Povestirile lui Vijelie

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis

Ar trebui sa mai scrie Vijelie ?

Chestionarul s-a închis pe data de 27 Mai 2007, 14:17

Da , de abia astept o noua povestire
60
81%
Nu , sunt nasoale si ma enerveaza
14
19%

Voturi totale: 74

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 14 Iun 2008, 15:44

Vijelie felicitari pt captura si articol,nu ne poti pune filmul cu pastravul,in aticol scria ca varul tau a filmat tot si pozele
C***t in traista!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 16 Iun 2008, 13:48

Vijelie, tin sa te felicit din inima intai pentru ca te-ai ales primar (al pescarilor pusi pe shotii) si in al doilea rand pentru ca ai curajul, dom'le, sa spui clqar si raspicat ca prinzi pastravi (si) la momeli naturale! Tu, cu mine si cu Gerula, restul "este" ipocriti sau puristi leninisti! Mai vrem povestiti de-ale tale! Oricat de rocambolesti si dadaiste! :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 16 Iun 2008, 14:12

Fario_nebunu scrie:Vijelie, tin sa te felicit din inima intai pentru ca te-ai ales primar (al pescarilor pusi pe shotii) si in al doilea rand pentru ca ai curajul, dom'le, sa spui clqar si raspicat ca prinzi pastravi (si) la momeli naturale! Tu, cu mine si cu Gerula, restul "este" ipocriti sau puristi leninisti! Mai vrem povestiti de-ale tale! Oricat de rocambolesti si dadaiste! :lol:
noi ... eu,tu, serbanel...poate ... dar cu gerula nu ma asociez la nici o combinatie.... in rest la sac cu ei hahahahaha :lol: :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Iun 2008, 14:18

:lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 16 Iun 2008, 19:19

OK, atunci fara Gerula ca oricum e enervant!
Vijelie, am citit in revista A la P povestirea ta cu pastravul gigant prins in lac de munte la lingurita de 3,5 cm. De curiozitate, ce lac era? Cumva Vidra-Lotru sau Bradisor, ori Vidraru, Bicaz etc.? Daca nu poti spune in public poti da un mp, ti-as fi recunoscator. Eu am vazut pe Vidraru pastrav de lac de 8 kg dar fusese...prins in plasa de un angajat la centralei electrice!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 16 Iun 2008, 21:14

Pescar de pescar Vijelie,cred ca incep sa o iau pe urmele lui in unele privinte,prietenii stiu care!!!Oricum am avut ocazia sa te cunosc la targ si pot sa spun ca esti intr-adevar un mare pescar la fel si colegii tai de munca :respekt: ,chiar daca se spun despre tine multe porcarii si chiar daca o fii asa e o arta si lumea e invidioasa!!!Mai baga niste povestiri ca e labareala pe forum,nu vezi :lol: :lol: :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 16 Iun 2008, 21:18

poate in viitorul apropiat... am multa treaba si deja scriu minim doua articole/luna pt doua publicatii :wink:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Iun 2008, 21:35

mie imi place la nebunie dialogul dintre fario si vijelie :twisted:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 16 Iun 2008, 21:41

Serios? Pai in cazul asta de ce nu ne angajezi sa te distram permanent? Contra a cca 200 euro pe zi stam 8 ore cu tine si te inveselim, mai Ady! :lol: Daca vrei, ne poti lua si pe balta sa te facem sa razi continuu! :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 16 Iun 2008, 21:44

:lol: :lol: :lol:

Închis