isi dadea demisia pe loc cu scuzele de rigoare adresate intregii tari.
Mentalitate tipica creatiilor OTV-iste ...Sa ''ne radem " la televizor, cu "doliul" sub unghiil , spargand seminte si golind flacoane de Burger la 2,5 l ...Si-n final, un ragait de "Alb de Banat " , satisfacut si superior ....Intotdeauna sa fii de partea celui mai tare ...
Si daca in loc de seminte, primesc alune prajite langa bere, ies si in strada , urland din toti bojocii pt RMGC...
Nu vroiam sa cred cuvintele regretatului O Paler , cand a spus, acum cativa ani, ca a inceput "imbecalizarea " Romaniei ....Nu-l cunostea pe Gigel

....Ala-i Gigi, asta-i Gigel ....Tusea si junghiul...Ce mi-e dracu' ce mi-e acetona
"ia zis Moise " ? ..."sa mai creponat " ....etc ...Asta numa' aici...

...N-avea dreptate regretatul Paler? Si cata dreptate avea ...
Parerea mea, e ca cei pasionati de RMGC chiar n-au nici o treaba si se plictisesc . Pt mine, e un subiect infinit mai mic si neinteresant decat inchiderea acelor unitati sanitare din localitatile mai mici, sub pretexte de tot felul .Nu spun ca acelea ar fi fost "elite " medicale ! Dar ,uneori , ofereau acele cateva ore in plus pt ca bolnavul sa ajunga unde trebuie ! Acum, ajung sa moara in carute, pe drumurile judetene ....
La RM n-a murit nimeni, decat de batranete ...si , de ciuda, cativa care au vrut despagubiri pt stramutare de le era si lor rusine cat cer

...
In rest, sa fim atenti sa vedem care-i substratul real al acestui scenariu . Pt ca e un scenariu ce reuseste sa acopere pana acum , prin "creponari" la ore de maxima audienta , modificarile din codul fiscal : cas pe chirii , mai nou cas pe veniturile din arenda ...etc ....pregatiti banii....