retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 18 Oct 2010, 11:08

user_chior scrie: De ce sa omor tot si apoi sa ma mir ca nu prind nimica?
Simplu . Din moment ce patronul iti pune la dispozitie barca si iti spune : "cat prinzi , atat iei acasa , eu vreau sa scap de stiuca din balta" , care'i problema ? Daca el asta vrea si sub nasul lui se scot zeci de kg de stiuca zilnic , nu vad unde este problema cu omoratul .
O eliberez eu si altii o baga in traista ? Pai atunci o bag si eu , ca mi'e tot una . Zic si eu...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Oct 2010, 11:08

ia mai lasati mai baiatu in pace.... gata, io zic sa ne bucuram impreuna cu el pentru capturi si sa-l respectam la maxim pe maistru!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Oct 2010, 11:11

crysst scrie:
pikeman scrie:nu va mai complicati, l-am intrebat si eu frumos daca avea poze cu pesti si era la p*** goala le punea si p'alea, nu o vrut sa inteleaga defapt ca ceea ce a facut el e inestetic si putin oripilant la vedere, chiar nu l-am acuzat de nimica, culmea unii pesti ii tine de dupa branhii, nu deranjeaza pe nimeni ca ai prins tu sau ca duci acasa, dar daca eu ma apuc sa pun poze cu stiuci de exemplu la care le bag un dejet dintr-un ochi in altu prin cap, ti-ar place?
Probabil ca nu, dar sigur nu te-ar deranja pentru ca nu ai nici respect pentru pestii aia desi imi face impresia ca te duci pentru placerea de ai prinde nu pentru ca vrei sa mananci un peste...
Pe bune, trebuie sa scrie intr-o carte de specialitate chestia asta?

ma rog, remarcile erau spre binele tau, ultimele poze chiar au fost ok

in ultima postare nu am vrut sa iti zic asta
Mie mi-ai dat impresia , ca te multumesti sa te lauzi, ca ai bani, ai masina si dusmani ofticosi. Nu vreau sa te jignesc , dar asta a reiesit.
dar remarc ca ti-a ziso altcineva... e chiar natural gestul ala cu bagatul degetelor in ochi?
pikeman...nu stiu de unde esti tu....da eu de cand ma stiu pescar de stiuca, adica de vre-o 20 de ani....stiu ca stiuca se ridica de ochi, de acolo se si apuca ca sa nu iti alunece, sau sa te zgarii in dinti.....drept urmare de ce sa urmez sfatul tau? cine esti tu?
nu-l urma :wink: da' io nush de ce ti-ai luat echipament d'ala bengos daca practici aceleasi metode ca atunci cand se tinea stiuca de ochi, am scos si eu stiuca cu mana din apa, si alti pesti dar nu am bagat dejtele'n ochi la niciunu, si daca ii retineam si daca nu, am tinut si la poze, si nu de ochi ... stiucile de pe mal nu cred ca fug undeva daca le prinzi bine de dupa ceafa sau daca le bagi mana sub gura, oricum cred ca au o abilitate teribila de a inhatza tot ce prind cand sunt pe pamant :lol: :lol: :lol:

P.S. sunt un nimeni, nu ma asculta, vorbesc si io pe aci :lol:

daca nu ai auzit de gripuri mincioguri si altele , dai cu dejtu la ochi , credeam ca lumea e in plina evolutie, amu constat ca unii "o fac - ca acu 20j de ani" :lol:

are stella FD, termic si 20j de ani de experienta in pescuitu stiucii, o tinut sa ne arate asta, trebe sa il veneram, noi astia care "cine suntem", d'alde "care este" :lol: :lol: :lol:

na, nu tre sa inveti nimic de la noi, noi am invatat de la tine, dejtu'n ochi :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Oct 2010, 11:16

P.S. ca o constatare asa , din vizionatu meu pe net de poze ca tot dadeai procente 99% au poze fara sa tina stiucile de ochi, 1% (poate si mai putin) au cu dejetu la ochi...ultima data cand am trecut pe la spital era coada la intrare de pescari muscati / zgariati de stiuci :lol: :lol: :lol: care ziceau "bine o zis ala bre, sa le tinem de ochi, ca nu vedeau si ne muscau de cizma, asa vezi ce am patit?"

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 18 Oct 2010, 11:34

Cata inversunare...
Sunt impartial in aceasta discutie, nu cunosc personal decat trei persoane de pe acest forum. De unul mi-e sila pentru ca trambiteaza ca elibereaza tot ceea ce prinde si lucrurile stau cu totul altfel...nu il voi da "in gat" mi-e rusine mie de rusinea lui...mi-e sila. Am vrut sa intervin in unele discutii unde facea apologia C&R, dar dupa caracterul pe care-l are mi-am dat seama ca nu se merita, oricum nu ar fi recunoscut si nu faceam altceva decat sa ma umplu de nervi.
A doua persoana este un prieten bun, care are tot timpul aparatul foto la el...da nu prea prinde peste. Am facut ceva partide de pescuit impreuna si m-a rugat sa-i fac poze cu un peste "adevarat" prins de mine, mi-a spus ca vrea sa se laude la serviciu. Culmea acea poza inca se afla la galeria lui. Nici pe el nu-l parasc pentru ca imi este prieten ...si e baiat bun.
De la a treia persoana am cumparat o lanseta si am stat de vorba 5 minute.
Ce m-a frapat aici a fost faptul ca s-a facut front comun impotriva lui crysst (a nu se intelege ca sunt de acord in totalitate cu ce a scris ) , dupa discutia avuta aici ,in ultimele poze postate se poate constata ca nu mai tine stiucile de ochi (acum, fie a priceput ca nu-i corect sa procedeze asa, fie a incercat sa aplaneze acest conflict si sa faca unora pe plac). O singura persoana a apreciat acest lucru si a vazut diferenta...restul, au trecut mai departe...la juvelnicul de sarma. Ma mir ca inca nu a sarit nimeni ca ars vazand bateria si firele alea sa-i spuna ca stiucile au fost electrocutate...dar nu-i timpul pierdut, imaginatia unora e vasta.
Am trait pe propria-mi piele "botezul" pe acest forum (a se citi de la pagina 20 in topicul "ce am eliberat astazi), acolo am reusit sa-mi fac o parere despre caracterul unora pe care nu-i cunosc personal....si nici nu mi-as dori!
Tudor este moderator si incearca sa imparta dreptatea, dar nu asa cum trebuie ci asa cum crede de cuviinta. Mi-a scris acolo ce conditii trebuie sa indeplineasca o poza pentru a putea fi postata...si a constatat ca poza mea nu indeplineste aceste conditii. Dar asta numai in cazul meu, pentru ca majoritatea pozelor de aici nu indeplinesc aceste conditii. Apoi trambiteaza pe aici ca trebuie banati cei care folosesc gripul Berkley (ce vina au cei care l-au cumparat ca acesta raneste pestele?) si i-am sugerat sa faca ceva in acest sens ,sa faca o petitie cu cat mai multe semnaturi la Berkley pentru a le atrage atentia asupra acestui lucru, in acest fel chiar ar fi facut ceva util pentru a curma suferinta pestilor...credeti ca a facut-o? Va spun eu...NU. Degeaba ai schimbat locatia (Franta vs Romania) si mentalitatea a ramas balcanica, dictatoriala as putea spune dupa felul cum ameninta ca da ban.
Acum sa exemplificam. Cel mai vehement acolo a fost Rapala Man (ce antireclama le face acestor voblere postand acele poze la galerie), care m-a acuzat ca am mancat strapii aceia. Cine ma acuza?Unul care a pus cu mandrie la propria galerie niste biete marlite facute scrum ,la cuptor. Sa nu mai spun ca nici una din pozele lui nu indeplineste conditiile enumerate de tudor. Vedeti, aici e problema....nu am vazut pe nimeni care sa-i sara in cap cap si sa-i spuna ca marlitele alea trebuiau eliberate, acolo nu s-a facut front comun impotriva lui...oare de ce. Probabil pentru faptul ca nu s-a vazut daca a tinut marlitele de ochi sau de ceafa...inainte de a le pune pe tava.
Cred ca iar am suparat pe cineva...tudor, nu-i asa ca sunt off topic si ceea ce am scris trebuie sters, sau daca te gandesti mai bine....chiar merit sa fiu BAN-at. Poti s-o faci nu am mare lucru de pierdut, pot citi lucrurile interesante de aici si ca anonim (urmaresc sfaturile utile de aici cu multi ani inainte de a ma inscrie) si o sa prind peste in continuare, chiar daca nu mai sunt membru pe rapitori.Am observat ca persoanele care se pricep sa prinda peste si care pot oferi sfaturi ,dar care nu sunt de acord cu "conducerea" au fost fortati sa plece de aici...Jean Scurtu....de exemplu.
Tare mi-e ca se derapeaza in alta directie si o sa ramana pe aici doar cei care pescuiesc virtual, in fata calculatorului. Cat despre conditiile impuse fotografiilor, cele care le vor intruni pe toate vor fi opere de arta si nu niste poze in care sa se vada capturile fiecaruia. Eu nu mai pun poze aici din doua motive. Primul....mi-e sila de ce vor comenta pescarii virtuali si nicio poza de-a mea nu indeplineste conditiile cerute. Pestele e pus pe iarba si are un pachet de tigari langa el....si cum reclama la tigari e interzisa...ma multumesc cand ma apuca nostalgia si nu pot merge la pescuit sa le admir singur.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 18 Oct 2010, 11:42

Tito ...jos palaria !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Oct 2010, 11:44

io n-am nimik cu omu , ca o prins si ca o vrut sa ne arate ce "a prins astazi" bravo lui, dar se putea face intr-un mod mai elegant, atata tot, din pacate nu concepe acest lucru pentru ca stiucile se tineau intr-adevar asa si acum 20j de ani, capturile sunt frumoase, modul de a le prezenta :cry:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 18 Oct 2010, 11:51

drept urmare ca sa incheiem circu......ma doare undeva de sfaturile voastre cum sa folosesc gripu....sa stati voi cu stiuca de 4kg in apa si sa asteptati sa deschida gura ca sa puteti baga gripu in gura sa o scoateti in barca. Iarasi nu ma intereseaza alte sfaturi cum sa fac poze cum sa o tin cu mana de unde si tot tacamul....iar cei care cred ca sunt foamea...dacii, juvac de sarma sa se duca.....POZA POSTATA DE MINE SE POATE STERGE FOARTE USOR DE CATRE MODERATORI - ADMINISTRATORI IN CAZ CA INCALCA VRE-UN REGULAMENT....drept urmare.....stiti voi ce vreau sa zic.

Domnul Tudor...va rog frumos sa ii atrageti atentia domnului Georgica...si-a pus ca avatar fotografia mea....pe toate forumurile care le stiu (si stiu multe ) acest lucru era interzis, si se pedepsea cu banarea.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 18 Oct 2010, 12:04

Desigur am postat acolo ce conditii ar trebui avea o poza ca sa poata fi postata, mai ales la rubrica "ce am eliberat". Faptul ca asta a cazut pe o poza care-ti apartinea este o intamplare. Ar fi putut fi al altuia. Nu ma uit la toate pozele de pe forum pentru ca sunt toata ziua pe acest forum.
De asemeni nu am amenintat cu banarea pe utilizatorii gripului Berkley, ci am spus ca trebuie evitata utilizarea lui. Am spus chiar si de ce. Cei de la Berkley sunt de mult la curent insa modelul se vinde si asa. Oricum nu pot bana pe nimeni aici, un moderator nu poate acest lucru. Singurul lucru pe care-l pot face este sa-i scriu lui danr, dupa aia el decide.
Faptul ca la mine pe forum nu exista astfel de poze este cat se poate de adevarat. Nici macar nu a incercat cineva sa puna poze cu stiuci moarte, aruncate pe jos, cu degetele in ochi, sau in nu stiu ce juvelnic. I-ar fi sarit ceilalti useri in cap de la inceput.
Nu vad interesul de a pune poze urate pe un forum. Ce vrei sa arati ? Ceea ce nu trebuie facut ?
Si daca tot l-ai pomenit pe Jean Scurtu, eu personal am fost si am ramas in relatii bune cu el si comunicam prin mail destul de des. Ai tendinta sa cam amesteci subiecte care nu au nici un punct comun intre ele.

Tudor

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 18 Oct 2010, 12:07

Vad ca pana i-am raspuns lui tito au mai aparut si alte mesaje.

O sa verific avatarul lui georgica.

Scrie răspuns