PiisMecherii la Bucale !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Mugurstefan
veteran
veteran

PiisMecherii la Bucale !

Mesaj de Mugurstefan » 03 Apr 2008, 10:22

Eu am o singura nedumerire cu privire la acesti autiintitulati PiisMecheri ( peacemekers pe engleza cred ), :
De ce pe unde se duc sunt insotiti de atatea blindate ,veste antiglont,elicoptere si muschi ???
de ce daca ai fereastra catre soseaua pe unde trec ei, esti atentionat cu cateva zile inainte sa nu te arati in cadrul geamului ?
Mie-mi place NATO , ca'cand eram mic imi placeau si visam sa am tancuri si avioane ca-n filmele americane,dar acum parca s-a dus vraja.
Intreb si eu asa, ca-s cam nedumerit. :oops:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Michael
Moderator
Moderator

Re: PiisMecherii la Bucale !

Mesaj de Michael » 03 Apr 2008, 10:28

Mugurstefan scrie: de ce daca ai fereastra catre soseaua pe unde trec ei, esti atentionat cu cateva zile inainte sa nu te arati in cadrul geamului ?
varianta 1-pentru a nu fi confundat cu un sniper :lol:
varianta 2-pentru a se putea lauda dupa ca au trecut pe nevazute :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Apr 2008, 10:31

Io unul n-as trage intr-unul care imi aduce pacea.
daaa e bine de stiut... ca ma jucam cand eram mic si de-a sniperul... cine stie... o fi cum zici. :)
Da tot nu-s pe deplin lamurit. :?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

georges
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georges » 03 Apr 2008, 10:33

Pai poate esti vreun sinucigas si le torni vreo bomba in chiloti. Pe mine ma enerveza privirile si atitudinea unora din ei. In loc sa fie cat mai discreti sunt de-a dreptul nesimtiti cate unii.
Treceam acum 2 zile podul peste Dambovita (cel pietonal) si survola zona un elicopter; cat am traversat podul a planat deasupra mea sa nu care cumva sa cad in apa eu sau laptoptul din rucsacul de pe spate :)) Le-am facut cu ochiu :))
Baietii din barca de sub podul de la Natiunile Unite se benoclau cu aparatura din dotare la mine , cand eram tot pe pod, ieri dimineata :))
Ca sa nu mai zic ca lucrez exact langa CEC si am incercat o groaza de strazi pana am gasit una pe care sa ma lase sa trec. Si in cladire surpriza : SPP-istii si control anti tero :)). Ditamai coada la intrare din cauza lor.
Iar dupa ce am intrat de la birou se vede asa bine cladirea CEC-ului,doar 10 metri distanta :)) Am lasat draperiile netrase :))
Mi s-a luat din prima zi de Nato si de Base si de Tufish samd. Sa isi faca treaba dar sa nu ne afecteze pe noi ca devine deranjant.
Daca vor siguranta sa faca summituri pe submarine.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 03 Apr 2008, 10:37

eu m-am intrebat daca exista lege care sa iti interzica sa treci printr-o coloana oficiala sau sa iti interzica sa te afisezi la geam pe proprietatea personala....mi se par abuzuri.

@avocatii, ce zice legea?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Apr 2008, 10:39

probabil ca legea spune ca ei (coloana oficiala) orice ar face este legal :lol:
pana la urma ei fac legile,daca e pentru ei,peste noapte apare lege noua.

georges
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georges » 03 Apr 2008, 10:43

Pai cum sa treci prin coloana oficiala. Nici la o salvare cu o urgenta, cu un caz de viata si pe moarte nu ar trece. Doar un vrei sa opreasca coloana sau sa incetineasca, cat timp trece ambulanta, ca sa aiba ocazia vreun copil de Al Qaida sa il chitaie pe Tufish :) Si in plus ei eu treburi importante de facut fata de restul lumii : sa discute, sa tina conferinte, sa faca dineuri si chestii mondene.

Bodnar
junior
junior

Mesaj de Bodnar » 03 Apr 2008, 11:34

Daca v-ati intrebat de ce toate astea va raspund eu: Ca sa arate romanasii cata siguranta, coordonare, intelegere, frumusete(doar pe canalul principal) exista in tara asta. Sa nu zica nenea Push ca iar a-ti comis-o :shock: :shock: :shock:
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Apr 2008, 11:42

oricum au comis-o cu presa si se stie ca presa te poate murdari/curata.
i-a tinut toata ziua flamanzi+ ca au urmarit discursul pe mute.
mai sunt cainii care se harjoneau prin fata hotelului unde era cazat tufish

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Apr 2008, 11:55

mahh, voi nu ati inteles nedumerirea mea.
Pai Tufish, cu Bleeer la fel ca si Tufish SR sunt an de an nominalizati pentru premiul Nobel pentru pace.
Si ieri ma uitam si eu pe la stiri ce vaz??
PiisMecherii aparati de parca fiecare cetatean e clona lui Bin Laden.
Acu pricepuratzi de unde pleaca nedumerirea mea?
Pai daca tu asiguri pacea prijn lume de ce ...?
Mugur Dixit !

Scrie răspuns