Oh, Doamne, cat de prost am fost!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Iun 2005, 07:39

Vai de capul meu Dane ! De unde vrei tu sa gasesc asa ceva pe aici ? Pina vii tu nu stiu daca voi fi capabil sa gasesc un loc de pescuit porci. :lol:
Tot C&R practici si cu astia ? :twisted:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 15 Iun 2005, 07:44

nu-ti spun ca la alta partida, cum stateam linistit si beam o bere privind "peisagiul", a venit pe dunare o oaie moarta si umflata cum trebuie, si mi-a agatat toate firele de la lansete

de scarba le-am taiat de la varful lansetei si am refacut toate monturile....
:lol: :lol:

de atunci, n-am mai facut baie in dunare decat cand nu ma mai suportam ( dupa cateva zile de stat in pustie ), si chiar si asa mi-era mereu frica sa nu-mi mai creasca vreo "manuta" pe undeva :lol:

oricum, dupa o baie in dunare nu faci decat sa schimbi mirosul tau cu mirosul altora :x :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 15 Iun 2005, 07:51

tudore, oricum m-am smecherit cu porcii acuma, nu mai astept sa traga ei, ii iau eu cu jigul :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Iun 2005, 08:12

Pai cred ca drill-ul e nemaipomenit. Si prin apa, si pe cimp, si prin padure.
Poate ma inveti si pe mine ca n-am experienta la acest tip de pescuit. Problema e ca nu cunosc ape populate cu porci... :?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 15 Iun 2005, 08:18

sincer sa fiu, as trece la drill-uri cu ciori dar dupa aia ma acuza lumea ca-s rasist

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Iun 2005, 08:20

Acu multi ani cand inca nu descoperisem spinningul , plec din Sibiu cu personalul sa dau la baraj la Dridif la carasi.
Dupa aproape 2 ore de mers opreste trenu obosit in halta ( o tufa cu umbra deasa) ma dau jos si o iau voiniceste pe jos catre lac cu betzele pe umar . Merg o bucata buna ( drumul e destul de lung) si dintr-o data realizez ca mi-am uitat in tren rucsacul cu mulinete nade , momeli,.........
Stau asa prostit in mijlocu unui drum de tara prafuit si nu-mi vine sa cred...... :D
O iau alene inapoi si astept in halta unrmatoru personal care s-o ia dupa primul .....astept vreo 2 ore in soare in vecinatatea unei hoarde de tigani cu boraci chiraitori dupa ei si in sfarsit apare si trenu si ajung in Fagaras unde primul tren cu care venisem dimineatza avea destinatia finala
Spre norocul meu i-am gasit pe nasi care cu chipiurile pe ceafa spargeau voiniceste o ceapa alaturi de o tabla de slana .
Mi-am recuperat sculele si am baut o bere cu ei .
Am ajuns in Sibiu inapoi pe seara dupa un pescuit pe cinste...........
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 15 Iun 2005, 08:46

Locatie- Delta octombrie frig canal intre doua ghioluri apa mica, trei borburi de bradis marlitza la greu. Stau in lotca cu inca 2 si facem concurs. Dau un lanseu in mal, se agata, lingura buna, nu vreau s-o pierd si duc lotca la mal. Incerc malul cu piciorul drept, zic ca e solid, cobor, intru cu stangul in mal pana la genunchi, incerc sa ma stabilizez intru pana la chiloti. Aia din barca se indoiau de ras. M-au scos dupa vreo cinci minute cu vasla. Pana la cort am tras "piroanele" vietii mele.

Cristi_Aron
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Cristi_Aron » 15 Iun 2005, 09:41

Delta, Gorgova, seara. De-abia ajunsesem si pana sa scoatem bagajele din masina il iau pe camaradul de pescuit si zic: hai sa facem o avateala scurta, aici pe digul din fata casei. Super hotarat sa incerc primul meu pescuit dupa avat cu shaduri, pun un MT alb de 6 cm si lansez; lanseta noua, mulineta la fel, eu un pic intepenit dupa drumul de la Bucuresti, in fine, la prima mea lansare sadul meu face o bolta de toata frumusetea, ajutat si de o pala zdravana de vant, si... surpriza: dril. Zic; nu se poate, shadul e in aer, ce se-ntampla? Amicul se cracana de ras langa mine. cand ma uit mai atent firul se incolacise, cu jig cu tot, dupa un pescarus care zbura linistit deasupra apei. Ala dril tata, oricum am zis ca decat sa tai firul si sa las pasarea sa plece cu cativa metri si cu jigul dupa ea, mai bine il aduc cumva la mal si vad eu cum o eliberez. A durat cam jumatate de ora (de' si mie mi-era mila de biata pasare...) Am reusit in cele din urma, am adus-o la mal, jigul nu intrase in pasare, slava domnului si am eliberat-o. A luat-o incet pe apa pana pe malul celalalt. Am tot sperat ca va trai :roll:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Iun 2005, 09:46

si cum a dat pescarusul? pe cadere? :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Cristi_Aron
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Cristi_Aron » 15 Iun 2005, 09:52

:D Asa s-ar putea spune :D
Oricum , daca s-a gandit ca au inceput pestisorii pe care-i mananca el sa sara din apa la bataie....cred ca n-a mai halit decat mormoloci dupa aia!

Scrie răspuns