Povestirile lui Vijelie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- iulian_bud
- utilizator constant
-
- veteran
Vijelie, tin sa te felicit din inima intai pentru ca te-ai ales primar (al pescarilor pusi pe shotii) si in al doilea rand pentru ca ai curajul, dom'le, sa spui clqar si raspicat ca prinzi pastravi (si) la momeli naturale! Tu, cu mine si cu Gerula, restul "este" ipocriti sau puristi leninisti! Mai vrem povestiti de-ale tale! Oricat de rocambolesti si dadaiste! 

- vijelie
- veteran
noi ... eu,tu, serbanel...poate ... dar cu gerula nu ma asociez la nici o combinatie.... in rest la sac cu ei hahahahahaFario_nebunu scrie:Vijelie, tin sa te felicit din inima intai pentru ca te-ai ales primar (al pescarilor pusi pe shotii) si in al doilea rand pentru ca ai curajul, dom'le, sa spui clqar si raspicat ca prinzi pastravi (si) la momeli naturale! Tu, cu mine si cu Gerula, restul "este" ipocriti sau puristi leninisti! Mai vrem povestiti de-ale tale! Oricat de rocambolesti si dadaiste!

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
- veteran
OK, atunci fara Gerula ca oricum e enervant!
Vijelie, am citit in revista A la P povestirea ta cu pastravul gigant prins in lac de munte la lingurita de 3,5 cm. De curiozitate, ce lac era? Cumva Vidra-Lotru sau Bradisor, ori Vidraru, Bicaz etc.? Daca nu poti spune in public poti da un mp, ti-as fi recunoscator. Eu am vazut pe Vidraru pastrav de lac de 8 kg dar fusese...prins in plasa de un angajat la centralei electrice!
Vijelie, am citit in revista A la P povestirea ta cu pastravul gigant prins in lac de munte la lingurita de 3,5 cm. De curiozitate, ce lac era? Cumva Vidra-Lotru sau Bradisor, ori Vidraru, Bicaz etc.? Daca nu poti spune in public poti da un mp, ti-as fi recunoscator. Eu am vazut pe Vidraru pastrav de lac de 8 kg dar fusese...prins in plasa de un angajat la centralei electrice!
Pescar de pescar Vijelie,cred ca incep sa o iau pe urmele lui in unele privinte,prietenii stiu care!!!Oricum am avut ocazia sa te cunosc la targ si pot sa spun ca esti intr-adevar un mare pescar la fel si colegii tai de munca
,chiar daca se spun despre tine multe porcarii si chiar daca o fii asa e o arta si lumea e invidioasa!!!Mai baga niste povestiri ca e labareala pe forum,nu vezi

-
- veteran
- johnnybravo
- Moderator