POEZII-Pescaresti(cine se baga?)

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 28 Ian 2005, 10:16

Sorin scrie:se zvoneste ca ar fi aranjate aceste farse ...... :oops:
De multe ori m-am gandit la asta... Unele farse sunt prea.... nu stiu cum sa spun, cuvinte pe care le stie oricine, banale... mai ales cand e vorba de sex...
Daca spun de vibrator si unei femei de 80 de ani, stie si aceea si te spurca :)

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 28 Ian 2005, 11:19

Baieti, daca nu place poeziile-pescaresti, io sterg pe ele. :D Sau mai bine las la latitudinea lui danr. :wink: Oricum nu le tin minte. Ele vin spontan datorita muzei si eventual la cerere. :D Iar daca e prea slabe, putem trece pe cuvinte mai pompoase dar cred ca nu e cazul pt. ca trebuie sa priceapa si taranu si orasanu. :wink:
Plus ca io nu sunt Miron Cozma (nu cer nimic - bani) :D Poate bag una in engleza dar trebuie sa ma gandesc la asta ca sa rimeze oarice iar de scris si vorbit, io nu mai ... de vreo 15 ani.
Japoneza ce mai stiu putin (sa numar): Ici, ni, san, si sau ci, go, roku, sisi, hasi, cu, giu, giu-ici,........... :( (daca nu scris bine) :wink:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 28 Ian 2005, 12:52

:idea:
Ultima oară modificat 01 Feb 2005, 15:34 de către ovidius, modificat de 2 ori în total.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Ian 2005, 14:37

Stai sa iau DEX-ul ca sa pot sa-mi dau cu parerea... :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Ian 2005, 14:39

adilucu a scris:
"si totusi, ce am facut asa grav?"

...nimic, glumeam si io. :(

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 28 Ian 2005, 16:14

Tata, tataaaaa(Adelin), ma auzi ? Vezi ca bunicul(Costica) majignit :cry:
Azis ca io am scris poezii de clasa V-a si io sunt in a IV-aaaaaaaaa :cry:
Dar nu am copiat la olimpiada insa el nu ma crede :cry:
Ti-am spus de la inceput sa nu fac pe actorul si tu ai zis ca astia ajung la Hollywood si au masini din alea adevarate. Vreauuuuuuuu masinaaa :cry:
Stiu ca asta a fost si dorinta mea inca de la gradinita dar mi-a zis unul ca trebuie sa ma pun in pielea personagiului si io atunci nu am inteles Cum sa ma pun in pielea lu ala ? Nu pricepeam. Pai pielea mia e a mia si pielea lu ala e a lu ala. Io nu pricepe. :cry: :cry: :cry:
Daca mai ma supara imi iau jucariile (poeziile) si plec acasa, sa stiiii. :cry:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 31 Ian 2005, 12:17

Cand sus esti, dus esti. Cand dus esti, la pescuit esti. Cand pescuiesti, fericit esti. Cand fericit esti, deodata nu mai prinzi peste. :D

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 31 Ian 2005, 14:39

Cum m-am apucat de spinning

Sunt in Delta. Nebunie. O liniste desavarsita. Imi instalez lansetele. Calm, ma asez pe scaunel. Privesc. Ma contopesc cu natura. Astept.....astept.
Privesc apusul. O splendoare. Adorm. Ma trezesc. Privesc rasaritul. Frumos. Superb. Astept.......astept. Trill de pasarele (nu drill inca). Un fosnet de frunze. Superb. Astept.........astept. Privesc spre bete. O bambina in apa. Pun mana pe bat. Contra. Mulinez. Nu simt mare lucru, dar e ceva. E sigur. Caut odivamo. Nu-l zaresc. Ma agit. Caut din nou. Il vad. Ma aplec. Mi se rup pantalonii in .....Nu e nimic imi zic eu. Andrenalina maxima. Apuc odivamo cu mana dreapta si ... surpriza. Un bocanc. Arunc odivamo suparat. Lansez din nou. Calm ma sez pe scaunel. Privesc in.........gol. Imi amintesc ca mi-am rupt pantalonii. Incerc sa-i dau jos. Ajung la glezne...BUM, cojac la bara.Ma agit. Apuc lanseta. Contra. Mulinez. Acum e al meu. Il simt. Andrenalina. Mulinez. O ia in dreapta. Nu, nu taticule unde vrei tu. Unde vreau eu. Asa, asa, vinoo. Il aduc spre mal. Caut odivamo. Il vad la 2-3 m, unde il aruncasem. Incep sa topai. Ma aplec. Vrrrrrrrrrrrrrrrrrr........pleosc.S-a dus. Simt cum imi urca sangele in bila. Imi spun: Fii calm, calm. Ma calmez. Imi fac montura din nou.Arunc. Pun batul pe cracane. Pun kojacul. Ma asez. Calm. Privesc. Frumos. Superb. Apune soarele.Adorm. Contre peste contre. Cad pe spate. Ma lovesc la bila. Ma frec la bila.Ma trezesc in toiul noptii. Caut lanterna. Lumina spre bete. Numar:1,2,3,.... Ma frec la ochi. Numar din nou:1,2,3,...... Unde eeeeee ? Lipseste un bat. Simt cum imi bate inima, sa-mi sparga pieptul. Caut inebunit. Zaresc batul in stuf. Ma bag in apa. Ma apropii de bat. Dau sa pun mana pe el.............Fsssssssssssss...................privesc cum pleaca batul. S-a dus si asta. Ma aflu din nou pe mal.Ma schimb de haine. Rasare soarele. Frumos. Superb. Parca sunt intr-un vis.Calm. Ma asez pe scaunel. Privesc. Zaresc doua rate.Ma las purtat de ganduri. Imi amintesc de film "Operatiunea Monstrul". Zambesc. Incep sa rad, dar nu e rasul meu. Calm, scot carnetelul de notite. Scriu. Apasat cu litere de tipar.
JUR. DE MAINE MA APUC DE SPINNING. :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Ian 2005, 15:19

Te-ai gandit ca ai putea sa scri scenariu la Operatiunea Monstru partea a doua?...cred ca ar fi un succes! :lol:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 31 Ian 2005, 16:13

Imi dai voie sa te bag si pe tine in schema ? Tu -New Marin Moraru, Calone - New Toma Caragiu, Ovidiu- New Octavian Cotescu. Cred ca as mai baga la roluri: Piticu, Costica, Electricianu (pacat ca a sters-o), mai vad io. :D :wink: Pe cine bagam in rolul Tipei cu muzica ? Vreo idee ? :wink:

Scrie răspuns