nu am luat "foc"
era expunerea unei pareri
dragos ma cunoaste si sunt convins ca a luat postarea mea DOAR ca pe o alta postare si atat
nu incerc sa conving pe nimeni de nimic si in rest vb discutii
fir intins si spaima mare

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ma bucur ca este o discutzie pashnica pana la urma.ovidiu14 scrie:vijelie
nu am luat "foc"
era expunerea unei pareri
dragos ma cunoaste si sunt convins ca a luat postarea mea DOAR ca pe o alta postare si atat
nu incerc sa conving pe nimeni de nimic si in rest vb discutii
fir intins si spaima mareprietene
Imi pare rau daca ai reusit sa vezi ce este in mintea pescarilor la rapitori numai din acest subiect , despre "crapisti" , banuies ca este concluzia ta dupa urmarirea acestuia, unde dealtfel eu am observat pareri pro si contra sustinute de aceiasi pescari pe care ii cunosc si care pescuiesc atat la pasnic cat si la rapitor.valpangica scrie:@rapitor
Sincer si fara patima iti garantez ca ai vazut crapul numai la METRO , in acavariu . Cit despre a spune de niste crapi de Dunare ca sunt ciortani la 8-12 kg - asta inseamna teribilism . Esti exemplul clar ca nu exista padure fara uscaturi !!
Nici nu are sens sa mai continui aceasta discutie - pentru ca este clar ca in mintea "rapitorilor" suntem priviti ca niste maimutoi gregari , cu burtile pline de mici si capul vijiind de manele . Pacat ca aveti niste exponenti grozavi precum Sorin Dragoi , Malin Musetescu , Andrei Zabet , etc care nu va merita .
Gyorg scrie:Imi pare rau daca ai reusit sa vezi ce este in mintea pescarilor la rapitori numai din acest subiect , despre "crapisti" , banuies ca este concluzia ta dupa urmarirea acestuia, unde dealtfel eu am observat pareri pro si contra sustinute de aceiasi pescari pe care ii cunosc si care pescuiesc atat la pasnic cat si la rapitor.valpangica scrie:@rapitor
Sincer si fara patima iti garantez ca ai vazut crapul numai la METRO , in acavariu . Cit despre a spune de niste crapi de Dunare ca sunt ciortani la 8-12 kg - asta inseamna teribilism . Esti exemplul clar ca nu exista padure fara uscaturi !!
Nici nu are sens sa mai continui aceasta discutie - pentru ca este clar ca in mintea "rapitorilor" suntem priviti ca niste maimutoi gregari , cu burtile pline de mici si capul vijiind de manele . Pacat ca aveti niste exponenti grozavi precum Sorin Dragoi , Malin Musetescu , Andrei Zabet , etc care nu va merita .
Cred, dupa mai multe discutii cu fiecare , ca marea majoritate dintre noi suntem adeptii pescuitului mobil la orice tip de pescuit iar unii dintre acestia sunt si vanatori dar prefera , deasemenea , mobilitate in fiecare iesire astfel incat sunt sigur ca cei care sunt si vanatori nu sunt adeptii vanatorii organizate (la scaunele).
Diferenta de atitudine , fata de a ta, o gasesti la cei mai putini dispusi sa astepte intr-un singur loc orice tip de peste , nu numai crapul.
Referitor la exemplul tau de pescari grozavi , aici cred ca ai dat-o in bara . In primul rand cred ca faci o confuzie intre scriitori sau cei care scriu articole intr-o publicatie si un pescar amator. Nu are rost sa-mi exprim confuzia pe care cred ca o faci (eventual pe privat daca doresti neaparat).
In al doilea rand am vazut ca esti partinitor cu colegii tai ziaristi si asta o scriu exemplul pe care l-ai dat si dupa ce am citit postul tau cu privire la emisunea lui Tibanu.
Concluzia mea este ca deopotriva suntem pescari iar niciunul nu suntem unul mai pescar decat altul , decat in atitudinea noastra fata de pasiunea noastra , pescuitul oricum ar fi acesta .