orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
doc
- utilizator constant

Jexy scrie:cum poti frate sa fi atat de nenorocit sa filmezi asa ceva? macar ala e mic si prost si nu stie, dar prostii aia care rad ca niste ratati? mare e gradina Domnului......
fratilor o fi ala mic prost da sigur e psihopat,io oricit de mic am fost iubeam animalele nuas fi conceput sa fac asa ceva.
astia trebuie omoriti de mici,astia is definitia gunoaielor umane!
-
doc
- utilizator constant

pe vremuri aveam un doberman,ma plimbam cu el si i am prins pe niste idioti de astia cum bateu un catel vagabond intr un gang.
cre ca tota viata o sa fiu f fericit ca i am dat drumu la dobermanu meu.
ce sa fac ura si el idioti.
imi pare rau ca nu a prins decit 3 din 6.
-
levy
- junior

-
Foarte bine faci! eu regret ca am vizionat acele imagi

-
pestisorul de aur
- junior

de pestisorul de aur » 05 Apr 2008, 11:50
Asta e unul din motivele pentru care am renuntat la tv. Nu e ca si cum as trai intr-un glob de sticla mata, sunt foarte constienta ca peste tot in lume (si uneori cu precadere la noi) se petrec all sorts of atrocitati, mai precis omul comite o serie intreaga de atrocitati (ca nu s-ar petrece ele de unele singure), dar refuz sa mi se mai bage pe gat filme de genul celui cu acei......"oameni/ copii" care au omorit pisica aia intr-o scara de bloc, etc. NU de alta dar vreo cateva zile dupa ce am auzit/ vazut (si-acum cand imi amintesc parca aud bietul animal) filmul respectiv mi-a fost rau...Nu neaparat rau fizic...ci o stare de tristete, deprimare, amaraciune, resemnare...ca oricum nu aveai ce sa faci...chiar daca ulterior vezi doamne i-ar fi prins (lucru pe care nu l-am crezut nicio clipa, probabil au dat stirea respectiva fiindca s-a socat prea multa lume). Sunt multi nebuni/ sadici/ dezaxati printre noi...Faptul ca-i privesti mai mult (la tv sau pe net) nu influenteaza nimic.
Asa ca...n-am sa ma uit la film never ever. Iar pe ei...i-o pedepsi cineva candva, eu una cred cu tarie intr-un fel de teorie a echilibrului, in faptul ca tot ce faci, bun sau rau, se intoarce cumva la un moment dat. Si nu in "viata de dincolo", ci chiar aici, e doar o chestiune de timp.
Zi buna tuturor!
-
Rambo
- senior

-
Rambo
- senior

doc scrie:pe vremuri aveam un doberman,ma plimbam cu el si i am prins pe niste idioti de astia cum bateu un catel vagabond intr un gang.
cre ca tota viata o sa fiu f fericit ca i am dat drumu la dobermanu meu.
ce sa fac ura si el idioti.
imi pare rau ca nu a prins decit 3 din 6.
Foarte bine ai facut...si ce le-a facut dobermanul la cretinii aia?
-
Rambo
- senior

Ahh daca as fi fost eu acolo

Numa picioare in ficat si in coaste la toti pana nu se mai putea misca.Regret ca m-am uitat la imaginile alea.Astia ar trebui bagati intr-un tarc cu tigrii...ce mi-ar face placere sa ma uit cum is devorati de vii.
-
onesti
- veteran

Nici eu nu m-am uitat si n-am de gand sa ma uit la clipul ce a generat acest topic. Problema nu cred ca se pune :"cum ar trebui pedepsitzi copiii respectivi" ci " ce face familia, scoala, biserica, societatea civila in general pentru a creste / educa niste copii / oameni intr-un spirit normal de respect pt oameni, animale, etc..."
http://www.wspa.ca/
-
alexc
- utilizator constant

Nici nu găsesc cuvinte ca să îi descriu pe indivizii ăştia. Am rămas pur şi simplu şocat. Mă intreb ce aş face dacă aş fi pus în faţa unui asemenea fapt, dar cred ca aş da în ei până nu s-ar mai mişca. Altceva nu merită... Doamne, ce a ajuns lumea asta?