crysst scrie:pikeman scrie:nu va mai complicati, l-am intrebat si eu frumos daca avea poze cu pesti si era la p*** goala le punea si p'alea, nu o vrut sa inteleaga defapt ca ceea ce a facut el e inestetic si putin oripilant la vedere, chiar nu l-am acuzat de nimica, culmea unii pesti ii tine de dupa branhii, nu deranjeaza pe nimeni ca ai prins tu sau ca duci acasa, dar daca eu ma apuc sa pun poze cu stiuci de exemplu la care le bag un dejet dintr-un ochi in altu prin cap, ti-ar place?
Probabil ca nu, dar sigur nu te-ar deranja pentru ca nu ai nici respect pentru pestii aia desi imi face impresia ca te duci pentru placerea de ai prinde nu pentru ca vrei sa mananci un peste...
Pe bune, trebuie sa scrie intr-o carte de specialitate chestia asta?
ma rog, remarcile erau spre binele tau, ultimele poze chiar au fost ok
in ultima postare nu am vrut sa iti zic asta
Mie mi-ai dat impresia , ca te multumesti sa te lauzi, ca ai bani, ai masina si dusmani ofticosi. Nu vreau sa te jignesc , dar asta a reiesit.
dar remarc ca ti-a ziso altcineva... e chiar natural gestul ala cu bagatul degetelor in ochi?
pikeman...nu stiu de unde esti tu....da eu de cand ma stiu pescar de stiuca, adica de vre-o 20 de ani....stiu ca stiuca se ridica de ochi, de acolo se si apuca ca sa nu iti alunece, sau sa te zgarii in dinti.....drept urmare de ce sa urmez sfatul tau? cine esti tu?
nu-l urma

da' io nush de ce ti-ai luat echipament d'ala bengos daca practici aceleasi metode ca atunci cand se tinea stiuca de ochi, am scos si eu stiuca cu mana din apa, si alti pesti dar nu am bagat dejtele'n ochi la niciunu, si daca ii retineam si daca nu, am tinut si la poze, si nu de ochi ... stiucile de pe mal nu cred ca fug undeva daca le prinzi bine de dupa ceafa sau daca le bagi mana sub gura, oricum cred ca au o abilitate teribila de a inhatza tot ce prind cand sunt pe pamant
P.S. sunt un nimeni, nu ma asculta, vorbesc si io pe aci
daca nu ai auzit de gripuri mincioguri si altele , dai cu dejtu la ochi , credeam ca lumea e in plina evolutie, amu constat ca unii "o fac - ca acu 20j de ani"
are stella FD, termic si 20j de ani de experienta in pescuitu stiucii, o tinut sa ne arate asta, trebe sa il veneram, noi astia care "cine suntem", d'alde "care este"
na, nu tre sa inveti nimic de la noi, noi am invatat de la tine, dejtu'n ochi