Romania in Europa :)

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 26 Noi 2008, 23:06

Eu si gura mea mare...dau send..si in 5 secunde da Roma golul 3 :(

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 26 Noi 2008, 23:40

Inseamna ca tu esti de vina ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 27 Noi 2008, 09:49

razvan m. scrie:CFR Cluj e singura echipa din Romania care joaca fotbal adevarat. Cum dracu sa nu tii cu ei. Chiar daca sunt condusi cu 2-1 acasa, fac in continuare spectacol.
Cred ca vor face cel putin egal.
Nu pot tine cu ei decat daca joaca in cupele europene. Imi pare rau pt ca au pierdut in fata romei, dar asta este...
Tin de cand ma stiu cu steaua si asta nu se mai poate schimba. Is prea batran pt a mai putea sa-mi schimb preferintele :oops: Hai Steaua :!:
P.S. ce bine e in campania electorala ca nu-l mai auzim pe jiji; de fapt eu il aud si vad zilnic. Asa-l cheama pe unul din puii perusilor. Are caracterul lui: cat e de mic el se umfla in pene si incearca sa faca pe barosanu` desi inca nu stie sa zboare :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 27 Noi 2008, 19:36

si de ce draqu nu ii iei ''piuitul" :lol: :lol: :lol:

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 27 Noi 2008, 21:13

luci_t scrie:
razvan m. scrie:CFR Cluj e singura echipa din Romania care joaca fotbal adevarat. Cum dracu sa nu tii cu ei. Chiar daca sunt condusi cu 2-1 acasa, fac in continuare spectacol.
Cred ca vor face cel putin egal.
Nu pot tine cu ei decat daca joaca in cupele europene. Imi pare rau pt ca au pierdut in fata romei, dar asta este...
Tin de cand ma stiu cu steaua si asta nu se mai poate schimba. Is prea batran pt a mai putea sa-mi schimb preferintele :oops: Hai Steaua :!:
P.S. ce bine e in campania electorala ca nu-l mai auzim pe jiji; de fapt eu il aud si vad zilnic. Asa-l cheama pe unul din puii perusilor. Are caracterul lui: cat e de mic el se umfla in pene si incearca sa faca pe barosanu` desi inca nu stie sa zboare :lol:
Si eu tin de cand ma stiu cu Steaua si nu ma ascund. Unde mai pui ca am fost si cotizant al clubului vreo 20 de ani,iar din '86 pana in '96 am avut si abonament pe Ghencea. Ce vremuri! Ce meciuri!
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 28 Noi 2008, 11:46

adiwolf scrie:si de ce draqu nu ii iei ''piuitul" :lol: :lol: :lol:
cum sa-i iau piuitul??? Ca ma sinucide nevasta :twisted: Pe mine oricum nu ma deranjeaza. Chiar mi-s dragi perusii.
sorry de off topic: Sper sa-i bata steaua pe macaronarii din firenze si sa-i vedem si la primavara in uefa

Scrie răspuns