Oh, Doamne, cat de prost am fost!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

costica_fishing
veteran
veteran

Oh, Doamne, cat de prost am fost!

Mesaj de costica_fishing » 14 Iun 2005, 17:31

Stimati domni, va invit in continuare sa ne impartasiti din experientele dvs de pescar. De aceasta data, din cele mai putin reusite!

Ca sa fiu mai elocvent cu privire la ce am in gand, va relatez pe scurt urmatoare povestioara:

Anul trecut pescuiam la Canalul 5 (Razelm), groapa mare de dupa ecluza:

Era cam 10 seara si dadeam cu un shad mare (10 cm, 25 g) de la Storm in speranta intalnirii cu o captura pe masura!
De pe la ora 8 Pm incepusera sa ma manance tantarii. Ma scarpinam si insistam. Nici o trasatura pana pe la 10....si deodata......zbang.....sa-mi ia batul din mana, nu alta....intep cu putere.....se simte ceva si....oha!

Imi vine sa dau cu batu' de azvarlita....mulinez si ce observ: shadul de la Storm are un mic varnis care are rolul de a te impiedica sa te agati in carlig!
Ei bine, nu scosesem protectia!

:cry: :cry: :cry:
near the beer

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 14 Iun 2005, 17:59

salut costica
e tare faza......cu varnishu..... :lol: :lol: :lol:

Sa ma laud si eu oleak cu.....
Eram anu trecut, mergeam pentru prima oara la stiuca cu barca...
Ma sui in barca cu un prieten..de suferinta...si incepem sa pescuim..el lanseaza in stanga, eu in dreapta :wink:
Dupa juma de ora incepe sa scoata stiucile.....aproape la fiecare lansare.. :shock: , eu dau pe langa el....(adik ma mut si eu pe stanga :twisted: ) si.......nik
Mai trec cateva ore...si ma enervez...aveam o struna cam ..batoasa..zic...sa o dau jos poate din cauza asta nu prind ca vede pestele struna. Zis si facut. La prima lansare...vine un biban cat palma :wink: , zik...asta era .....struna era de vina, scot bibanu dupa o lupta de.....cateva secunde...si lansez iar, tot acolo....si surpriza...nici nu atinge bine vobleru' suprafata apei...ca odata iese marla din apa si ....pleaca cu vobler cu tot...nici macar nu am apucat sa intep....

...deci....stiuca fara struna nu se poate :wink:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 14 Iun 2005, 18:10

HAHAHHAHAHHAHHAHA :D

Las' ca am patit-o si io acu cativa ani cand am mers la un pescuit noaptea pe Mures cu un prieten care nu prea stia mare lucru de pescuit, si cum e normal la cea mai coaja lanseta a intrat ceva mare, si a inceput sa dapene fir de pe mulineta, la care prietenul meu a sarit si mi-a strans frana zicandu-mi foarte serios ca "vezi ca-ti pleaca pestele cu firu'". Normal ca in acel moment pestele a rupt si dus a fost. :x
L-ar fi urmat si prietenul meu daca nu ar fi fost mai mare ca mine (la Kilograme!) :oops:

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 14 Iun 2005, 18:11

acum vreo 20 de ani eram la o avateala impreuna cu un tovaras, la confluenta olguta sontea, langa mos pituh. I-am facut omului scula i-am bagat o rotativa ruseasca cu fulg mare pus de mine si i-am scos pe sest ancora. M-am amuzat copios auzindu-l cum isi blesteama ghinionul ,in timp ce eu scoteam unul dupa altul, pana cand dupa vreo juma` de ora mi-a " cazut fata" . Prinsese unul agatat in agrafa de la vartej.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 14 Iun 2005, 18:34

misto topic si foarte tari toate cele povestite, mai ales aia cu shadul :))

culmea ametelii la mine a fost chiar anul asta, prin martie cred. ma trezesc dimineata devreme, ma asigur ca am tot ce trebuie, snur, fire de leader, muste, vesta, ceva de ploaie, batul sta in masina oricum, totul ok, via repede sa il iau pe codrut.

mergeam amandoi la un muscarit in timpul saptamanii, pe o balta de la marginea bucurestiului. graba mare ca la 11 trebuia sa ajungem fiecare pe la joburi. ajunsi la locul faptei, cand sa scot batul din husa, ptiu drace ca nu era. uitasem ca-l pusesem intr-un alt tub cu o saptamana in urma.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 14 Iun 2005, 21:19

sa va zica Gyorg una tare....ce a luat el la jig sambata....a fost catch & release!

Iar faza aia cu oscilanta fara ancora .... am mai vazut-o la cineva...nu spui la cine ... numai ca deh, nu e in fiecare zi duminica sa traga stuka la agrafa! :D :twisted:
near the beer

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 14 Iun 2005, 21:34

Pescuiam la somn pe malul Prutului cand deodata lanseta se incordeaza si incepe sa ia fir de pe mulineta. Intep si incepe drilul. Dupa un dril de citeva minute, cand ma uit mai atent, pe malul celalalt al Prutului, era un pescar care tragea de un pripon care se agatase de montura mea.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Iun 2005, 22:21

Noaptea, Delta, pescuit la somn cu clopotel pe varful lansetei. :wink:
Trageau in disperare somotei, nimic serios.
De la o vreme, eu nici o trasatura, amicul scotea unul dupa altul.
Ma hotarasc sa scot undita din apa sa mai verific momeala si intep, preventiv.

8)
Se aude un zgomot puternic deasupra noastra.
:shock:
Incep sa mulinez (dupa o vreme)si-mi dau seama ca imi aruncasem montura intr-un pom.
De fapt uitasem sa lansez dupa ultimul peste prins si montura ramasese pe mal.

:oops:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 15 Iun 2005, 00:03

costica, cand am vazut titlul topicului am crezut ca te-a apucat sinceritatea :twisted: :wink: :lol:

no offense my friend, just kiddin` :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 15 Iun 2005, 07:33

acum cativa ani eram cu tabara pe malul dunarii, si dormeam in cort
la un moment dat, super plecare la o lanseta, lua fir de ziceai ca e la proba de viteza
m-a sculat din somn zgomotul facut de tambur cand pleaca firul
am zis: maaaama, trasatura vietii........
am iesit din cort buimac, am fugit repede, dau o teapa de zile mari, si se aude un mare guiiiiiiit
un porc trecuse printre firele mele, luase un fir cu un picior, si era pe mal deja la vreo 30 de m in dreapta.....
:lol:

Scrie răspuns