Romania in Europa :)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu pot tine cu ei decat daca joaca in cupele europene. Imi pare rau pt ca au pierdut in fata romei, dar asta este...razvan m. scrie:CFR Cluj e singura echipa din Romania care joaca fotbal adevarat. Cum dracu sa nu tii cu ei. Chiar daca sunt condusi cu 2-1 acasa, fac in continuare spectacol.
Cred ca vor face cel putin egal.
Tin de cand ma stiu cu steaua si asta nu se mai poate schimba. Is prea batran pt a mai putea sa-mi schimb preferintele

P.S. ce bine e in campania electorala ca nu-l mai auzim pe jiji; de fapt eu il aud si vad zilnic. Asa-l cheama pe unul din puii perusilor. Are caracterul lui: cat e de mic el se umfla in pene si incearca sa faca pe barosanu` desi inca nu stie sa zboare

-
- veteran
Si eu tin de cand ma stiu cu Steaua si nu ma ascund. Unde mai pui ca am fost si cotizant al clubului vreo 20 de ani,iar din '86 pana in '96 am avut si abonament pe Ghencea. Ce vremuri! Ce meciuri!luci_t scrie:Nu pot tine cu ei decat daca joaca in cupele europene. Imi pare rau pt ca au pierdut in fata romei, dar asta este...razvan m. scrie:CFR Cluj e singura echipa din Romania care joaca fotbal adevarat. Cum dracu sa nu tii cu ei. Chiar daca sunt condusi cu 2-1 acasa, fac in continuare spectacol.
Cred ca vor face cel putin egal.
Tin de cand ma stiu cu steaua si asta nu se mai poate schimba. Is prea batran pt a mai putea sa-mi schimb preferinteleHai Steaua
![]()
P.S. ce bine e in campania electorala ca nu-l mai auzim pe jiji; de fapt eu il aud si vad zilnic. Asa-l cheama pe unul din puii perusilor. Are caracterul lui: cat e de mic el se umfla in pene si incearca sa faca pe barosanu` desi inca nu stie sa zboare
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"