Dane ma uimesti cu acta ardoare incerci sa-mi explici "gargara craparilor" ...

Tu pescuiesti la inspiratie ...

Eu nu ... eu gandesc si hotararea care o iau vizavi de o rotativa ...lingura sau vobler ... culoare, plutitor/scufundator .... muste ... este o intreaga stiinta ...

Eu am prins crap si la acrlige de 22 ... subtiri ca firul de par
Dar am prins crap si cu un bat ordinar din bambus ... cu pluta butucanoasa si o mamaliga simpla farmantata.
Dane ... tu citesti mult si chiar crezi ca ce aia scriu acolo este asa cum spun?! Parerea mea? ... este doar "gargara" ... marketing pentru produse noi. "Porcul" apelor romanesti nu este un peste atat de sensibil si "nobil" dupa cum unii vor sa-l faca ...

Crapul este atat de "nesimtit" incat trece pe langa amncare si nu o simte sau nu o vede dac nu este sub nas. Se ingrasa ca un porc ... si devine insensibil.
La-i vazut pe Rex Hunt ... prinzandu-i la o "musca" ... niste fire de lana cu franjuri? ...
Astea sunt parerei personale. Dar tot nu m-ai lamurit cu chestia cu "sportul" ... in ce consta sportul in a-ti cumpara scule? Sau o fi atunci cand stai si farmanti boilersi si stai langa cratita fierbandu-i ...

Atata timp cand il pacalesti cu ceva care miroase ca hrana si este mai mult sau mai putin naturala ... nu cred ca se poate numi sportiv. Nu este fair play...

Nu ...mi s-a intamplat sa ma bucur de asteptare ... dar pe drumul pana la muscatura ... DA ... si consider ca ceea ce fac pe "drum" este intradevar esenta pescuitului sportiv.

Dar crede-ma ca este o mare diferenta intre "drumul" meu si al celui ce sta intins la soare in spatele a 6 lansete in evantai .. cateva zile la rand fara nici macar o singura prezentare ...

Ti-am spus cunosc "crapari" iscusiti care s-au luat de muscarit ... dar nu stiu un singur muscar care sa facut "crapar". ...

Oare de ce Dane???????