O rasa germana...in fotografii

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 22 Feb 2011, 23:09

eugen, imi pare rau pt ce s-a intamplat, daca as fi restabilit in tara as face io targu cu tine, dar... sa stea singura intr-o curte ar fi pacat. O sa iau neaparat un pui, sa se invete cu junioara (16luni). E prea mica ea si prea mare cateau pt a risca. Daca nu se gaseste cineva din apropiere sa o ia, vorbesc cu parintii mei si gasim o modalitate sa traverseze tara.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Feb 2011, 22:16

pana acuma 7 ani am locuit la casa si am avut o data un labrador si de 2 ori lup.si labradoru e tare dar astia de lup sun "dezastru"extraordinari de receptivi,invatau totul foarte repede si nas vrea sa exagerez dar mias da viata ptr un caine de genu ,ptr ca si el ar face la fel
la maicamia la tara am avut pana acuma 2 ani un copoi ardelenesc,catea, care venea cu mine la pesti pe raul porumbacu la pastrav... si nu se dezlipea de genunchiul meu nici o secunda plus ca aveam impresia ca ma intelegeam mai bine decat cu un om
dar de cand sunt la bloc....am avut doar o birmaneza care a trebuit sa dispara cand sa nascut baietelul meu...dorinta nevestemi :lol:
imi doresc mult sa stau iarasi la casa...as avea catelu meu din nou

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 16 Iun 2011, 12:47

Ca sa nu mai deschid un alt subiect, am sa ma folosesc de acesta.........

Recomandati vreun dresor in Bucuresti ? ..... Nazdravanul meu e de belea..... o fire foarte jucausa.....poate ca :D exagerat de jucaus....si neastamparat....

:bere: Multam
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 16 Iun 2011, 17:01

Ce caine ai "Nemernic"? Eu acum a un Tekel sarmos,o adevarata fiara cu alti masculi.Este cel mai dur caine din cati am avut(ex. rottweiler). Cunosc o dresoare care mi-sa parut dibace foc.Cunosc mai multi dresori dar sunt cam aburitori in general. Cainele meu merge la vanatoare si tipa m-a ajutat mult in timpul dresajului. Daca vrei vorbesc cu ea si stabilesc contactul.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 16 Iun 2011, 17:05

Am un ciobanesc german, in varsta de 6 luni.
Da-mi, te rog, pe MP datele de contact dresorului
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 16 Iun 2011, 19:27

deltaic scrie:Ce caine ai "Nemernic"? Eu acum a un Tekel sarmos,o adevarata fiara cu alti masculi.Este cel mai dur caine din cati am avut(ex. rottweiler). Cunosc o dresoare care mi-sa parut dibace foc.Cunosc mai multi dresori dar sunt cam aburitori in general. Cainele meu merge la vanatoare si tipa m-a ajutat mult in timpul dresajului. Daca vrei vorbesc cu ea si stabilesc contactul.
Multam mult :bere: .... Am discutat telefonic cu doamna, foarte ok....si o buna cunoscatoare...... A ramas sa ne auzim pe sambata/ duminica.

Inca o data, mersi mult ! ;)

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 16 Iun 2011, 19:39

- poti incearca la Ring Star Club la Robert Caraman sau la Catalin Cornea ... amandoi sunt profesionisti.
S'altare și bunăstare !

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 16 Iun 2011, 21:38

taicanoe scrie:- poti incearca la Ring Star Club la Robert Caraman sau la Catalin Cornea ... amandoi sunt profesionisti.
Dap....dar cei doi prefera caini cu pedigree bun :wink:

rnicolescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rnicolescu » 17 Iun 2011, 10:40

taicanoe scrie:- poti incearca la Ring Star Club la Robert Caraman
http://www.ringstarclub.ro/disciplina-d ... za-55.html

Recomand! (nu are nici o legatura cu pedigree-ul)

Robert este si pescar de rapitor! :!:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 17 Iun 2011, 11:32

Multam fain! O sa incerc si la Robert

:bere:

Scrie răspuns