Romania in Europa :)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Mugurstefan
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
- storm fish
- veteran
storm xxx scrie:nu stiu cat de mare este interesul la rapid si dinamo sa mearga mai departe in cupa uefa......strategia este locul 1 in campionatul intern implicit banii champions league.
oricum se pregatea porcea de cativa ani pentru CL....poate sezonul urmator![]()
![]()
poate
poate face ca sezonul trecut
![]()
![]()
![]()
cat despre rapid....pacat de taher ala![]()
![]()
...el saracu nu stie, dar baga

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
- Dragos Cretu
- senior
dupa 20 de min dion meciul Rapidului am hotarat sa nu ma uit la restul ca simteam ca asa o sa se intample.Mai bine am asteptat sa vad rezultatul final decat sa ma enervez degeaba.Mocirla! asta a ajuns fotbalul romanesc.Mercenari care astepata sa isi ia banu si pleaca cand primesc o oferta mai buna.Doamne astia ar trebui inchisi intr-o camera sa vada meciurile alea de glorie ale fotbalului romanesc cand ne puteam bucura chiar daca o luam la final macar baietii aia trageau sa invinga.Acuma parca nici pase nu mai stiu sa dea.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
Si este un lucru bun si in jocul echipelor romanesti. Eu nu prea ma mai enervez cand ii vad ca pur si simplu nu dau tot pe teren. Am ajuns sa ma resemnez si chiar pot sa fac altceva cand joaca Steaua
E mult mai bine pt mine sa aflu rezultatul final, decat sa ma uit ca bou la tv in timp ce jucatorii is cu gandul in alta parte, nu la ce se intampla pe teren

E mult mai bine pt mine sa aflu rezultatul final, decat sa ma uit ca bou la tv in timp ce jucatorii is cu gandul in alta parte, nu la ce se intampla pe teren