Rosia Montana,cianurile si Basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Sep 2011, 21:23

semlecangheorghe scrie: Cum,latura ecologica??Simplu,latra tare sloganuri in care C&R este prezentat drept panaceu universal.Unii chiar cred in el si propaga mai departe..nu ca ar fi ceva rau..dar nu este ceea ce se pretinde a fi..
Aici ai punctat foarte bine! :wink:
Marii adepti ai C&R nu au nimic de zis sau....nu-i intereseaza sau....LE E FRICA...sau gandesc ca si noi : oricum nu putem face nimic .
Pai tocmai de aici pleaca problemele .

Ia sa fi vazut asociatiile strangandu-se de mana si boicotind nitel . Pe langa ei se adunau si altii , din afara lor . Usurel reprezentam ceva in fata kktilor astora de ne jupoaie de ultimul sfantz.
Noi nu nene , noi nu putem . Base e de vina. Pai ala e clar dar hai pe el!

Nu , pe noi nu ne afecteaza , ci doar pe aia de acolo ....
Proasta natie de oameni suntem..

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 14 Sep 2011, 21:42

Indian Larry scrie: Proasta natie de oameni suntem..
suntem o natie de mamaligi , de slugi , de prostituati care care pentru un banut ar F_te si pe masa , suntem o natie care ar fi bine sa dispara cu totul .
UN ROMAN LA MIA DE KM PATRATI SI TOT AR FI PREA MULT . poate ca liber la armele de foc ar fi o solutie , ori noi pe ei ori ei pe noi . sau bomba atomica ! praf de ea tara si de oameni de pe teritoriul ei !

hai sa vedem daca vre-o asociatie de pescari se implica in gunoiul de la Rosia Montana ! poate ma fac membru cotizant si scot si la ei permis .

eu spun NU exploatarii de la Rosia Montana . ma aude cineva ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Sep 2011, 21:48

Ihi,io..da nu putem face nimic..Pentru ca in 89 au murit aia degeaba...Viperele astea au pus mina pe tot
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Sep 2011, 21:52

grey-wolf scrie: hai sa vedem daca vre-o asociatie de pescari se implica in gunoiul de la Rosia Montana !
n-ai sa vezi . :wink: repercursiuni dom'ne..... :twisted:
stai sa vina sezonul permiselor . pana atunci nu le "auzi" gurita....

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Sep 2011, 21:56

hai sa vedem o asociatie de pescari...
da voi ce sunteti ma? nu tot pescari? voi de ce nu luati atitudine decat pe forum, eventual din spatele unui pseudonim?
faceti-va asociatie si implicati-va
cand aud placa asta cu asociatiile care nu fac si nu dreg ma pufneste greata...asociatiile sunteti... voi. De fapt noi toti.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Sep 2011, 22:10

Tavi scrie:hai sa vedem o asociatie de pescari...
da voi ce sunteti ma? nu tot pescari? voi de ce nu luati atitudine decat pe forum, eventual din spatele unui pseudonim?
faceti-va asociatie si implicati-va
cand aud placa asta cu asociatiile care nu fac si nu dreg ma pufneste greata...asociatiile sunteti... voi. De fapt noi toti.
Tavi , legal vorbind . Ce inseamna ca "n" asociatii sa'si stranga macar o data mainile si sa se adune undeva....de exemplu in fata Cotroceniului ....? Noi sunte "x" si "Y" si vrem sa va dam la mu** cu cianurile voastre . Noi ne opunem .
Pai bine ma , cine sunteti voi?
Asociatia "x" , "y" , "z" .

Sau...varianta propusa de tine si anume :
Ba , noi ne opunem.
Pai bine ma , cine sunteti voi?
Gheorghe , Vasile , Mitica si Ion .

Pun pariu ca daca maine o asociatie , oarecare , s-ar duce acolo unde am zis , nu va veni nici o alta in sprijin . :wink: De ce? Motive sunt multe si ne departam de subiect .

Iti mai pot da un exemplu .Banuiesc ca stii ce inseamna un stup de albine. Toate albinele reprezinta stupul , toate se gospodaresc dar si pe ele le conduce cineva . Niciuna nu face ceva intamplator. La cel mai mic semnal al reginei , toate iau pozitita ceruta .
Asa si la noi .
Este culmea sa ceri unor pescari sa faca ceva pe cont propriu. Le trebuie scanteia . :wink: Dar daca scanteia este nepasatoare ? :roll:
Si aici nu este vorba numai si numai de asociatiile de pescari . Astea sunt doar un exemplu viu in cazul de fata.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Sep 2011, 22:14

Indianule te contrazici singur si n-ai inteles ce am zis.
Musca 13

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 14 Sep 2011, 22:45

Cel mai elocvent mi s-a parut reportajul lui Carmen Avram referitor la aurul Romaniei. Nu este vorba neaparat de Rosia Montana ci de intreg patrimoniul aurifer al Romaniei.Fabulos,socant,incredibil.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Sep 2011, 06:33

Tavi a scris

Si pa mine unu ,ca vorbesc doar in numele meu,ma pufneste greata dupa 1 ianuarie.Stiti voi de ce atunci.Si eu am o ”placa” de ascultat atunci..

Tavi nus de ce te simti atacat.Eu am spus ca mai sint si exceptii in asociatii...Care mai fac una alta,o populare...

Noi sintem.....asociatiile?? :lol: :lol: :lol: FALS,pina acum o interpretare timpita a legii ,ne-a OBLIGAT,sa ne ridicam talonul ala(de benzinarie,sic :lol: ),prin intermediul unei asociatii...Eu am ales raul pe care-l consider cel mai mic..A.J.V.P.S.

Dar o sa vedem noi de la anul.... :lol: :lol:

De ce nu ne facem asociatie???Simplu,n-ai cu cine...in plus exemplul celor deja constiuite,CU UNELE EXCEPTII,este dezolant...Si ma refer aici in primul rind la atitudinea autoritatilor competente in aplicarea legii..aceasta aproape nu exista.Fara o reactie mai pozitiva din partea acestora,orice asociatie,mamut ori liliput,nu poate face nimic.Decit sa ia bani pentru permise.Asa cum am mai spus,sa vedem ce circ o sa fie de la anul..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Sep 2011, 07:10

Nu ma simt atacat.
Cum nu ai cu cine? Vad multi pe forum care au cam aceleasi ganduri: nu va place ce fac actualelele asociatii, vreti sa ia atitudine impotriva Rosia Montana si sunt convins ca aveti mai multe lucruri in comun
De ce nu va faceti asociatie? Tu cu Indianu, cu Grey Wolf, am numarat la repezeala trei numa de pe pe pagina asta care ganditi la fel.
Ai exemplul negativ al asociatiilor existente? Foarte bine, stii cum NU trebuie facut, iti va fi mai usor.
Acu ai inteles Indiene? Eu asta va reprosam, ca nu va asociati ca sa actionati ca un stup. Aia e ideea stupului: FIECARE individ face cate ceva. Voi ce faceti? Sau de ce nu puteti fi voi fi scanteia?
Pe scurt: de ce tot timpul altcineva trebuie sa vina si sa faca? Si tot timpul altcineva e de vina?
Musca 13

Scrie răspuns