Amice, o fi fost Roma slabutza dar nici Bayern nu e Chelsea sau Liverpool! Steaua a dovedit un joc mediocru aseara, si e pacat ptr ca au lot bun, au conditii, bani primesc cacalau....Poate au jucat asa ca sa il enerveze pe Becali, sa faca infarct saracul de el si sa scape de nea Jiji....nuke scrie:Desi sunt stelist cu "state vechi" cand joaca o echipa romaneasca nu pot sa nu tin cu tot sufletul.
Aseara sansa a fost de partea clujenilor in sensul ca au intalnit o echpa slaba,slaba...
Asta nu reduce cu nimic din bucuria victoriei!
Bravo CFR!!!!!
Bafta in continuare!
Romania in Europa :)
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

Nu tin deloc cu steaua,ba chiar mai mult sunt fan Fc Bayern Munchen,dar mie aseara mi s-a parut ca singura diferentza intre cele 2 echipe a fost norocul(bine si la noi Zapata).Lu Bayern i-a intrat in poarta noua nu.Si cum fotbalul se joaca pe goluri,ata ete!
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
cam indecisBygDaddy scrie:Nu tin deloc cu steaua,ba chiar mai mult sunt fan Fc Bayern Munchen,dar mie aseara mi s-a parut ca singura diferentza intre cele 2 echipe a fost norocul(bine si la noi Zapata).Lu Bayern i-a intrat in poarta noua nu.Si cum fotbalul se joaca pe goluri,ata ete!
la nivelul asta nu mai poti umbla cu valiza
daca se califica 3 din 5 in grupele UEFA e mai mult de cat bine
sanse ar fi, desi Dinamo si Rapid nu au contat deloc in atac iar Timisoara e deja pierduta...cat despre celelalte doua, au facut meciuri f bune in deplasare, ramane sa confirme si acasa, fara gol mai greu te califici 
- storm fish
- veteran

nu stiu cat de mare este interesul la rapid si dinamo sa mearga mai departe in cupa uefa......strategia este locul 1 in campionatul intern implicit banii champions league.
oricum se pregatea porcea de cativa ani pentru CL....poate sezonul urmator
poate
poate face ca sezonul trecut
cat despre rapid....pacat de taher ala
...el saracu nu stie, dar baga 
oricum se pregatea porcea de cativa ani pentru CL....poate sezonul urmator
cat despre rapid....pacat de taher ala
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....