Prea parea ziua buna ! :(

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

greere4
junior
junior

Mesaj de greere4 » 10 Apr 2008, 07:53

fario daca te alearga printre blocuri 5 6 caini (eu am fost muscat ) :twisted: :twisted: :twisted: fac pariu ca a 2 zi esti cu lada de bere in fatza blocului stai de vb cu nenea hingheru . nu sunt de acort cu ce frace tampitul ala in filmare dar macar o forma de control a populatiei de caini tre sa fie :evil: :evil: de la maidanezi poti sa te alegi cu cateva copci de toata frumusetea :wink: :wink: nu zic ca nu se poate si mai rau :evil:

Lauru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lauru » 10 Apr 2008, 08:44

@fario....
ca sa nu mai vorbim ca daca ai un copil muscat de fatza de o haita de maidanezi..cu vreo 36 de copci pe trup..cu 4 reconstructii ale oaselor fetzei...aplici instantaneu pentru un job de untermensch de ala....

dar recunosc eu ca ...aia din filmulet..sunt KEINMENSCH...
in ceea ce priveste propunerea aia cu sucit maini si bagat la H otel...si eu ma ofer sa o fac gratis!
\
si inca ceva.... nu le mai postati fratilor.... ca eu de cand am vazut primele 30 de secunde ..ca mai mult nu am rezistat...am doar vise erotice cu uzi inflacarat in mana ..tintind genunchi si glezne de KEINMENSCH

greere4
junior
junior

Mesaj de greere4 » 14 Apr 2008, 09:15

http://ziare.ro/1208120122-Constanta_Sf ... ul_nimanui salvati cainii lasati copii sa moara :evil: :evil: :x

Solithar
junior
junior

Mesaj de Solithar » 14 Apr 2008, 11:41

tincu ilie scrie:Asta e numai inceputul,"cei 7 ani de acasa,"un adevar ce nu-l regasim in prezent.Societatea va scoate pe banda bestii cu chip de "om". :!:
Sunt de acord cu tine, e doar inceputul ... (sau mai bine zis nu e inceputul, acesta s-a petrecut demult, doar ca mai este ENORM de mult pana se va termina ... :( )

Poate nu trebuia sa aduc faptul asta in atentia voastra ... dar am avut doua motive majore. Primul : trebuia sa impartasesc cuiva problema chiar in secunda aia, daca nu explodam ... (asta e motivul subiectiv). Al doilea : faptul ca dintre voi sunt unii care vor sa vada. Ceilalti afla prin mediere ... dar poate unii vor reusi sa ajute cumva, candva la ameliorarea situatiei (asta e motivul obiectiv). Educatia ? Uita-ti-va in jurul vostru la ce nivel se afla educatia civica ! La intregritatea psihica a respectivilor refuz sa ma refer. Stiti vorba aia : "Linistea baltii naste monstrii !"

O zi mai buna tuturor !

Lauru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lauru » 14 Apr 2008, 16:46

greere4 scrie:http://ziare.ro/1208120122-Constanta_Sf ... ul_nimanui salvati cainii lasati copii sa moara :evil: :evil: :x
eh..cum e fario?!?!

si nu sari la beregata, man, ca eu am 4 caini acasa....dar nu-i las pe strada!

greere4
junior
junior

Mesaj de greere4 » 15 Apr 2008, 13:28

si brusc nu mai iubeste nimeni cainii :lol: :evil: :evil: :evil:

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 15 Apr 2008, 13:59

nu este vorba de faptul ca iubesti cainii sau nu. si eu am un schnautzer urias pe care-l iubesc si care ma iubeste la nebunie. dar sa iubesti cainii intr-atat incat sa nu-ti pese ca un copil a fost ucis de niste maidanezi.... cine iubeste cainii sa si-i tina acasa. nu-mi aduc aminte ca maidanezii sa faca parte din fauna spontana (ca sa ma exprim asa) a Romaniei sau sa fie specie protejata, cu mai multe drepturi decat oamenii. desi iubesc animalele, daca un caine mi-ar ataca fetita l-as ucide fara comentarii, fara remuscari. sa vina acum aia de la "Vier Pfotten" sa le explice parintilor cum e cu protectia maidanezilor.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Scrie răspuns