Pe apa sambetei :))

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Pe apa sambetei :))

Mesaj de pikeman » 01 Aug 2010, 20:41

M-am cujetat io la plictis ca ii Oltu mare si murdar sa facem un topic cu obecte duse pe apa sambetei :lol: :lol: :lol:

Personal nu am perdut nimic in Olt dar am scaldat un telefon si un aparat foto, am asistat la 2 telefoane risipite la interval de 30 de minute in Olt :lol: dureros de haios.

aaaa, mi-a inghitit Oltu asta (pe langa sanatate si nervi) si o trusa cu linguri si tuisteri de avat...

Cel mai fain e sa vezi ce moaca de prost ai cand se duc obiectele la vale pe dale si te uiti ca si cand nu s-a intamplat nimic...cand auzi fleoshc te trezesti la realitate si alergi ca apucatul...in zadar :lol: :lol: :lol:

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 01 Aug 2010, 20:45

Ce-l mai penibil cred ca eu am fost,....

acuma 2 luni, cred.. am cumparat un vobler din magazin, HJ de 8 cm ... cu 25 lei. .. is o zi dupa ce l-am luat, defapt la prima partida cu el... dupa 20 de lanseuri.. pac... l-a inghitit apa.. insa din cauza firului.... era mancat.. si eu n-am stiut.. dupaia am observat...

Fain nu?.. juma de ora cautari.. insa in zadar.. nu stiu daca n-o fi fost un peste... stiti povestile.. Ba si mi-a taiat firul cu aripa dorsala... Ditamai Salaul ... :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

FAIN NU???

kzoli
veteran
veteran

Inapoiez proprietarului !!!

Mesaj de kzoli » 01 Aug 2010, 20:55

Am prins recent o lanseta cu mulineta si fir maro de 0,25-0,30 ... in Mures zona Baraj de piatra nr. 2 cine revendica sa trimita PM ....
Daca nimereste marca lansetei si mulinetei o dau inapoi fara alte intrebari .....

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Aug 2010, 21:06

Bax cu 6 cutii bere la plusuri.La minusuri, cel mai costisitor, cheia de la masina.Una noua 500 ron.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 01 Aug 2010, 21:09

mai multe s-au dus pe apa..... da nu a Sambetei, ci a Muresului :lol: :lol:

Da' cel mai nasol dintre toate a fost acum cam 3-4 saptamani cand cu un somn mi-a plecat si verigheta pe Mures....... Apoi explicatii acasa :lol: :lol: etc...
Imagine

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 01 Aug 2010, 23:20

Acum 2 ani,vara,baraj pe Jiu.Am uitat toata geanta acolo.4 cutii de voblere si multe pungi cu silicoane,jiguri,grip,frontala,..etc..etc....tot!
Am vrut sa ma las de spin...mai aveam un singur vobler.Am fost distrus cateva zile...usor..usor m-am "refacut".
Mentionez ca am consumat doar 2 doze de bere :lol: .
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Aug 2010, 07:12

Eu cind pierd un vobler ,imi zic ,ca este un motiv bun sa-l inlocuiesc cu altul si incep sa caut pe piata,totusi ,o geanta intreaga ,e greu de trecut peste asa ceva..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 02 Aug 2010, 07:58

storm xxx scrie:toata geanta acolo.4 cutii de voblere si multe pungi cu silicoane,jiguri,grip,frontala,..etc..etc....tot!
Condoleante ! .. Nu cred ca as fi putut trece de asa ceva :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 02 Aug 2010, 09:30

eo mi-am scapat telefonu in olt. am vrut sa para ca un accident, dar de fapt acum ies la pescuit doar daca sun inainte pe nr ala, daca raspunde cineva merg la peste daca nu, inseamna ca nu-s pesti prin zona :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 02 Aug 2010, 09:43

...stati "relax"...in general , toate-s "consumabile".... :lol:
...aia cu verigheta e "vax albina" fata de explicatiile pe care le-am dat eu in privinta lipsei pantofilor , care au ramas pe malul Somesului... :oops:

Scrie răspuns