Oh, Doamne, cat de prost am fost!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

copsin
junior
junior

Mesaj de copsin » 17 Iun 2005, 12:47

Acum vreo 4 ani, pescuiam pe Furtuna, la stiuca. In barca, eu cu inca doi prieteni, toti trei destul de experimentati in ale linguritului. Plini de speranta, incepem sa pescuim. Prind eu, prinde unul din prieteni, prind iar eu, iar el, si tot asa o serie de cate 4 stiuci. Al treilea, ridica din umeri. Se uita la lingurile noastre, identice cu ale lui. Arunca in aceasi zona cu mine, recuperam in paralel, am atac, scot o cumatra cam de 1,5 kg. Convins ca este mana de sus, spune o rugaciune scurta, printre dinti, dupa care ma roaga sa facem schimb de lansete, poate ca alunga blestemul. Cu intelegere, accept; lansam, recuperam, eu atac, captura, el cu aceleasi rezultate. A fost ceea ce a pus capac: s-a intins in barca, si-a tras caciula pe ochi si geaca pe el, cu toate ca era vara, si acolo a stat pana vreo doua ore. Dupa care, asa, intr-o doara, pune un twister galben cu coama neagra, de 10 cm, il arunca si, dupa cateva secunde, are un atac. Plin de incredere, incepe sa explice ca a venit si vremea lui, de-acum sa vezi treaba, asta pana cand stiuca (frumoasa, cam 2 kg), la vreo 3 metri de barca, ii aprinde lumanarea si-i lasa si twisterul fara coada.
Barca duduia de rasetele mele si ale celuilalt prieten, intrerupte doar de intrebari legate de biserici aflate in apropiere, canoane si alte chestii care sa-l apropie mai mult de cel de sus...

Daca cumva o sa se recunoasca, numai bine, ramane sa dau eu berea cu prima ocazie...

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 17 Iun 2005, 13:10

Iaca una shi de la mine...
Ajungem seara la Chilia. Pana ne aranjam lucrurile e intuneric. Doi din trupa de shoc nu se mai rabda shi pleaca "la somn shi shalau" langa ponton. Noi o intindem la crajma shi ne imbatam. Dimineatza, noi mahmuri, ei fericitzi. "Nu am prins nimic da am avut trasaturi beton la broscutza...e somnu in zona" , zic ei. Mergem la locul faptei shi ne arata mandrii "bulboana somnului". Apa sta de parca-i lac. Incet se ridica ceatza shi apar doua portzi de fotbal strajuind bulboana....Dunarea era crescuta shi baietzii mei au pescuit "la fotbalist". Bashca , au avut shi trasaturi :P

stoica stefan
senior
senior

Mesaj de stoica stefan » 17 Iun 2005, 18:56

mai,asta e ,da p bune ca-i adevarata.nu conteaza ziua,se-ntampla oricui

stoica stefan
senior
senior

Mesaj de stoica stefan » 17 Iun 2005, 18:58

da,in halta la padureni putna langa marasesti :lol: :lol: :lol:

stoica stefan
senior
senior

Mesaj de stoica stefan » 17 Iun 2005, 19:00

si nea stoica nu prea cred ca merge,p 11 acu fac 22.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 17 Iun 2005, 19:02

stoica stefan scrie:si nea stoica nu prea cred ca merge,p 11 acu fac 22.
La multi ani! :)

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 19 Iun 2005, 11:09

Doi prieteni de ai mei erau in stagiu la spital in Cluj.Nu se rabda si merg la pescuit pe Cris.Ei destul de incepatori nici nu cunosteau locurile prind cativa porcusori si niste mrenute.La intoarcere,in tren,se intalnesc cu un pescar batran si se baga in vorba cu el.Afland acesta ca nu prea au prins,ii intreaba daca au dat la arici.Unul din prietenii mei sta si se gandeste 5 min si il intreaba:Domle cum naiba pui ariciul in carlig? :lol:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 19 Iun 2005, 11:37

Faza cu varnisul pe carlig (vezi primul post) am patit-o si eu.......
Alta:
Anul trecut, prin noiembrie, ma hotarasc sa fac o partida scurta de bibaneala la Mihailesti. Plec fara bagje multe si pentru prima si singura data in viata, decid sa nu mai car trusa intreaga ci numai strictul necesar, adica o singura lanseta UL si cutia cu plastice. Bibanul manca in draci.....
Tot pentru prima si singura data in viata, am rupt lanseta.

Scrie răspuns