Povestirile lui Vijelie

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis

Ar trebui sa mai scrie Vijelie ?

Chestionarul s-a închis pe data de 27 Mai 2007, 14:17

Da , de abia astept o noua povestire
60
81%
Nu , sunt nasoale si ma enerveaza
14
19%

Voturi totale: 74

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 17 Iun 2008, 07:10

Fario_nebunu scrie:Serios? Pai in cazul asta de ce nu ne angajezi sa te distram permanent? Contra a cca 200 euro pe zi stam 8 ore cu tine si te inveselim, mai Ady! :lol: Daca vrei, ne poti lua si pe balta sa te facem sa razi continuu! :lol:

si daca este cuminte in banii astia il aducem si pe Serbanel HAHAHAHA :lol: :twisted: :wink:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 17 Iun 2008, 09:28

numai daca-l aduceti si pe Gerula si faceti toti 3( :twisted: )+1 o sceneta :lol: :lol: :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 17 Iun 2008, 19:31

Eu zic ca ar trebui sa mai scrie Viji in continare, dar cu o conditie!! Sa isi faca rost de un stilist vestimentar. Cum dreaq merge o Daiwa SS Tournament, cu tenishii chinezesti din piata de la Obor?!?!?!?!!?!?

:twisted:

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 17 Iun 2008, 20:25

De ce nu -ti plac tenisii?Ce,daca ai Logan nu se merita sa-ti iei GPS,trebuie neaparat mertan?Si in Operatiunea Monstrul Caragiu era cel mai prost imbracat si avea "cele mai tari scule din tara".De mine face misto un prieten pescar ca desi am scule tari, ma duc la peste cu twisterele in plasa de Metro.Poate au o conotatie nostalgica, poate in liceu era fan AC/DC.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Iun 2008, 08:04

subscriu la opinia dlui Razvan.... de prea multe ori judecam si suntem judecati dupa niste amanunte lipsite de importanta.....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 18 Iun 2008, 10:47

razvan cristescu scrie:De ce nu -ti plac tenisii?Ce,daca ai Logan nu se merita sa-ti iei GPS,trebuie neaparat mertan?Si in Operatiunea Monstrul Caragiu era cel mai prost imbracat si avea "cele mai tari scule din tara".De mine face misto un prieten pescar ca desi am scule tari, ma duc la peste cu twisterele in plasa de Metro.Poate au o conotatie nostalgica, poate in liceu era fan AC/DC.

merci.... chiar eram fan AC/DC hahahahahaha :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 18 Iun 2008, 11:09

hunting_xxx scrie:Eu zic ca ar trebui sa mai scrie Viji in continare, dar cu o conditie!! Sa isi faca rost de un stilist vestimentar. Cum dreaq merge o Daiwa SS Tournament, cu tenishii chinezesti din piata de la Obor?!?!?!?!!?!?

:twisted:
pai a facut economii la imbracaminte sa-si poata lua o Daiwa SS Tournament :wink:
Ce conteaza imbracamintea? La pescuit nu facem parada modei :roll: Daca el se simte bine cu tenisi e ok.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 18 Iun 2008, 11:15

hai sa vedem cum ar iesi daca as face o proportie de valoare a sculelor asa cum se gandeste prietenul nostru la haine. Deci cu o lanseta Destroy si o mulineta Daiwa SS care m-au costat 150 $ am luat un pastrav de 8 kile +- ..... daca as fi avut o lanseta de 7-800 E si o mulineta tot asa pe la 700-900 E ce pastrav as fi prins? de? 30-40-50 kilograme? HAHAHAHAHAHAHA :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
fir intins !

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 18 Iun 2008, 11:31

poate, dar atunci ar fi trebuit sa ai cizme din piele de crocodil :roll: , costum armani si peste o haina de piele de la prada :wink:
Sau sa te imbraci la botezatu. linia de imbracaminte pt pescuit :twisted:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 18 Iun 2008, 11:34

luci_t scrie:poate, dar atunci ar fi trebuit sa ai cizme din piele de crocodil :roll: , costum armani si peste o haina de piele de la prada :wink:
Sau sa te imbraci la botezatu. linia de imbracaminte pt pescuit :twisted:
si atunci sa vezi obleti de 10kile HAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol:

Închis