POEZII-Pescaresti(cine se baga?)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pentru cei fara de credinta, pt. cei care nu vad, pt. cei care chicotesc si de fapt nu isi dau seama cat de tare vorbesc, caci unii ar putea auzi chiar daca nu ar avea urechi.
Cum ? Voi nu vedeti ?
Cata durere-n jur si cata suferinta
Si nu vedeti caci chiar nimic nu mai ramane,
Decat sa crezi. CREDINTA
"IF" de Kipling daca ai citit
Si-n seama tu l-ai luat
Pe acest Pamant, sa stii
Esti om cu adevarat
Nemuritor insa, de crezi ca esti
Si materialul tie-ti place
Rege-ntr-adevar vei fi
Insa doar intr-o poveste.
Cum ? Voi nu vedeti ?
Cata durere-n jur si cata suferinta
Si nu vedeti caci chiar nimic nu mai ramane,
Decat sa crezi. CREDINTA
"IF" de Kipling daca ai citit
Si-n seama tu l-ai luat
Pe acest Pamant, sa stii
Esti om cu adevarat
Nemuritor insa, de crezi ca esti
Si materialul tie-ti place
Rege-ntr-adevar vei fi
Insa doar intr-o poveste.
Ultima oară modificat 02 Feb 2005, 15:41 de către ovidius, modificat 1 dată în total.
Nu. Fac aluzie la asta:
(inspirat de "IF" de Rudyard Kipling)
De poti zambi, in zile reci si intunecate, caldura aducand in jurul tau. De poti sa fii tu insuti in fiecare zi si nu la Bal Mascat sa crezi ca esti. Lin, frumos, tu o sa treci prin viata, va fi chiar mai frumos decat in povesti. De poti sa razi din suflet, ca te bucura, nu, cum fac unii in batjocura. De poti sa-ti ajuti semenul la orice pas fara a te gandi - acum mie ce mi-a mai ramas ? Bogat vei fi intotdeauna, mai mult decat imparatii din povesti. De poti patrunde in suflet amarat, sa simti ce simte el, si sa-i aduci o raza de lumina, rau nu va fi de fel. De poti, atunci cand toti te cred nebun, sa rabzi, jignirile-ti aduse, far a te-mpotrivi, cu zambetul pe buze, tu te vei retrage, si-n gand o rugaciune vei rosti.
(inspirat de "IF" de Rudyard Kipling)
De poti zambi, in zile reci si intunecate, caldura aducand in jurul tau. De poti sa fii tu insuti in fiecare zi si nu la Bal Mascat sa crezi ca esti. Lin, frumos, tu o sa treci prin viata, va fi chiar mai frumos decat in povesti. De poti sa razi din suflet, ca te bucura, nu, cum fac unii in batjocura. De poti sa-ti ajuti semenul la orice pas fara a te gandi - acum mie ce mi-a mai ramas ? Bogat vei fi intotdeauna, mai mult decat imparatii din povesti. De poti patrunde in suflet amarat, sa simti ce simte el, si sa-i aduci o raza de lumina, rau nu va fi de fel. De poti, atunci cand toti te cred nebun, sa rabzi, jignirile-ti aduse, far a te-mpotrivi, cu zambetul pe buze, tu te vei retrage, si-n gand o rugaciune vei rosti.
Ultima oară modificat 02 Feb 2005, 15:39 de către ovidius, modificat 1 dată în total.