retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Oct 2010, 20:39

georgica scrie:bei... ci nu zici undi le-ai prins ca io te-am intrebat din prima doar... nu ti ambala asa ca n-a dat nimeni cu paru... :lol: pe bune acuma, ai avut musafiri? nunta ceva? sau le-ai bagat la congelator?
georgica....citeste topicul initiat de mine, ala cu C&R...si citeste acolo....nu practic asa ceva....nu am practicat niciodata....nu voi practica niciodata decat daca pescuiesc pe o balta unde exista regula asta, NU AM NIMIC IMPOTRIVA CELOR CARE PRACTICA ASA CEVA, este alegerea mea....drept urmare, DESPRE CE NUNTA VORBESTI?

loul nu il spun, dar ar trebui sa spun ca stiucile s-au impartit in 2 ca am pescuit 2, si cu siguranta toate aveau peste dimensiunea legala de retinut.......drept urmare pentru ce comentariile de tot..... :cry:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Oct 2010, 20:47

@razvan m, nu stiu daca pe toti....dar pe tine 100% din orice pozitie.

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 16 Oct 2010, 20:54

Si eu eliberez pesti in tigaie. Uneori mai multi alteori mai putini... dupa bulan. Ce-i mic invata sa inoate.
Cgestia care cred ca a deranjat nu a fost legata de masina si nicide marime sau numar ci doar de modul in care le tii in prima poza. Este adevarat ca pentru acele stiuci nu a mai contat in faza finala dar parca mai usoara este o moarte rapida fara dureri decat una lenta.
Nu vreau sa par lupul moralist si nici nu sunt un sfant. Altadata cauta si tu sa le tii de ceafa si nu-ti va mai spune nimeni nimic. Nu-i asa ca m-am bagat ca musca in ... :lol:?
Bucuresti

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Oct 2010, 20:56

da bine, treaba ta la urma urmei da stim cu totii ca faza cu prinsu peste... din ce in ce mai slabut pe la noi, electricieni, plasari, alea alea... cand bagi poze de astea pe un forum de pescuit sportiv si ne freci un pic ranile cu sare... n-ar trebui sa te mire ca "sare" lumea :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Oct 2010, 20:58

saracu' om bogat! mentalitate de...n-am gasit alta rima :lol: nu-i vorba ca le-ai mancat.sa-ti fie de bine!e vorba ca nu-ti bati porcul cu furca chiar daca-l tai.pe bune; trebuia sa le bagi destele in ochi de vii? stii si tu ca nu-i ok,.si nu-i nevoie sa fii asa virulent :wink:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Oct 2010, 20:59

@feugen, a fost o postare cinstita pe care o apreciez, cat despre tinutul de ochi, stiucile erau moarte atunci cand au fost pozate....pozele nu au fost facute pe malul apei in care au fost pescuite ca sa nu isi dea seama dusmanii unde au fost prinse....dar oricum au murit chinuite fara aer in iarba.......

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Oct 2010, 21:00

crysst scrie:@razvan m, nu stiu daca pe toti....dar pe tine 100% din orice pozitie.
Asta este raspuns la ce ? Vad ca n-a postat nimic razvan_m .

Sau iar se da cu mopul prin postari ? :roll:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Oct 2010, 21:06

razvan m. scrie:Felicitari ! Ne-ai facut pe toti ! :x
raspuns la asta :)

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Oct 2010, 21:07

drept urmare.....ca idee...cand credeti ca se chinuie stiuca mai mult? cand o apuci de arcade (retineti arcade, ochii se imping putin in jos ca sa apuci de arcada) sau cand are o ancora infipta in branhii si tu o scoti pe mal....da nu din prima....o lasi intai sa oboseasca, ca sa nu scape sa iti poti face fotografii cu ea.

Acum fie vorba intre noi....eu prind peste, il chinui nu il chinui, mai mult sau mai putin si in final il mananc, am o finalitate logica, umana.....voi cei VERZI...ce mama draq faceti? va place sa chinuiti doar? pentru placerea voastra personala?....lasati-ma sa ghicesc....nu v-ati gandit niciodata la C&R din unghiul asta nu?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Oct 2010, 21:11

pestii au de 200 de ori mai putini centri nervosi in gura ca omul.si normal simt de 200 de ori mai putina durere ca omul.daia stiuca poate sa mestece un biba.nu-i valabil la ochi.rechinii chiar au un fel de pleoapa care le protejeaza ochii cand musca.ce naiba crysst !

Scrie răspuns