Povestirile lui Vijelie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- vijelie
- veteran
razvan cristescu scrie:Foarte frumos articolul din AVP.Nu mai vorbesc de captura.Totusi,cred ca au ramas putine ape care tin populatii satisfacatoare de pastrav pt. pasionatii de pescuit la artificiale.Sunt curios cat a avut pastravul,eu il estimez la 7-7,5 kg.Ce parere aveti?
esti pe aproape

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
- Torescu Octavian
- senior
- Torescu Octavian
- senior
- vijelie
- veteran
luci_t scrie:macar mai pune cate o poveste si poze pe mail![]()
si daca sunt povesti pot sa aiba chiar si ceva neadevarat in ele. Ca deh de aia se numesc povesti si nu jurnal
am avut grija ca in fiecare poveste daca cititorul este atent, sa gaseasca un bob de tehnica...

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
cum am inceput eu pescuitul cu naluci?
ce am citit pe forum am incercat sa pun in practica la iesirile pe apa si incet incet au aparut si rezultatele. Nu mari, nu multe, dar pt timpul liber pe care-l mai am is multumit
am invatat din postarile colegilor de pe forum, din povestile tale si ale altora. Pe unde pescuiesc eu sunt cam singurul tzacanit care pescuieste cu tinichele si gume, dar nu ma plang
trusa mea de pescuit creste incet si sigur cu fiecare vizita la un mag de pescuit
asa ca eu trebe sa va multumesc tuturor de pe forum
ce am citit pe forum am incercat sa pun in practica la iesirile pe apa si incet incet au aparut si rezultatele. Nu mari, nu multe, dar pt timpul liber pe care-l mai am is multumit

am invatat din postarile colegilor de pe forum, din povestile tale si ale altora. Pe unde pescuiesc eu sunt cam singurul tzacanit care pescuieste cu tinichele si gume, dar nu ma plang

trusa mea de pescuit creste incet si sigur cu fiecare vizita la un mag de pescuit

asa ca eu trebe sa va multumesc tuturor de pe forum