retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Oct 2010, 22:23

tudor scrie:Am fost cat se poate de serios. Un tip care pune astfel de poze pleaca imediat. E si normal
De ce e normal ? Ce "prejudicii" sunt pe urma unor poze ? Aici vorbim de acest forum , bineinteles .

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 17 Oct 2010, 22:23

Tudor, tu pentru mine esti un vis....te-ai realizat intr-o tara straina, pescuiesti numai pentru placerea de a vede pestele intepat in gura sau pe unde s-o nimeri carmacu ala,taticu, de mic am visat sa ajung ca tine....din pacate in momentul asta legea nu imi da voie nici sa parasesc judetul dar sa mai plec si in alta tara.....asa ca tu ramai doar un vis pentru mine, si cu siguranta asa vei ramane si in viitor.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 17 Oct 2010, 22:24

tudor scrie:Am fost cat se poate de serios. Un tip care pune astfel de poze pleaca imediat. E si normal. Aici nu sunt la mine, asa ca trebuie sa-si dea seful parerea, care nu va fi, poate, publica, dar va fi.
Si uite asa ne intoarcem...in "epoca de aur".

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 17 Oct 2010, 22:26

Indian Larry scrie:
tudor scrie:Am fost cat se poate de serios. Un tip care pune astfel de poze pleaca imediat. E si normal
De ce e normal ? Ce "prejudicii" sunt pe urma unor poze ? Aici vorbim de acest forum , bineinteles .
Indiene, si pe forumu din franta ce prejudicii erau? se sinucideau francezii cand vedeau stiuca tinuta de ochi? hai sa fim seriosi.....tudore daca pentru poza ai cu stiuca prinsa regulamentar dar pozata asa ma banai fara comentarii.....daca pozam o caruta de stuci prinse la curent ce imi faceai? trimiteai vre-un hitman sa ma rezolve? nu crezi ca dai in radicalism?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Oct 2010, 22:32

Nici eu nu iti agreez atitudinea fata de pesti si am avut vreo 2 discutii in contradictoriu despre treaba asta dar mi s-ar parea incorect sa fii banat pentru un lucru pe care oricum majoritatea forumistilor il face.
In continuare, chiar daca practic C&R nu am permis de pescuit, prin urmare sunt braconier. Unde e diferenta intre legalitate si moralitate? Ar trebui sa fiu si eu banat pentru ca braconez? Ar trebui banati cei care pescuiesc cu rama la pastrav sau cu taparina la avat? Sau aia care pun pestele pe salteaua de primire pentru poza si pe urma il baga in portbagaj?
Atat timp cat ne expunem ideile/ pozele pe forum ar trebui sa acceptam faptul ca putem fi criticati, luati in balon etc. Partea cu excluderea pentru porcaiala si obscenitati o inteleg oarecum dar deja cred ca devenim prea sensibili pentru un forum cu useri minim 95% baieti.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 17 Oct 2010, 22:34

,,cine e nevinovat sa arunce primul cu piatra "

parca asa era ..... nu ?

fire intinse :lol: :lol: :lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 17 Oct 2010, 22:41

grey-wolf scrie:,,cine e nevinovat sa arunce primul cu piatra "

parca asa era ..... nu ?

vezi ca iti pocneste tudor vre-un pietroi......sau macar te baneaza....

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 17 Oct 2010, 22:52

crysst scrie:
grey-wolf scrie:,,cine e nevinovat sa arunce primul cu piatra "

parca asa era ..... nu ?

vezi ca iti pocneste tudor vre-un pietroi......sau macar te baneaza....
:lol: :lol: :lol:
nu prea cred , nu am jignit pe nimeni si nici nu am poze in galerie :lol: :lol: :lol: de fapt nici nu prea fac poze ca nu am de ce , stiu eu ca am prins sau nu si imi este destul. in rest din partea mea faca fiecare ce stie mai bine atita timp cit nu baga plase sau nu da cu curent . cine e in stare sa prinda peste poate sa il manince linistit . iti doresc pofta buna !
ps : daca ai o reteta meseriasa trimite -o si mie pe MP sa nu fim off topic

fire intinse

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 17 Oct 2010, 22:55

Doamne,unde am nimerit! :shock: :cry:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 17 Oct 2010, 22:59

Am stat mult , gandind , sa iti raspund sau nu. Hai ca incerc , cat posibil de civilizat si clar.
Poate ca tu consideri , ca toti care au avut de zis ceva , la adresa ta, dupa pozele afisate ..au facut-o din invidie. Intr-un fel ai dreptate. Dar sunt sigur ca sunt exceptii. Uite , eu nu am chef , nu am simtit niciodata , sa ma afirm cu capturile mele...nici nu sunt extraordinar de iesite din comun, recunosc....din cauza asta pot fi linistit categorisit la "invidiosi", de tine, de Relu(care comenteaza fara sa stie nimic despre mine)....Pare ca aveti dreptate..dar nu cunoasteti "background"-ul si gresiti.
Iti dau un exemplu, poate ajuta sa ma intelegi mai bine.

Acum, cativa ani pescuind pe un lac undeva in New Jersey, am prins destul de bine, oricum sub limita maxima, am retinut tot. Pe lacul respectiv se antrenau niste profesionisti, barci hiper-super, motoare cat casa, echipamente high-class....au prins enorm de mult.....si au eliberat tot atata.
La rampa de lansare pentru barci, ne-am intalnit,tocmai iesau si ei...doua-trei vorbe, pana ne intreaba de captura..ii aratam...Nu pot sa iti descriu mirarea lui de pe fata, sincera..ca dece ducem acasa pestii? Retine, nu era cazul de invidie, ei prinzand mult mai mult.
O poveste scurta, dar cu efect enorm asupra mea....ca roman din Romania :)
Am vazut ca ai adus echipament de zeci de mii de dolari din US.
Dece sa preluam , doar echipamentul lor...nu ajunge, sa ne pastram pestii tot mai putini...nu ajunge sa ne numim pescari sportivi...daca ramanem la stadiul de juvelnic de sarma si sufocat pestii.

Eu mi-am adus agrafe, ce retin, le tin pe agrafe, raman in viata, bine mersi ...si la sfarsitul zilei le scurm suferinta cu o lovitura scurta si puternica.

Contraargumentul ca pe agrafa , le plimbi toata ziua si dupa aia tot la sufocat in 2 ore ajung..nu arata , doar nepasarea ta fata de peste, pe care il vazi doar "un fel de mancare" si atat.
Cu mentalitatea ta..sigur evoluam, ca tara, ca civilizatie...ca oameni.

Mie mi-ai dat impresia , ca te multumesti sa te lauzi, ca ai bani, ai masina si dusmani ofticosi. Nu vreau sa te jignesc , dar asta a reiesit.
Credema "dusmanii", nu sunt nici dusmani, nici ofticosi..vor doar sa te faca sa intelegi..Ca pe langa bani , echipamente americane...mai trebuie si altceva..nu rezolvi problema ta ...cu trimis carne la altii in frigider.

Ce imi lipseste? Sa vad o schimbare de mentalitate ,in tara asta de rahat.
Deci un sfat prietenesc si sincer...agrafa si omorat pestii scurt la sfarsitul zliei..In nici un caz nu iti cer sa eliberezi daca nu simti, ca asta trebuie sa faci.

Eu , chiar ma bucur, ca am ajuns in stadiul, cand nu eliberez ceva...simt remuscare...
Alegerea iti apartine, dar nu uita ...este mult mai usor , sa te ascunzi dupa afirmatia" da-o ..la de ofticati"..decat sa accepti realitatea.

Da, am si eu exact 34 de ani si pescuiesc de 25 de ani.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns