prietenul pescarului

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 12 Sep 2008, 18:31

eugen scrie:mai bine ceva pesti de acvariu sau o broasca testoasa, castigi timp pretios de pescuit. :)
:lol: :lol: niste "jeliboane" intr-un borcan nu merg?
Imagine

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 12 Sep 2008, 18:35

lol :)

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Sep 2008, 19:09

Bai acestia, broasca testoasa dobrogeana rules ca pet de curte, am o gramada, sunt absolut mortale. Sigur ca n-o sa-ti faca aport si n-o sa apere curtea de hoti (pentru asta exista caini :lol: ), dar au cu muuult mai multa personalitate decat isi poate imagina cineva care n-a avut un asemenea animal. Sunt pur si simplu infractionale :lol:
Cu lacrimi Bastus!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 12 Sep 2008, 19:14

@ all
am o intrebare pt voi. Sa omor doi caini (pit si rot) care mi-au ucis puiul de pisica sau sa-i rup picioarele boului de militian care ia asmutzat ca sa-l atace???
De specificat ca pisoiul se juca in fata casei pe trotuar, iar povestea am aflat-o la mai bine de o luna de cand a avut loc.

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 12 Sep 2008, 19:30

Sa omor doi caini (pit si rot) care mi-au ucis puiul de pisica sau sa-i rup picioarele boului de militian care ia asmutzat ca sa-l atace???
in primul rand...ai niste caini...., e vina ta ca nu i-ai educat, sa iti dai pumni in cap, cum dracu, asculta de un strain de pe strada??? :shock:
Imagine

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Sep 2008, 19:35

Poate nu erau cainii lui luci_t, nu se intelege prea clar din cum a formulat.
Cu lacrimi Bastus!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 12 Sep 2008, 21:30

luci_t scrie:@ all
am o intrebare pt voi. Sa omor doi caini (pit si rot) care mi-au ucis puiul de pisica sau sa-i rup picioarele boului de militian care ia asmutzat ca sa-l atace???
De specificat ca pisoiul se juca in fata casei pe trotuar, iar povestea am aflat-o la mai bine de o luna de cand a avut loc.

Te rog sa nu-i faci nimik la militzian :lol: :lol: :lol: e destul ca este militzian.
Si de caini imi pare rau...
dar tembel rau militzianu ala :cry:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 13 Sep 2008, 08:09

sorry ca nu m-am exprimat mai exact. Postarea a fost asa in graba :wink:
No hai sa va spun povestea: am gasit in urma cu aprox 3 luni un pui de pisica negru in fata magazinului care mieuna de ti se rupea sufletul. Din mila i-am dat sa manance si a ajuns sa fie pisoiul nostru, iar in scurt timp ne-a cucerit inimile, mai ales ca era bun prieten cu perushii si cu Lisa (o catea Magyar Vizsla) care desi nu e a mea sta la noi in curte si e ca si a noastra.
Stand la casa toata curtea era a lui si inainte de disparitie si-a facut obiceiul sa iasa pe trotuar in fata casei de cate ori il chema o fetitza de vreo 3 ani sa se joace cu el.
Cand am ajuns intr-o seara de joi acasa, Tractor nu a aparut. Am cautat pisoiu cateva ore noaptea si nu l-am gasit. Cum in urmatoarele zile nu am mai vazut-o pe fetitza cu maica-sa in fata casei eram sigur ca pana la urma a cedat rugamintilor fetitzei si l-au luat acasa. Eram suparati mai ales ca nu stiam unde locuiesc cei cu fetitza sa merg sa vad daca l-au luat ei.
Militianul, proprietarul cainilor, de cate ori ii scoate pe strada ii intarata pe alti caini, pe caii care se plimba singuri pe strazi si pe pisoiul nostru care se juca pe trotuar in fata casei. Culmea e ca faza a fost vazuta de mai multe persoane dintre care unu singur a reactionat si a luat pisoiu de pe jos dupa ce militianu si-a chemat cainii la urletele celor care au privit, dar era aproape mort.
Saptamana trecuta am aflat insa adevarul, asa crud cum este el :cry:
Initial am vrut sa-i omor cainii, mai ales ca stiu unde locuieste. Dupa mi-a trecut prin cap sa-i trag o batuta cu strigaturi lu miltzica. Acum e clar ca de-i mai vad caini pe strada fara el poate sa-si ia adio cel putin de la unu dintre ei, desi nu o sa-i omor. Pur si simplu o sa le schimb locatia, o sa-i duc la castrat si cateii o sa-i ajunga paznici la o ferma. Is curios cum o sa reactioneze el cand ii dispare animalul preferat

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 13 Sep 2008, 08:19

Ba nenorocitul dreaq.....il supara pisica si a pus caini pe ea.
mama lui de javra ordinara
nu-l pedepsi tu ca poate faci vreo greseala
urata treaba a facut :twisted:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 13 Sep 2008, 09:23

Dupa ce am aflat ce s-a intamplat cu Tractor, am mai auzit una alta despre militzica. A avut un caine mai batran pe care l-a omorat cu ajutorul celor doi caini pe care-i are acum :cry: Mi-a povestit vecinul lui cum scheuna cainele si a mers sa vada ce se intampla. Atunci l-a vazut pe ala cum intarata cainii sa-l muste pe ala batran S-a potolit doar dupa ce a intervenit vecinu-so, dar cainele a murit in urma ranilor:cry:
Deci omu are antecedente. Si acum cum vede un animal pe strada cum scoate cainii afara sa-l atace. Spre norocul lui inca nu i-am prins cainii afara cu el sau fara el. Dar cumva tot o sa-i fac eu ceva baietului.
E doar o problema de timp pana o sa atace cainii un om sau mai rau un copil, dar nu vreau sa astept pana atunci.

Scrie răspuns