retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Oct 2010, 21:14

crysst scrie:drept urmare.....ca idee...cand credeti ca se chinuie stiuca mai mult? cand o apuci de arcade (retineti arcade, ochii se imping putin in jos ca sa apuci de arcada) sau cand are o ancora infipta in branhii si tu o scoti pe mal....da nu din prima....o lasi intai sa oboseasca, ca sa nu scape sa iti poti face fotografii cu ea.
cert e ca se chinuie cel mai putzin (cand oricum e clar ca n-o eliberezi) daca o omori din prima - vreo 2 scurte in frunte cu ceva greu metalic de ex. mai bine decat sufocate-n iarba.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Oct 2010, 21:14

rine scrie:saracu' om bogat! mentalitate de...n-am gasit alta rima :lol: nu-i vorba ca le-ai mancat.sa-ti fie de bine!e vorba ca nu-ti bati porcul cu furca chiar daca-l tai.pe bune; trebuia sa le bagi destele in ochi de vii? stii si tu ca nu-i ok,.si nu-i nevoie sa fii asa virulent :wink:
@rine, prietene....se pare ca nici tu nu aveai carne in frigider....hai ca ti-am trimis eu ceva.....cat despre batut porcu cu furca....mancati-as comparatiile matale, ca ascutit la minte mai esti.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Oct 2010, 21:16

eu de exemplu , le sacrific imediat lovindu-le in ceafa, cu un maner de cheie rack.nu se mai chinuie :idea:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Oct 2010, 21:21

rine scrie:eu de exemplu , le sacrific imediat lovindu-le in ceafa, cu un maner de cheie rack.nu se mai chinuie :idea:
bravo tie....eu nu aveam cheie la indemana....in fact nu aveam nimic la mine....doar lanseta si o lingurita oscilanta....tot restul era la masina si masina era departe...nici macar un juvac sau niste agrafe nu aveam.....o solutie conform ideii tale ar fi fost sa o iau de coada sa o dau cu capu de un copac.....dar nu mi-a venit ideea...si oricum era cam alunecoasa sa fac asta.....asa ca am lasat-o in iarba.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Oct 2010, 21:22

rine scrie:eu de exemplu , le sacrific imediat lovindu-le in ceafa, cu un maner de cheie rack.nu se mai chinuie :idea:

Aha , am mai auzit de metoda asta , nu mai stiu cum ii zice , parca C&R , nu? :lol:

Sunt nerabdator sa mai citesc niste metode de sacrificare imediata . :idea:

PS: am mai aflat ca stiuca mesteca . Hai ca a inceput sa-mi placa pe aici . :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Oct 2010, 21:25

i-am vazut pe altii ca le indoaie de mijloc pana le rup coloana dar la mine nu merge cum ai spus sunt alunecoase :idea:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Oct 2010, 21:26

rine scrie:pestii au de 200 de ori mai putini centri nervosi in gura ca omul.si normal simt de 200 de ori mai putina durere ca omul.daia stiuca poate sa mestece un biba.nu-i valabil la ochi.rechinii chiar au un fel de pleoapa care le protejeaza ochii cand musca.ce naiba crysst !
nenea rine......eu vorbeam de branhii nu de gura...stii tu chestiile alea rosiatice de care se agata ancora de multe ori.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Oct 2010, 21:29

crysst scrie:
bravo tie....eu nu aveam cheie la indemana....in fact nu aveam nimic la mine....doar lanseta si o lingurita oscilanta....tot restul era la masina si masina era departe...nici macar un juvac sau niste agrafe nu aveam.....o solutie conform ideii tale ar fi fost sa o iau de coada sa o dau cu capu de un copac.....dar nu mi-a venit ideea...si oricum era cam alunecoasa sa fac asta.....asa ca am lasat-o in iarba.
:lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Oct 2010, 21:30

Indian Larry scrie:

Aha , am mai auzit de metoda asta , nu mai stiu cum ii zice , parca C&R , nu? :lol:

Sunt nerabdator sa mai citesc niste metode de sacrificare imediata . :idea:

PS: am mai aflat ca stiuca mesteca . Hai ca a inceput sa-mi placa pe aici . :lol:
:lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Oct 2010, 21:31

rine scrie:i-am vazut pe altii ca le indoaie de mijloc pana le rup coloana dar la mine nu merge cum ai spus sunt alunecoase :idea:
:lol:

Scrie răspuns