orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Mugurstefan
- veteran

doc scrie:ba fratilor,nu va mai plangeti pt 2 zile de nato vedeti putin si avantajele,acu 20 de ani era asa in fiecare zi!amintitiva ce prietenosi erau militieni si securisti de atunci.
hai ca-mi place logica ta, si m-am mai linistit.
Adica decat sa ne fie rau cu cizma KGBista pe grumaz , care nu mai este-vorba lui Marean - pe persoana fizica,mai bine cu NATO S.A. pe persoana juridica adica.
Corect.
(acest mesaj sta marturie ca cetatianul mugurstefan ce se ascunde sub aipiul 87. ..... , nu a zis nimic de rau de NATO .

)
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
doc
- utilizator constant

din punctu meu de vedere DA
decit sa iau suturi in c..ie de la kgb mai bine iau de la americani.
p.s. nu e decit o parere personala!!!!!!!

-
MihaiV
- Moderator

da de ce trebuie sa iei cand poti sa dai? sau ai o placere ascunsa in a lua? Ca atunci nu ne bagam!

-
SF
- veteran

MihaiV scrie:da de ce trebuie sa iei cand poti sa dai? sau ai o placere ascunsa in a lua? Ca atunci nu ne bagam! :lol:
Ar cam trebui sa stam la rind ca sa dam , ar trebui sa dispara cumva prin ceva accident geologic Statele Unite , dupa aia Rusia , China , etc . hehe!!
Vrem nu vrem , careva tot o sa mearga in plan politai planetar , cred si eu ca-i de preferat Statele Unite decit Rusia sau China hehe!!
Fir Intins!!!