Rosia Montana si efectele ei.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dalea robert
senior
senior

Re: Rosia Montana si efectele ei.

Mesaj de dalea robert » 15 Sep 2013, 07:07

storm scrie:Ăştia de la Gold Corporation nu se orientează deloc. De ce-şi bat capul cu Roşia Montană? Există destule zone în România unde, cu un consum foarte redus de cianură, doar cîteva grame, ar putea obţine cantităţi uriaşe de aur, sub formă de salbe, lanţuri şi ghiuluri. Şi nu i-ar mai înjura nimeni, ba chiar dimpotrivă..

:) :)
Nu imi apartine dar e geniala :)
Intr-adevar, subscriu! :lol1:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Sep 2013, 10:37

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Sep 2013, 13:20

. RMGC şi Guvernul susţin că mineritul este singura soluţie pentru zonă şi singurul mod în care apar locuri de muncă. Absolut fals, există nenumărate zone montane care există fără minerit. De altfel, mineritul în subteran nu are nicio legătură cu actualul proiect, acesta este un proiect de suprafaţă, minerii de subteran nu au niciun rol, experienţa lor anterioară e inutilă. Deschiderea proiectului o să creeze locuri de muncă, indiscutabil, nu ştim câte pentru cei din zonă, dar câte locuri de muncă DISPAR prin deschiderea proiectului? Locuri de muncă deja existente în fabrici de mobilă, agricultură sau turism. Zona a fost, politic, declarată monoindustrială blocându-se orice dezvoltare, la Albac, la 30 de kilometri sunt zeci, dacă nu sute, de pensiuni.

Mi-o placut cind ia zis Moise Guran chestia mai sus subliniata lui Ponta in direct..Mamaa ce sa mai creponat domnu' prim ministru.. :lol: :lol:
La facut Moise Guran sah-mat..in public,daca avea dram de onoare isi dadea demisia pe loc cu scuzele de rigoare adresate intregii tari.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 23 Sep 2013, 12:49

Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 26 Sep 2013, 13:20

semlecangheorghe scrie:
Mi-o placut cind ia zis Moise Guran chestia mai sus subliniata lui Ponta in direct..Mamaa ce sa mai creponat domnu' prim ministru.. :lol: :lol:
La facut Moise Guran sah-mat..in public,daca avea dram de onoare isi dadea demisia pe loc cu scuzele de rigoare adresate intregii tari.
Mentalitate tipica creatiilor OTV-iste ...Sa ''ne radem " la televizor, cu "doliul" sub unghiil , spargand seminte si golind flacoane de Burger la 2,5 l ...Si-n final, un ragait de "Alb de Banat " , satisfacut si superior ....Intotdeauna sa fii de partea celui mai tare ...
Si daca in loc de seminte, primesc alune prajite langa bere, ies si in strada , urland din toti bojocii pt RMGC...
Nu vroiam sa cred cuvintele regretatului O Paler , cand a spus, acum cativa ani, ca a inceput "imbecalizarea " Romaniei ....Nu-l cunostea pe Gigel :evil: ....Ala-i Gigi, asta-i Gigel ....Tusea si junghiul...Ce mi-e dracu' ce mi-e acetona :wallbash:

"ia zis Moise " ? ..."sa mai creponat " ....etc ...Asta numa' aici... :mrgreen: ...N-avea dreptate regretatul Paler? Si cata dreptate avea ... :oops:

Parerea mea, e ca cei pasionati de RMGC chiar n-au nici o treaba si se plictisesc . Pt mine, e un subiect infinit mai mic si neinteresant decat inchiderea acelor unitati sanitare din localitatile mai mici, sub pretexte de tot felul .Nu spun ca acelea ar fi fost "elite " medicale ! Dar ,uneori , ofereau acele cateva ore in plus pt ca bolnavul sa ajunga unde trebuie ! Acum, ajung sa moara in carute, pe drumurile judetene ....
La RM n-a murit nimeni, decat de batranete ...si , de ciuda, cativa care au vrut despagubiri pt stramutare de le era si lor rusine cat cer :headbash: ...

In rest, sa fim atenti sa vedem care-i substratul real al acestui scenariu . Pt ca e un scenariu ce reuseste sa acopere pana acum , prin "creponari" la ore de maxima audienta , modificarile din codul fiscal : cas pe chirii , mai nou cas pe veniturile din arenda ...etc ....pregatiti banii....

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Oct 2013, 11:06

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Oct 2013, 13:41

In rest, sa fim atenti sa vedem care-i substratul real al acestui scenariu . Pt ca e un scenariu ce reuseste sa acopere pana acum , prin "creponari" la ore de maxima audienta , modificarile din codul fiscal : cas pe chirii , mai nou cas pe veniturile din arenda ...etc ....pregatiti banii....
Domle cata perspicacitate...in sfirsit ai zis ceva cu un oarecare sens...Desigur,cel mai mare bazin de decantare a cianurilor din lume -in cazul in care va exista- va fi doar un ''scenariu''....Incredibil cata inteligentza....inceperea celei mai mari exploatari de suprafata din lume,este de fapt un paravan care mascheaza de fapt marirea cas-ului si a impozitelor lui ''biban solzos..''No' asta da...nu as fi crezut ca cineva are o minte asa de ascutita incit sa demaste acest scenariu de-a dreptul diabolic..Precis ca ungurii l-or pus la cale...ala...unguru' bulan :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns