Prea parea ziua buna ! :(
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Eu sunt mai radical decat voi. L-as prinde pe acel copil si pe retarzii care rad si i-as folosi ca momeala vie la pescuitul de rechin albastru si rechin tigru. Cu ce bucurie as privi cum se apropie fiara din apa de fiarele astea bipede. Cand s-ar inrosi apa in jurul barcii as canta ceva de chef si voie buna! Iar scheletele "decopertate" le as trimite familiei, alaturi de inregistrarea asta unde chinuiau cainele!
Doar o nalamurire am - sa ii infig in ancora prin picior ori bratz sau doar sa ii leg cu sfoara de carligul triplu? Oare rechinul cum prefera?
Doar o nalamurire am - sa ii infig in ancora prin picior ori bratz sau doar sa ii leg cu sfoara de carligul triplu? Oare rechinul cum prefera?
- Matei Claudiu
- veteran
si eu regret ca am privit asa cevapestisorul de aur scrie:da, deci eu nici nu ma voi uita la link, dupa comentariile citite..!!

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
-
- veteran
Am o idee! Una "brillant" as usual! Asa cum prietenii pescari au decis sa puna mana de la mana bani ca sa populeze o apa, hai sa strangem si noi cate 10 lei, adunam un fond si apoi cautam un detectiv privat care in 2-3 luni il va gasi pe copilul din imagine si odata prins el (si pus la torturi cam ca arabii aia luuati de americani la Guantanamo si Abu Ghraib) ii va turna si pe cei ce radeau. Dupa asta angajam un basarabean cu foamea in gat si contra vreo 1000 euro ii baga in spital pe totii. Sau macar le suceste mainile pana vad si ei ce a simtit cainele ala...ce ziceti, va bagati? 

o fac eu GRATIS,numai sa il(ii) gasiti pe nemerniciFario_nebunu scrie:... Dupa asta angajam un basarabean cu foamea in gat si contra vreo 1000 euro ii baga in spital pe totii. Sau macar le suceste mainile pana vad si ei ce a simtit cainele ala...ce ziceti, va bagati?

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Am trecut ieri prin oraş şi la un moment dat văd un câine pe jos, tremurând. Prima dată am crezut ca l-a otrăvit cineva, dar apoi am văzut ca avea înfiptă în spate o săgeată cu tranchilizant. Apoi am văzut un grup de ţigani angajaţi de la DSP ca fugăreau câinii şi îi tranchilizau. Toată treaba era organizată din câte am observat pentru că era si poliţia prin zonă. Dar mă intreb ce la fac? Unde îi duc?
ce crezi ca le fac?
eu ma-ntreb daca ceea ce "le fac" se face manual (romaneste) sau au ceva automatizat...

eu ma-ntreb daca ceea ce "le fac" se face manual (romaneste) sau au ceva automatizat...

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
Din pacate ii eutanasiaza....e un eufemism, de fapt se zice ca ii omoara cu batele sau cu otrava! Eu te rog daca mai vezi masini de hingheri si nu e politia in preajma, sa faci ca mine. Ia niste pietre de pe jos si spoarge-le parbrizul, pune-i pe fuga, daca vin la tine cheama tot blocul si tavaliti-i putin pe jos! Rog moderatorii sa nu ma ia cu texte gen "hingherul e angajat la stat si isi face meseria, e si el util, e in exercitiul functiei" etc. Nu e asa, hingherul este, ca sa il parafrazez pe Nietzsche, un "subom" (Untermensch), de aceea nu are dreptul la mila! Parerea mea...