PiisMecherii la Bucale !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Apr 2008, 11:59

Ete ca din ce-mi scrieti voi ne-am putea distra asa putin.
De exemplu, daca aveam fereastra catre strada pe unde trece coloana cu Piismecheri mi-as pune un carton la geam pe care as lipi in marime naturala un afish cu Bin Laden...
:twisted:
Iar daca la hotelul lui Tufish erau caini vagabonzi eu le puneam la cainii aia niste pocnitori sa ma raz cand vine la otel Tufishul.

Zic si eu asa sa fac baza,ca de fapt mie mi-au placut ce am vazut: pistoale ultramoderna,elicoptere ,masini blindate adevarate...mie imi plac chestiile astea de mic copil..de fapt v-am mai spus. 8)
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Apr 2008, 12:10

understood,daca ala "asigura" pacea cu ajutorul armelor,se cheama ca ar fi "pacifist" :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

georges
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georges » 03 Apr 2008, 12:32

Pai tocmai din cauza ca "asigura pacea" in Orientul Mijlociu, in loc sa stea la ei acasa (deh, aia au petrol acolo ;) ) si din cauza ca ii freaca asa tare terorismul din zona aia, sa nu care cumva sa le mai scape niste avioane pe la ei prin ograda, tocmai din cauza asta sunt atat de "iubiti" de o parte din populatia planetei care vrea sa ii chitaie,incat au nevoie de 3 cercuri concentrice de securitate. Astia cu premii pentru pace de ziceti voi :))

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Apr 2008, 12:41

Mugurstefan scrie: Zic si eu asa sa fac baza,ca de fapt mie mi-au placut ce am vazut: pistoale ultramoderna,elicoptere ,masini blindate adevarate...mie imi plac chestiile astea de mic copil..de fapt v-am mai spus. 8)
Pai intamplarea face ca si pismeicarii astia sunt tot asa de indragostiti ca si tine de pistoale, pusti, elicoptere.... problema e ca le cam folosesc prin razboaie de-astea pacifiste
Asta poate ca e explicatia de ce .... :lol: :lol:
Ultima oară modificat 03 Apr 2008, 12:51 de către Tavi, modificat 1 dată în total.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Apr 2008, 12:51

http://www.ziua.ro/display.php?data=200 ... &id=235539,
Fratie...pai PiisMecherii astia bag seama ca au instaurat starea de rezbel la Bucale !
Mijto,
Pai cand vad ce scule au astia acum mai ca m-as reincorpora !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

georges
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georges » 03 Apr 2008, 13:03

Au fost situatii in care fortele de ordine, politie, jandarmi, politie comunitara, au facut abuzuri. Sa fi vazut ieri dimineata un politist mai inalt in grad, asta ca nu imi place sa il denumesc sef, cu ditamai burtoiul abia tarandu-se , inspecta "vezi Doamne" (cum ar zice Cristoiu), zona din imprejurimile CEC-ului :lol: Am vazut totusi si cazuri in care civilii nu au fost chiar civilizati. Urata tara.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Apr 2008, 00:14

Michael scrie:understood,daca ala "asigura" pacea cu ajutorul armelor,se cheama ca ar fi "pacifist" :roll:
Am recomandat acu ceva vreme un film , Unforgiven , facut de Clint Eastwood , acolo la pistol ( intr-o faza ) ii zice "peacemaker " , cind il bate Gene Hackman de Bob Englezu . Tot asa , cu jandarmi filmu .

Fir Intins!!!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 04 Apr 2008, 08:51

Apropo de acesti piis-mecheri. Un coleg de al meu a fost Peace maker sub stindard ONU in Congo, s-a intors de 2 saptamani. Omul e inca inebunit dupa mancarea alora (fructe de mare, crocodil, antilopa, maimutza, peste, creveti si languste la...juma din pretul de Carrefour), dar mai ales dupa partiidele de pescuit facute pe fluviul Congo, pe afluenti si pe lacurile de langa baza lor din zona de Nord-Est. Femeile...unele frumoase, usor de agatzat, cica o prostituata dragutza sii curata costa 20 de dolari, iar la categoria lux 50 in Kishasha! In provincie maxim 20-30! Si pe gratis se putea cu...neveste de ofiteri congolezi dar era pe riscul tau ptr ca daca te prinde ala...ca in bancul ala: fie te arunci de la etaj fie trag in ea, asa ca balangane-o si tu!
Poze minunate, pesti atat pasnici cat si rapitori de care nu am auzit vreodata dar cu talii de 2-8 kg (asta a prins el de fapt erau si mai marii). Culmea ca el ca PK nu avea voie sa vaneze in jungla (cica astia de la ONU sa dea un bun exemplu braconierilor locali) dar de pescuit nu era nici o problema. Bashca ca acolo nu e control, nu vine padurarul, nu tu zone interzise, jandarmi, control de la filiala...fiecare pescuieste cand vrea muschiul lui, cu ce vrea el, nu se tine cont de prohibitie etc.
Pai fratilor, asta e paradisul! Dau Romania pe Congo, macar o luna pe an! :lol: :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 04 Apr 2008, 10:11

Fario_nebunu scrie:Femeile...unele frumoase, usor de agatzat, cica o prostituata dragutza sii curata costa 20 de dolari, iar la categoria lux 50
:lol: pai exista oare prostituate greu de agatat? credeam ca ele l-au platit pe el cu 20-50 para :lol: :lol: :lol:

revenind la topic, chiar nu stie nimeni sa fie o lege sa le permita astora sa faca orice pe domeniul public si privat?

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 04 Apr 2008, 11:52

ba fratilor,nu va mai plangeti pt 2 zile de nato vedeti putin si avantajele,acu 20 de ani era asa in fiecare zi!amintitiva ce prietenosi erau militieni si securisti de atunci.

Scrie răspuns