O rasa germana...in fotografii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
eugen, imi pare rau pt ce s-a intamplat, daca as fi restabilit in tara as face io targu cu tine, dar... sa stea singura intr-o curte ar fi pacat. O sa iau neaparat un pui, sa se invete cu junioara (16luni). E prea mica ea si prea mare cateau pt a risca. Daca nu se gaseste cineva din apropiere sa o ia, vorbesc cu parintii mei si gasim o modalitate sa traverseze tara.
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
-
- veteran
pana acuma 7 ani am locuit la casa si am avut o data un labrador si de 2 ori lup.si labradoru e tare dar astia de lup sun "dezastru"extraordinari de receptivi,invatau totul foarte repede si nas vrea sa exagerez dar mias da viata ptr un caine de genu ,ptr ca si el ar face la fel
la maicamia la tara am avut pana acuma 2 ani un copoi ardelenesc,catea, care venea cu mine la pesti pe raul porumbacu la pastrav... si nu se dezlipea de genunchiul meu nici o secunda plus ca aveam impresia ca ma intelegeam mai bine decat cu un om
dar de cand sunt la bloc....am avut doar o birmaneza care a trebuit sa dispara cand sa nascut baietelul meu...dorinta nevestemi
imi doresc mult sa stau iarasi la casa...as avea catelu meu din nou
la maicamia la tara am avut pana acuma 2 ani un copoi ardelenesc,catea, care venea cu mine la pesti pe raul porumbacu la pastrav... si nu se dezlipea de genunchiul meu nici o secunda plus ca aveam impresia ca ma intelegeam mai bine decat cu un om
dar de cand sunt la bloc....am avut doar o birmaneza care a trebuit sa dispara cand sa nascut baietelul meu...dorinta nevestemi

imi doresc mult sa stau iarasi la casa...as avea catelu meu din nou
Ca sa nu mai deschid un alt subiect, am sa ma folosesc de acesta.........
Recomandati vreun dresor in Bucuresti ? ..... Nazdravanul meu e de belea..... o fire foarte jucausa.....poate ca
exagerat de jucaus....si neastamparat....
Multam
Recomandati vreun dresor in Bucuresti ? ..... Nazdravanul meu e de belea..... o fire foarte jucausa.....poate ca

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Ce caine ai "Nemernic"? Eu acum a un Tekel sarmos,o adevarata fiara cu alti masculi.Este cel mai dur caine din cati am avut(ex. rottweiler). Cunosc o dresoare care mi-sa parut dibace foc.Cunosc mai multi dresori dar sunt cam aburitori in general. Cainele meu merge la vanatoare si tipa m-a ajutat mult in timpul dresajului. Daca vrei vorbesc cu ea si stabilesc contactul.
Multam multdeltaic scrie:Ce caine ai "Nemernic"? Eu acum a un Tekel sarmos,o adevarata fiara cu alti masculi.Este cel mai dur caine din cati am avut(ex. rottweiler). Cunosc o dresoare care mi-sa parut dibace foc.Cunosc mai multi dresori dar sunt cam aburitori in general. Cainele meu merge la vanatoare si tipa m-a ajutat mult in timpul dresajului. Daca vrei vorbesc cu ea si stabilesc contactul.

Inca o data, mersi mult !

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- rnicolescu
- utilizator nou
http://www.ringstarclub.ro/disciplina-d ... za-55.htmltaicanoe scrie:- poti incearca la Ring Star Club la Robert Caraman
Recomand! (nu are nici o legatura cu pedigree-ul)
Robert este si pescar de rapitor!