sorry ca nu m-am exprimat mai exact. Postarea a fost asa in graba
No hai sa va spun povestea: am gasit in urma cu aprox 3 luni un pui de pisica negru in fata magazinului care mieuna de ti se rupea sufletul. Din mila i-am dat sa manance si a ajuns sa fie pisoiul nostru, iar in scurt timp ne-a cucerit inimile, mai ales ca era bun prieten cu perushii si cu Lisa (o catea Magyar Vizsla) care desi nu e a mea sta la noi in curte si e ca si a noastra.
Stand la casa toata curtea era a lui si inainte de disparitie si-a facut obiceiul sa iasa pe trotuar in fata casei de cate ori il chema o fetitza de vreo 3 ani sa se joace cu el.
Cand am ajuns intr-o seara de joi acasa, Tractor nu a aparut. Am cautat pisoiu cateva ore noaptea si nu l-am gasit. Cum in urmatoarele zile nu am mai vazut-o pe fetitza cu maica-sa in fata casei eram sigur ca pana la urma a cedat rugamintilor fetitzei si l-au luat acasa. Eram suparati mai ales ca nu stiam unde locuiesc cei cu fetitza sa merg sa vad daca l-au luat ei.
Militianul, proprietarul cainilor, de cate ori ii scoate pe strada ii intarata pe alti caini, pe caii care se plimba singuri pe strazi si pe pisoiul nostru care se juca pe trotuar in fata casei. Culmea e ca faza a fost vazuta de mai multe persoane dintre care unu singur a reactionat si a luat pisoiu de pe jos dupa ce militianu si-a chemat cainii la urletele celor care au privit, dar era aproape mort.
Saptamana trecuta am aflat insa adevarul, asa crud cum este el
Initial am vrut sa-i omor cainii, mai ales ca stiu unde locuieste. Dupa mi-a trecut prin cap sa-i trag o batuta cu strigaturi lu miltzica. Acum e clar ca de-i mai vad caini pe strada fara el poate sa-si ia adio cel putin de la unu dintre ei, desi nu o sa-i omor. Pur si simplu o sa le schimb locatia, o sa-i duc la castrat si cateii o sa-i ajunga paznici la o ferma. Is curios cum o sa reactioneze el cand ii dispare animalul preferat